Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW: Forever

111 pregleda · 11 odgovora · otvorena jučer u 15:56

Planira li ko igrati forever ? Nas ima desetak sto igramo TBC klasik, pa sad cemo žariti forevera, pa ako je ko zainteresovan bujrum, bit ce guild :))
Ja sam trenutno na Warmane-u završava se ekspanzija u ovom balkanskom guildu. Ali bih volio iskreno da se napravi neka klapa, mozda budem za :)
adookah je napisao/la:
Piši me tamo, stižem i ja na forever Horda?
Horda nego sta :D :D :D
Igramo mi neki na spineshatter tbc trenutno, ali ce biti guild i za forever! Sta cemo igrati jos se ne zna, ali vjerovatno horda!
LavShinoda je napisao/la:
Horda nego sta
adookah#2757

Eto ga, pusti neki discord ako koristite, Classic varijante igre volim radi raje i zajebancije najviše, na retailu nemaš kad prdnut :D
jedino sto igram je wow wotlk warmane ponekad, a ovo forever tbc i tako to ma bjezi
evo vratio sam se i ja xD i dalje igram wowa(žalosno) uglavnom wow forever ide ludilooooooooo :D
Ide wow forever, tauren warr abd
Pravimo guild koji će se zvati Gamerz.ba.

Guild je posvećen vraćanju foruma, spajanju starog društva za igranje i zajebanciju. Ko god hoće da se pridruži neka se upiše na post WoW : Forever Gamerz.ba Guild - Horda, pa ću ići redom i invitat ljude u guild.

Jedini uslov je da igrate Hordu. Pošto će biti samo jedan mega server(ludilo).

Već imamo skoro 20 članova od moje raje, tako da guild starta ogroman i spreman za igru i zezanciju od samog početka.

ovo je repost sa moje teme WoW : Forever Gamerz.ba Guild - Horda
https://www.youtube.com/watch?v=KC2ow09wJbs&t=2347s

Video koji me uvijek nahajpa kad treba izaći ekspanzija ili bilo šta novo što me vraća WoW-u! :) Doduše, alijansa su, ali priča je vrhunska.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.