Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ForcesOFGamers ili tak nes :D

251 pregled · 21 odgovor · otvorena 30.06.2009. u 13:51

Ev gledam i imam nesta za vidjeti....ponovo je raja pocela igrat Cabal. Davno su ga igrali non-stop, i odjednom niko nemari za taj MMORPG. Vidim da ima malo nasih guildova...meni poznati su PickaTiMaterina u kojem sam ja bio, SerbianForces i ona UmbrellaCo tak nes....pa ja sad konto da svako ko je zainteresovan za guild ovdje napise svoj nick, lvl i svog chara.

Evo moj kao primjer....

Mars
Channel 8
Wizard lvl 41

AAAAAAA SAD SAM VIDIO DA JE CHANNEL 9 POSTAO PREMIUM....sto znaci da sad svi Balkanski igraci idu na Channel 8 :D
Nevezano za guild , jel treba samo skinuti ovaj client ??

Bilo koji od ovih ponuđenih i onda instalirati na pc ?
Zelim vam mnogo srece u formiranju guilda. Samo moram priznati da mi se ne svidja naziv guilda. Mozete vi to bolje.

imas i onaj ExYuForces
ima nekih 100 clanova sa balkana
tu sam ja
S3phirotH je napisao/la:
Zelim vam mnogo srece u formiranju guilda. Samo moram priznati da mi se ne svidja naziv guilda. Mozete vi to bolje. ;D

Ma to mi sad bezze pade na pamet....bit ce vremena da izmislimo novi naziv...ali bilo bi dobro da mi sa gamersa budemo tu :D
hoceli iko odgovoriti ??'

trebam se reg. download client i instalirati ???

I onda da igram ?

ili jos nesto treba ?
Pr0j3cT je napisao/la:

I onda da igram ?

ili jos nesto treba ?
- to je to
Pr0j3cT je napisao/la:

I onda da igram ?

ili jos nesto treba ?
Skines igru, regas se i pokrenes igru, sacekas update i to je to :D
Igraj na marsu Channel 8-9
trebali patch skinuti ? ovaj prvi dio igra a 2 dio patch ?? da sta ne zeznem :S

jel ja odredim na kojem channelu i moram tu samo igrat ?

da skinem ovo 765 mb ?
Pr0j3cT je napisao/la:

trebam se reg. download client i instalirati

I onda da igram ?

ili jos nesto treba ?
Da to trebas.Sto pitas kad znas
Necu da diskutujemo

Skinucu igru i patch....

Nisam znao vidis da treba i patch

Kraj mjeseca pa da potrosim sav limit :)
Fino je to napraviti svoj guild, ali treba napraviti neko privlacno ime.
Imas nase guildove
- ExYuForces - Sranje
- SerbianForces - Sranje tesko
- PickaTiMaterina - Isto samo glupost
- etc.
Uglavnom, sve su nubovski guildovi u kojima nema ni malo saradnje, dungeona, eventa, etc. Samo se spama na chatu etc.
Mnogo srece u guildu, upao bi u vas al sad sam u ovom 69ER, pa tako da, jbg.
GL
zoomzomm je napisao/la:
Fino je to napraviti svoj guild, ali treba napraviti neko privlacno ime.
Imas nase guildove
- ExYuForces - Sranje
- SerbianForces - Sranje tesko
- PickaTiMaterina - Isto samo glupost
- etc.
Uglavnom, sve su nubovski guildovi u kojima nema ni malo saradnje, dungeona, eventa, etc. Samo se spama na chatu etc.
Mnogo srece u guildu, upao bi u vas al sad sam u ovom 69ER, pa tako da, jbg.
GL
SerbianForces je najjaci guild na balkanu. Nemas pravo da kazes da su sranje. Znam dosta ljudi iz tog guilda. Da ne igram u ErrorCode06 mislim da bih otisao u taj guild ili u DarkSide.
zasto mi uvijek dolazi problem sa ovim slovima sto se kucaju ?
Ova slika ?

