Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MSN

97 pregleda · 9 odgovora · otvorena 30.06.2009. u 23:06

Imam problem .. sa mog compa nece da udje na moj msn,promjenio sam pw i sve ali nece i dalje .. dao sam rodjaku pw i on udje .. bude 2-3 min i izbaci ga samo.. niko drugi neude.. jer ja gledam s bratovog msna ocel ko drugi uc :S
Evo da i ja pitam....kad hocu uc na svoj msn nemoze,izbaci mi neki error 7008000e :S

odem napravim novi msn i moze uc,mogu uc na curin msn i na msn od jarana....samo nemogu na svoj :S

ZuZa3 je napisao/la:
Evo da i ja pitam....kad hocu uc na svoj msn nemoze,izbaci mi neki error 7008000e :S

odem napravim novi msn i moze uc,mogu uc na curin msn i na msn od jarana....samo nemogu na svoj :S

tako je i kod mene .. na svaki msn moze samo na moj ne :(
~Reinstal
~Neko drugi mozda udje pod apear offline
~Probaj drugim msnom uc (kako kazes gledas sa bratovog, onda nije do msna vec ti je acc hackan)
~Scaniraj sa av i izbrisi sve sto ti nadje
~ Stavi jaci pw tipa: 1low$skill%###msn

Boga ti pitaj sta si skido..
Probaj sa nekim drugim messengerom (7.5 npr.)
empty_king je napisao/la:
~Reinstal
~Neko drugi mozda udje pod apear offline
~Probaj drugim msnom uc (kako kazes gledas sa bratovog, onda nije do msna vec ti je acc hackan)
~Scaniraj sa av i izbrisi sve sto ti nadje
~ Stavi jaci pw tipa: 1low$skill%###msn

Boga ti pitaj sta si skido..
Probaj sa nekim drugim messengerom (7.5 npr.)
udje mi rodjak rega .. i promjenio sam pw .. i cim sam ga promjenio .. uso mi rodjak za 30sec njega izbaci .. nemoguce da tako brzo hacka..

EDIT:Ja skino Rastu madakfaz :D
Ja trazio na google podatke vezane za taj error....i pise da je to nedostatak memorije.Ja odem i napravim prostora na C disku(20GB) i opet nece.
ZuZa3 je napisao/la:
Ja trazio na google podatke vezane za taj error....i pise da je to nedostatak memorije.Ja odem i napravim prostora na C disku(20GB) i opet nece.
U pm .... hahahah xDDD

Odi vidi folder onaj od msn'a bude na my documents i tamo delete sve ;) XD
Ecoo je napisao/la:
U pm .... hahahah xDDD

Odi vidi folder onaj od msn'a bude na my documents i tamo delete sve ;) XD
Oj ja ba xD

Mora da je to....ajde odo vidit heh
Br0 imash virus na kompu 99 % .... meni je nedavno bilo isto tako (mislim slicno) .... odradio sam sistem i sad radi sve :) To je virus 99% ... bolje sad obori sistem nego kad bude kasno ... kad virus udje na maticnu ili ne znam ni ja gdje ... msm radi kako hoces :$ :) ako ne skotas problem virus je 100% :) cyaaa
LOL,sve si nam lijepo objasnio cc..Kazhesh ne mozhesh da udjesh na svoj msn,a udjesh na bratov,trazhish error koji ti izbacuje na google i kazhe ti da je do memorijie i ti budjesh naivno dijete brishesh fajlove ccc,kad vech mozhesh da udjesh na bratov to nije do memorije :@
Najvjerovatnije da ti je msn hackovac il' ti neko vech ulazi na njega pod apear offline,saznaj kome si davao pw,mozhda bude lakshe!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.