Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nemogu izbrisati file

126 pregleda · 7 odgovora · otvorena 29.06.2009. u 01:42

Hocu da izbrisem film american pie 6 beta house pise mi sljedece :
Cannot delete american pie 6 beta house - spiddy : it is being used by antogher person or program. Close any programs that might be using the file and try again. Iskljucio sam film , pogledo i hocu da ga izbrisem al mi se pojavljuje taj problem :S ako mi neko moze pomoci bio bih mu zahvalan ;)
restartuj racunar
imao sam slican problem i uvijek rijesim restartom , mrsko mi skidat one programe unlockere ili kako vec...
http://ccollomb.free.fr/unlocker/
U kojem programu si gledao film?
Pocetni postupak koji odradim je ako je npr gledam u bsplayeru, wmplayeru, power dvd-u da odem u task menager (ctrl+alt+del), odem u process menager i ukinem proces programa koji je moguce da jos radi i stvara taj problem...

Sad ces ovdje imat odgovora tipa rr pc, sto jeste vecinski rjesenje, kao i safe mode, ali ovo je nekako brze :)
Nego pokusaj tako, i ne ukidaj procese koji kao usera imaju system, nego samo one, po mogucnosti ako vidis naziv pleyera...

bice ti nesto ovako: za wmplayer ce ti pisat, wmplayer.exe, pa kliknes end process, za bsplayer.exe, dakle slicno samom nazivu programa je i taj executable proces, sta li vec :D...
ajde uzivaj, a znam da su bile i neke alatke koje same za tebe odrade ukidanje tih procesa pri samoj pojavi te greske, ali sada sam daleko od naziva istih, pa ti savjetujem da pokusas prvo ovo sta sam rekao :)
i da, ne iskljucuj explorer.exe, nestace ti skroz desktop, pa ces morati ici na new task, al nebitno :)

sa srecom ;)
idi u windows media player ili preko cega si ga gledo i samo ga delite iz play liste i onda ce moc ako ne mogne skini unlocker
Skini program Unlocker i otkljucaj taj file i onda ga obrisi...
RETSART racunar,i cim ti se podigne sistem,odma ga delete ! Imao isti problem,ovo 100% radi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.