Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bosnia and Herzegovina DotA room

860 pregleda · 34 odgovora · otvorena 28.06.2009. u 00:01

Pozdrav!

Zbog manjka game-ova u Bosnia and Herzegovina room-u odlucio sam da poduzmem nesto.
Pa da pocnemo:

1. Dosta igrača iz BiH igra public igre u cro, srb, eu xx, eu hlr roomovima.
Zašto jednostavno ne bi igrali u BiH roomu? Koja je razlika? Igrači? Zašto oni ne bi došli vama, a ne da vi idete njima u room? Znači da probamo da bar nekim danima, a i ako ne svim igramo public u Bosnia and Herzegovina roomu.
Ukljucit cemo ban application tako da ce svaki leaver biti banan iz sobe na odredjen period, smanjit ćemo broj leavera. Pa ako treba i bot-a ubacit, skontat ćemo i to nekako, nije valjda nemoguće.

2. Igranje "known" game-ova u BiH roomu bi trebalo biti moguće. Kako?
Pa prvo dogovorom na forumu, a onda bi mogli napraviti i neku aplikaciju na stranici koja ce praviti gathere known igraca (onih koji ne leavaju, koji ne flame-aju, i koji imaju neku vrstu skilla).

3. Zašto svi bježite iz BiH rooma? Strah vas tog room-a? Koja je razlika igranja eu xx, cro, srb ili bilo koje druge sobe i BiH sobe? Jedini problem je manjak igrača, ali ukoliko vi dođete, doći će i neko drugi, treći pa će se popraviti stanje. Dobili smo svoj section na garena forumu, pa i tamo mozete pricate, chatati, razgovarati o odigranim game-ovima itd. Ako treba ladder u room, stavit ćemo i ladder. AKo treba entry level povećati, nije ni to problem. Dakle pokušajmo u naredne dvije-tri sedmice da igramo public u BiH roomu, da vidimo na šta će to ličiti. Nadam se da to neće biti toliki problem za vas. Ako je toliko teško onda ne bih da vas mučim.

Dakle eto pokušajmo bar malo oživjeti našu sobu, nadam se uspješno.

edit: Ako nekome smeta sto je zanimljiva njegov problem. Vidjao sam i dosta gore stvari u zanimljivim. A ionako skinut cu do srijede .
Ja udjem 4-5 puta u BiH room ali nigdje nikoga :(

Fina ideja brate ^^ eto mozemo to od sutra poceti :)

btw. DOTA FTW
cesto igram u cro1 (12lvl ), nekad uletim i u eu xx ali rijetko u bih room, jer kao sto si naveo, nema nigdje nikog max 30-50 je unutra, a nigdje ni jednog game-a...
skala je napisao/la:
cesto igram u cro1 (12lvl ), nekad uletim i u eu xx ali rijetko u bih room, jer kao sto si naveo, nema nigdje nikog max 30-50 je unutra, a nigdje ni jednog game-a...
Pa eto, pokusamo je napunit u ovih par dana.
7 lvl nekako dospio...
Uvijek igram u BiHu kad ima raje. Inace ovaj mjesec sam max 2 puta usao jer je limit down.
Next month kada mi se limit poveca igrat cu dote a pogotovo na bih roomu
U cro2 roomu igram jednostavno sto ima manje livera nego bilo gdje pogotovo kad upadnem u known game :P jednostavno bi volio da se preselimo u bih room jer svaki cetvrti igrac u cro2-1 je iz bosne :) al jbg :) kad vidim da je jednom 225/225 ulazim i ja kunem se :D
Trebao si navesti da netreba cekati nekog drugog da udje prvi pa da i vi za njim jer ce biti isto misljenje i njemu pa ce i on cekat da udje neko drugi pa ce i on. Taj nacin razmisljanja nicemu ne vodi ! Prvo pocnite od sebe, pa tek onda razmisljajte o drugima !
7 lvl uspio
FuSheR.. mi je nick
nemam skinutu garenu sad cu je skinut pa cu uc odma
Vojim vas
_FuSheRR je napisao/la:
7 lvl uspio
FuSheR.. mi je nick
nemam skinutu garenu sad cu je skinut pa cu uc odma
Vojim vas
Neznam sto pisete level-e, ko da je to bitno -.-
Ja igram uglavno u EU high lvl 13+ ili Eu xx roomovima.
Razlog je jednostavan.
Serbian roomovim imaju extra los ping za mene jer moj provajder ide preko glavnog voda iz hrvatske preko Slovenije, pa na glavni "razvodnik", a zatim ide preko italije (cini mi se) do srbije. Dovoljno da mi nabije +150 ping, sto je previse.
A ujedno su i noobovi, to si mi Emire dokazo ono nekidan.

Cro room necu da igram iz principa. Svaki drugi komentar u tom roomu (jer mi nick pocine sa BiH, jeste retardirani bosanac, j**** bosansku mater...... jer ne igram known gameove, jer ja nisam poznat i onda ne daju da igram.