A tacno upisem ?
S3phirotH je napisao/la:
SerbianForces je najjaci guild na balkanu. Nemas pravo da kazes da su sranje. Znam dosta ljudi iz tog guilda. Da ne igram u ErrorCode06 mislim da bih otisao u taj guild ili u DarkSide.
Serbian forces JESTE sranje guild. I nemoj pricati nesto gdje nisi bio u toj okolini i sve, također znam MNOGO članova iz tog guilda. U tom guildu vlada LIJENOST, dakle kao što sam gore naveo, nepovjerenje, etc. Dakle nekon jedne stvari koje sam rekao da poznajem jednu osobu sa ovog portala bio sam izbačen iz guilda. Dakle, glupi su. Slabi, dovoljno je reći da im je ta osoba napravila pokolj u guildu, neću navesti ko je to. A mislim da i ti znaš, nemoj.
Tako da

I još, btw.
Prijatelj i z tog guilda mi kaze da je taj guild PRIJE bio aktivan dosta, sada je nula. I RAZLOG ZBOG KOG su oni u top20, je taj što imaju JEDNOG frajera s jakim HONOROM, i to je sve.
zoomzomm je napisao/la:
Serbian forces JESTE sranje guild. I nemoj pricati nesto gdje nisi bio u toj okolini i sve, također znam MNOGO članova iz tog guilda. U tom guildu vlada LIJENOST, dakle kao što sam gore naveo, nepovjerenje, etc. Dakle nekon jedne stvari koje sam rekao da poznajem jednu osobu sa ovog portala bio sam izbačen iz guilda. Dakle, glupi su. Slabi, dovoljno je reći da im je ta osoba napravila pokolj u guildu, neću navesti ko je to. A mislim da i ti znaš, nemoj.
Tako da

I još, btw.
Prijatelj i z tog guilda mi kaze da je taj guild PRIJE bio aktivan dosta, sada je nula. I RAZLOG ZBOG KOG su oni u top20, je taj što imaju JEDNOG frajera s jakim HONOROM, i to je sve.
Sve ja znam, ali to su problemi izmedju noobova. Svi 160+ lvli u SF znaju sta je prava igra. Inace uvijek sam sam kickovao te slabe igrace. Nemam na buddy listi low lvl igrace, jer samo placu i traze iteme, alz itd. Sam ces vidjeti aBd kada budes high lvl. Ti noobovi placu za 1-2kk a to nase ''1-2kk'' na high lvlu je 100-200 kk. Jedan item koji ti treba na high lvl-u je preko 500kk, naravno ako zelis biti neko i nesto. Eno ja vec 3-4 dana prodajem OSM GS+6 max craft dmg i 2 slota za 860kk i tim alzom mogu samo guzicu obrisati.

Ne bi SF djaba bili u top20 da nisi dobri.
S3phirotH je napisao/la:
Sve ja znam, ali to su problemi izmedju noobova. Svi 160+ lvli u SF znaju sta je prava igra. Inace uvijek sam sam kickovao te slabe igrace. Nemam na buddy listi low lvl igrace, jer samo placu i traze iteme, alz itd. Sam ces vidjeti aBd kada budes high lvl. Ti noobovi placu za 1-2kk a to nase ''1-2kk'' na high lvlu je 100-200 kk. Jedan item koji ti treba na high lvl-u je preko 500kk, naravno ako zelis biti neko i nesto. Eno ja vec 3-4 dana prodajem OSM GS+6 max craft dmg i 2 slota za 860kk i tim alzom mogu samo guzicu obrisati.

