Pozdrav,
Trenutno koliko vidim pocinje novi bull run kripta i u pogonu su ovi zadnji zakoni/regulacije. Kakva je vasa situacija? Da li ste isplatili, holdate i dalje ili ste trenutno u fazi kupovine?
Ja drzim par altcoina: link, solana, xrp, eth, sxt, ondo, hbar, render, quant. Tu je bogda bitcoina za svaki slucaj..
Generalno vase prognoze, iskustva i savjeti? Also, sta ste koristili da kupite i isplatite i kako ste rijesili porez (nemojte nista pisati sto bi vas uvalilo u sranja, druga su vremena sad
)
Moje misljenje je da htjeli ili ne, kripto ce postati backbone industrije (banke, AI agenti) i da se moze zaraditi ako se pametno uleti, ja cuvam i dalje iako sam u minusu ali jos malo pa sam na nuli. Peak bullruna se prognozira za 2028 oktobar, iako to niko ne moze znati sto posto.
Ima tu jos dosta sto bih pisao, ne mora sve odmah
Trenutno koliko vidim pocinje novi bull run kripta i u pogonu su ovi zadnji zakoni/regulacije. Kakva je vasa situacija? Da li ste isplatili, holdate i dalje ili ste trenutno u fazi kupovine?
Ja drzim par altcoina: link, solana, xrp, eth, sxt, ondo, hbar, render, quant. Tu je bogda bitcoina za svaki slucaj..
Generalno vase prognoze, iskustva i savjeti? Also, sta ste koristili da kupite i isplatite i kako ste rijesili porez (nemojte nista pisati sto bi vas uvalilo u sranja, druga su vremena sad
)Moje misljenje je da htjeli ili ne, kripto ce postati backbone industrije (banke, AI agenti) i da se moze zaraditi ako se pametno uleti, ja cuvam i dalje iako sam u minusu ali jos malo pa sam na nuli. Peak bullruna se prognozira za 2028 oktobar, iako to niko ne moze znati sto posto.
Ima tu jos dosta sto bih pisao, ne mora sve odmah

Ja vjerujem u case use BTC i da ce uvijek ostati kao neki tool za prebacivanje vrijednosti u velikim kolicinama. A sto rece neko institucije su malo zajebale, i ovo sto su kao uspjeli oni donositi odlucke tipa "clarity act" i gluposti. Jest izgubilo smisao sa te strane, a sa druge strane svatili su da je tu da ostane... BTC kao main al imam malo i ETH koji je sad skocio malo DOT i i Zcash.. to je to ono ako me usere usere. BTC je tu da ostane ja mislim.. i da padne na dolar sto ce se tesko desiti, opet bi ga kupovo.. Valjda za to sto znam da je nekad bio 0.0001$