Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Da li izlazite na Izbore 2026!?

83 pregleda · 18 odgovora · otvorena danas u 11:15

Jeste li glasali, i da li planirate da glasate?

Da 20 · 83%
Ne, i zasto? 4 · 17%

Ukupno glasova: 24

Prijavi se da glasaš
Nekad sam uvijek bio u fazonu sta me briga i ne moram glasati, sta moj glas znaci ali ovako kako sam sve stariji misljenje mi se mjenja pa kontam "pa mozda taj moj glas i moze biti presudan". A kada je u pitanju vise ljudi sa istim misljenjem taj jedan glas prelazi u 10, 10 u 100 i tako dalje.
Sa ovim novim sistemom glasanja mislim da ce biti i manje mjesta za malverzacije, naravno kazem MANJE a ne da nece biti nikako, nazalost...

KRYSTAL

Odstupanja od elektronskih rezultata moze biti max 2%, ili se mora glasanje na izbornom mjestu ponoviti. Kako mi se cini, sansa za kradju i prevaru svedena na minimum
Iskreno, ja sam jedan od zadnjih koji bi trebao izaci, ali gradjanska duznost je gradjanska duznost, ponos na stranu, svi trebamo.
izmijenjeno prije 3 sata, Wertu
smiley je napisao/la:
Odstupanja od elektronskih rezultata moze biti max 2%, ili se mora glasanje na izbornom mjestu ponoviti. Kako mi se cini, sansa za kradju i prevaru svedena na minimum
Iskreno nadam se, mada koliko sam cuo opet ide human verification na kraju, tako gdje god ima naseg odlucujuceg faktora uvijek ce biti i doza nesigurnosti, haha.

@wcKd
A dobro vjerujem da vecina ima to misljenje pa na kraju i ja sam ali opet i sa drugim ostatkom tvog komentara se slazem, treba obaviti duznost i taj jedan glas staviti u sistem u svakom slucaju.

Post dobio aplauz od wcKd

Dužnost obavljena 😁 brzo ovo ide glasanje
Glasao, to je minimum koji mozemo dati od sebe. Ako svako shvati da njegov glad koze biti presudan - uz dovoljnu brojnosti glasovi stvarno postaju presudni.
LARSSON je napisao/la:
Dužnost obavljena 😁 brzo ovo ide glasanje
Znaci nema komplikacija kako ovi neki nasi politicari govore :D

@KRYSTAL
Slazem se, aBd da nam svima bude bolje!
07:10 h gotovo 😄 . Obavezno svi da izadju i da obave duznost glasanja. Biraj, pa cemo se čerat 😄😄😄
Wertu je napisao/la:
Iskreno nadam se, mada koliko sam cuo opet ide human verification na kraju, tako gdje god ima naseg odlucujuceg faktora uvijek ce biti i doza nesigurnosti, haha.

@wcKd
A dobro vjerujem da vecina ima to misljenje pa na kraju i ja sam ali opet i sa drugim ostatkom tvog komentara se slazem, treba obaviti duznost i taj jedan glas staviti u sistem u svakom slucaju.
Da, ali ta human verification razlika ne moze biti veca od 2%
Završeno
izmijenjeno prije 2 sata, Wertu
LavShinoda je napisao/la:
07:10 h gotovo 😄 . Obavezno svi da izadju i da obave duznost glasanja. Biraj, pa cemo se čerat 😄😄😄
Malo lijevo, malo desno :D

@smiley
Nadam se da ce i ostati tako :D

@shaadY
Good lad!
Prestao sam vjerovati u neke vele promjene ali svakako je glasačka dužnost obavljena..

Ali cirkus na izbornim mjestu, ljudi su glasali na liste kandidata i kažu nemamo više listi, sve su nam išarali.. Tačno pojedincima ne treba dat pravo glasa 😅
Treba glasati definitivno. Isti pobjeđuju samo iz razloga što se ne glasa. Samo Sta vi kažete na ovaj presjek u 11 sati? Ne zbog izlaznosti nego činjenice da po toj matematici od 12% glasanja i 418000 glasova ispade da nas ima cca 3.5 miliona? Jel moguce?
Haj što sam izašao i glasao, al’ evo vozim ove izaslanike iz NATO-a.

Otvorili Skenderiju, otišli Jabuka-Ustikolina-Goražde i vraćamo se po Općini Centar još nekih 7-8 glasačkih mjesta.
izmijenjeno prije 1 sat, exampLe_
Evo upravo zavrsio pa vidjet cemo prve rezultate valjda veceras. :D
Ne, zato što sam u Mostaru ovaj mjesec. Inače bih izašao, komplikacija sve ostalo.

Btw. čisto sumnjam da se ovi iz Do nisu pripremili za neku izbornu (elektronsku) krađu, 2% +/- al' malo sutra.
izmijenjeno prije 50 minuta, Wertu
13H3RO7 je napisao/la:
Prestao sam vjerovati u neke vele promjene ali svakako je glasačka dužnost obavljena..

Ali cirkus na izbornim mjestu, ljudi su glasali na liste kandidata i kažu nemamo više listi, sve su nam išarali.. Tačno pojedincima ne treba dat pravo glasa 😅
Glasacko pravo se uvijek treba iskoristiti!

@adnandrx
Iskreno ne znam sto se tice tacne populacije, ono sto znam i sto sam cuo, kazu da je prevelika guzva od jutros sto mi je iskreno drago jer znaci da je izlaznost dobra a vjerujem sigurno da je veca nego predhodnih izbora, vjerovatno su ljudi zeljni promjena a i zbog novog glasackog sistema.

@liaar
Sta te briga ti ga cepis sa strancima :D

@exampLe_
Sigurno ce se dosta znati o rezultatima oko 7-8 sati.

@adookah
Naravno!

@NIKOLAAAa
Nadam se da ce ovaj sistem malo smanjiti ove malverzacije sto se stalno desavaju :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.