Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

HRASNICA YOUTH TOURNAMENT

2.382 pregleda · 45 odgovora · otvorena 28.06.2009. u 23:52

Eh ovako, znachi da pocnem.

20.7.2009 Godine

U Sarajevu, predgradju Hrasnici se odrzava turnir za 94 i mladje (15 godina i mladji). Znachi, u oj igraoni je ovaj mjesec bio ali samo za starije, tako da se odrzava sada turnir za mladje igrache.

Uplata po ekipi bi bila 50 KM, sto znachi da ocekujemo nekih 10 ekipa da bih nagrada licila na nesto, kompjuteri su vrhunski, fps 100 zakucan na svakom, opremu nosite svoju, ako ne zelite igraona posjeduje obicne slusalice, mx518 i najobicniju podlogu.

Prijavljujte se ovdje. Znachi samo ekipe koje 100% dolaze, ne "mozda cemo dochi" nego samo one koje 100% dolaze.

Ako vam sta nije jasno mozete slobodno pm.

Molim temu u zanimljive.
Baš sam maloprije vidio da je neko otvorio temu oko ovoga.Svaka vama čast ako uspijete,svi su sad ravnopravni,pa da vidimo ko je bolji
GL

Post dobio aplauz od andreii

~ rainbowsix team

- Lineup:

R6 - QTC
R6 - browNe
R6 - hyperssoN
R6 - silver
R6 - QMC

cya

Post dobio aplauz od xXxAdOo

Ja dolazim sa mixem 95 % dok vidim mogu li svi... Vjerovatno ce moci al javim vam
antiQue baby

aQ ` miquell [leader]
aQ ` ellyyyypowaaaaaaa
aQ ` 0ut TruSt
aQ ` 4 igrac
aQ ` zUs

Igram sa mistake, ova ekipa dolazi

100 % Dole :$

EMOTION - xEnonZ

EMOTION - aLm1N

EMOTION - wellaz0r

EMOTION - wall-i

EMOTION - TBA Ništa od ove ekipe :$

ekipica iz gorazde

1.D$D cuky 1994
2.D$D wella
3.D$D nedoNee
4.D$D haweR ili nermaN
5 D$D EDDOdabadu 1994

Vjerovatno cu ja doc sa mixom iz razreda ( tek poceli igrat ne zamjerite ) :D

Vii4 | little
VII4 | kamA.-
VII4 | baracuDa
VII4 | beasT.-
VII4 | recon

dolazimo 50% (moram vidit ocel rtd , 4 oce 5i neznam..)

Ako nekome fali igrac nek se javi , bolje da igram sa vama neg da vodim ove neznaju sajtove kako treba :(

provjereni ljudi osvajaju :=)
antiQue youth

aQ ` miquell [leader]
aQ ` wellaz0r
aQ ` a x E ^
aQ ` gaZZel
aQ ` AZA

100 % Dole :$

Dochu sa ekipom ... Sve ce te informacije dobiti na vrijeme .. ugl. 100% me dole pisite ..
Do kada ce trajati turnir, mislim do vecernjih sati ... jer mnogi nece moci pa budu u nekim kasnim satima, tu spadam i ja
Rainbowsix.team dolazi 100 % , see ya
Znam vise od pola ovdje koji su 93 godiste , al haj nek igraju ;)
Toour ce biti zanimljiviji ;)

GL HF

Moja ekipa dolazi 101%
EDIT : btw sto 20-etog, moglo bi ranije , al haj nisam ORGANIZATOR , pa necu da pametujem .
Ako nadjemo prevoz dodjemo ja, leo, epic i jos par nas :D
Dochu i ja s nekim hitonima hahaha

Baš sam maloprije vidio da je neko otvorio temu oko ovoga.Svaka vama čast ako uspijete,svi su sad ravnopravni,pa da vidimo ko je bolji
GL
Pola ovih sto su se prijavili do sad su 93 ili stariji .... znaci djabe cete dat pare i vratit se qci bezz icega.... znaci tema je stwaljena da je turnir od 94 i mladji ... a ne 94 i stariji ...

ak budu igrali svi ovi sto su prijavljeni prijavljujem ja svoju ekipu

unreal comming za nedaj Boze :)
san1z0r je napisao/la:
Pola ovih sto su se prijavili do sad su 93 ili stariji .... znaci djabe cete dat pare i vratit se qci bezz icega.... znaci tema je stwaljena da je turnir od 94 i mladji ... a ne 94 i stariji ...

ak budu igrali svi ovi sto su prijavljeni prijavljujem ja svoju ekipu

unreal comming za nedaj Boze :)
Potpisujem,bgmi ne bi volio da dodju stariji momci od 15 godina jer ce biti vraceni.
Ali ukoliko bude vise tih ekipa starijih od 15 godina,sastavice i ostali ekipe koji su 92 godista.

Ja zato nisam jer mi je bezveze i glupo da igrama vs mladjih likova koji zele da se dokazu .

Ponovo kazem da ne bi bilo zabune petnaestogodisnjaci i mladji mogu sudjelovati na turniru .

Hvala (K) see yaa 9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.