BiH room ne igram jer kada god udjem, ima ~50 igraca, od kojih pola vec igra, a druga polovina isla da spama i nema normalnog hosta. Ako ima, to su onda dogovorene igre, pa mi nema ulaza zbog toga.

U Eu roomovima su normalniji ljudi, normalnije igre, lakse naci dobar game.... naravno i tu ima izuzetaka, ali ovi nasi roomovim SU izuzeci,a par normalnih ima.

Mislim, ovo je moje misljenje. Bez uvreda, ali dok licno ne odigram 3 normalne igre zaredom, necu promjeniti svoje misljenje.
U BiH Dota Room samo se igraju cw-ovi i ima stranaca. Ja igram u cro i serbia jer je u BiH DotA Room ima malo igraca. Emire banovao si me bez ikakvog razloga na mjesec dana, ne znam sto :/. Hajmo se nekad skupiti da odigramo nesto. Ovdje na gamersu otvorite temu m1x, cw... , kao sto otvaraju za CS.

EDIT : I meni isto pocinje nick sa BH i ovi debili u serbia i cro dota room mnogo vrijedjaju, tesko je kad njih devetero nasrnu na tebe :/.
aDReNaLiN je napisao/la:
U BiH Dota Room samo se igraju cw-ovi i ima stranaca. Ja igram u cro i serbia jer je u BiH DotA Room ima malo igraca. Emire banovao si me bez ikakvog razloga na mjesec dana, ne znam sto :/. Hajmo se nekad skupiti da odigramo nesto. Ovdje na gamersu otvorite temu m1x, cw... , kao sto otvaraju za CS.

EDIT : I meni isto pocinje nick sa BH i ovi debili u serbia i cro dota room mnogo vrijedjaju, tesko je kad njih devetero nasrnu na tebe :/.
Ma i nije toliko tesko jer su to uglavnom ljubomorne duse.
Najvise psuju kada ih uzmem ko malu djecu, al sta ces. Stara grcka izreka kaze: "Ljubmomorne duse mogu da ga puse."
emir is noob , me is pro
cro2 pub ftw

Post dobio šamar od VioleN

SKULL1 je napisao/la:
emir is noob , me is pro
cro2 pub ftw
Stoko!
SKULL1 je napisao/la:
emir is noob , me is pro
cro2 pub ftw
potpis.

samarr pls:D

SKULL1 je napisao/la:
emir is noob , me is pro
cro2 pub ftw
udari se
Hvala na potpori :O
@LavProShinoda udario sam se !
Meni je nick SKULL1 level sam 36 pretezno igram u cro2 i kad se onaj ludi čiko zadere FRST BLAD ja najcesce livam jer sam tad mrtav.
Eo i jedna normalna :D : za sad bi najbolje bilo da se otvaraju teme kao sto ovaj iznad rece- npr. taj dan u toliko sati , al napisati temu bar dan prije i na taj nacin poceti-cak mozemo stavljat u tu temu replaye ili ssove gameova da bude malo zanimljivije igrati , pa nekad onda mozda i pocnu spontano ljudi igrat gameove.
me is pro , emir is still nub
daj mi jedan samar , znas da se palim na to !
Dobra ideja.

Ja, također kao i većina idem u hrvatske,srpske i evropske room's jer u BiH nema nikoga, pa nisam uspio nikad ni jedan game u našoj room odigrati. Pošto hostam u drugim room, u našoj sam jednog puta hostovao i niko nije ušao za 10 minuta što sam ček`o. Imam neki 'feeling' da je i ono malo ljudi što je u sobi AFK. U svakom slučaju podržavam ideju, 50% igrača u CRO i SRB room su građani BiH, mislim da to treba promijeniti i oživjeti malo našu dotA room.
SKULL1 je napisao/la:
Hvala na potpori :O
@LavProShinoda udario sam se !
Meni je nick SKULL1 level sam 36 pretezno igram u cro2 i kad se onaj ludi čiko zadere FRST BLAD ja najcesce livam jer sam tad mrtav.
Eo i jedna normalna :D : za sad bi najbolje bilo da se otvaraju teme kao sto ovaj iznad rece- npr. taj dan u toliko sati , al napisati temu bar dan prije i na taj nacin poceti-cak mozemo stavljat u tu temu replaye ili ssove gameova da bude malo zanimljivije igrati , pa nekad onda mozda i pocnu spontano ljudi igrat gameove.
me is pro , emir is still nub
daj mi jedan samar , znas da se palim na to !
joj sto ja tebe volim al nestat ce mi tinte za potpis xD

samar pls.

VioleN je napisao/la:
Pa eto, pokusamo je napunit u ovih par dana.
Trenutno sam na moru, pa ne mogu da igram dotu .. Kad sam kod kuce vazda sam u bih al nikog nema nikad! od 35,25 je afk a ovi igraju dogovorene gameove...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.