Da ali kazem ti sada, po mojoj procjeni, pravi, doba guild, bi trebao biti taj koji ide na TG, imaju taktike neke svoje. Idu bar 1-2 dungeona dnevno u partyima (b1f, b2f,t1f,t2f, etc). A nije mi jasno tvoje ovo. "Inace uvijek sam sam kickovao te slabe igrace. Nemam na buddy listi low lvl igrace, jer samo placu i traze iteme, alz itd. Sam ces vidjeti aBd kada budes high lvl. Ti noobovi placu za 1-2kk a to nase \'\'1-2kk\'\' na high lvlu je 100-200 kk. Jedan item koji ti treba na high lvl-u je preko 500kk, naravno ako zelis biti neko i nesto. Eno ja vec 3-4 dana prodajem OSM GS+6 max craft dmg i 2 slota za 860kk i tim alzom mogu samo guzicu obrisati." mi ovdje raspravljamo o guildovima, a ne o alzima , a nije mi jasno kako si ti nekoga kickao u SF ako nisi bio tamo (mozda jesi,ali nisam siguran). Pričaš nepovezano.
I nemoj ovdje mamiti ove low levele jer oni zamišljaju dosta o tome da imaju 1kk(kao što sam i ja nemojte se naći uvrijeđenim). Ali vidjet ćete na lvlu 85+ Svaki kvest daje po 1kk alza ili više, a ima ih po 2-5 po levelu. Bit će para, i nemojte se spuštati na nivo da molite za alz, kupite pravim parama ili nešto skontajte. U zadnje vrijeme mislim da napišem par tutorijala za cabal, ali nemamo cabal podforum pa mi se i neda baš. Dakle ko ima živaca, satima udarati mobove, neka sebi lijepo crafta ili kupi luck set, i tu su pare (ali umireš od dosade). To je to
S3phirotH je napisao/la:

ja ti nista ne kontam sta si sad napisao :D
zoomzomm je napisao/la:
Da ali kazem ti sada, po mojoj procjeni, pravi, doba guild, bi trebao biti taj koji ide na TG, imaju taktike neke svoje. Idu bar 1-2 dungeona dnevno u partyima (b1f, b2f,t1f,t2f, etc). A nije mi jasno tvoje ovo. "Inace uvijek sam sam kickovao te slabe igrace. Nemam na buddy listi low lvl igrace, jer samo placu i traze iteme, alz itd. Sam ces vidjeti aBd kada budes high lvl. Ti noobovi placu za 1-2kk a to nase \'\'1-2kk\'\' na high lvlu je 100-200 kk. Jedan item koji ti treba na high lvl-u je preko 500kk, naravno ako zelis biti neko i nesto. Eno ja vec 3-4 dana prodajem OSM GS+6 max craft dmg i 2 slota za 860kk i tim alzom mogu samo guzicu obrisati." mi ovdje raspravljamo o guildovima, a ne o alzima , a nije mi jasno kako si ti nekoga kickao u SF ako nisi bio tamo (mozda jesi,ali nisam siguran). Pričaš nepovezano.
I nemoj ovdje mamiti ove low levele jer oni zamišljaju dosta o tome da imaju 1kk(kao što sam i ja nemojte se naći uvrijeđenim). Ali vidjet ćete na lvlu 85+ Svaki kvest daje po 1kk alza ili više, a ima ih po 2-5 po levelu. Bit će para, i nemojte se spuštati na nivo da molite za alz, kupite pravim parama ili nešto skontajte. U zadnje vrijeme mislim da napišem par tutorijala za cabal, ali nemamo cabal podforum pa mi se i neda baš. Dakle ko ima živaca, satima udarati mobove, neka sebi lijepo crafta ili kupi luck set, i tu su pare (ali umireš od dosade). To je to
Mrsko mi se raspravljati... ako ne kontate, jbg skontat cete jednog dana.

Sto se tice tog lvl-a 85+ nisi sve rekao. Istina je na tom lvl-u dobijas 1-3kk alza po questu ali na lvl 98 prestaju questovi. Moras expati i skupljati alz kako god znas i umijes nakon toga. Znaci uzivajte do lvl 98 maksimalno jer tek nakon tog lvl-a pocinje prava borba za opstanak.
S3phirotH je napisao/la:
Mrsko mi se raspravljati... ako ne kontate, jbg skontat cete jednog dana.

Sto se tice tog lvl-a 85+ nisi sve rekao. Istina je na tom lvl-u dobijas 1-3kk alza po questu ali na lvl 98 prestaju questovi. Moras expati i skupljati alz kako god znas i umijes nakon toga. Znaci uzivajte do lvl 98 maksimalno jer tek nakon tog lvl-a pocinje prava borba za opstanak.
Pa sad sam i ja lv 107, radit cu samo TG , i skillat dok ne nabijem trans trans. Poslije toga ne znam sta cu xD
Moze li mi ko dati link za CABAL gdje ima sve fino objasnjeno za pocetnike..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.