Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zakačena

GAMERZ.ba: Povratak otpisanih

1.512 pregleda · 217 odgovora · otvorena ponedjeljak u 09:22

izmijenjeno prije 2 dana, FataL
Dođe i taj dan. Devet godina kasnije, ali ko čeka taj i dočeka. 8-)

Za one koji ne znaju: zadnji post koji je arhiva sačuvala pao je 24. januara 2017, a početkom februara je server na BH Telecomu utihnuo i više se nije probudio. Baza od 2010 do 2017 je otišla s njim. Jebiga.

Ja sam sjeo i skupio šta se skupiti dalo i složio sve nazad, komad po komad.

Trenutno stanje:
- preko 180 hiljada tema i blizu milion odgovora, od 2004 do 2017
- skoro 10 hiljada vijesti
- preko 43 hiljade profila koji rade sa starom šifrom

Nije sve tu, da se razumijemo. Fali slika, fali tema, fali postova koje niko nikad nije arhivir'o. Ovo je tek početak, a šta god nađemo, vraćamo - a nadamo se da još raje ima negdje nekih backupa.

Profili
Vaš stari nick je vaš. Ako znate šifru do 2009, samo se ulogujte. Ako ste se registrovali kasnije ili ste šifru zaboravili ( a jeste, prošlo je vremena ), idite na Povrat naloga,
preko e-maila ili Steama, i neko od nas će potvrditi da ste to fakat vi. Tuđi accounti se ne preuzimaju i ne pokušavajte.

Izgled
Birate sami kako vam sajt izgleda: stari gamers ( 2005 - 2008 ), Reloaded ili novi izgled. Crni i plavi skin su tu, naravno, i opet se kupuju bodovima. Ko je bio član u to doba, stari
izgled već ima.

Za 500 bodova u shopu je i vremeplov. Odabereš dan i gamers izgleda kao tog dana, sa temama i vijestima iz tog vremena. Proveo sam više vremena u 2008-oj nego što ću priznati.

I da, #csbih je opet živ, na /irc, pa ko hoće da se prisjeti kako se pričalo prije Facebooka.

Kupoprodaja se za sada samo čita, oglasi stižu.

Bugove mi prijavite ovdje ( screenshot i link za stranicu na kojoj ste našli bug ). Prethodno provjerite jel' neko već prijavio isti bug. A bi'će ih, garant.

Stara raja, lijepo vas je opet vidjeti na dobrom starom mjestu.
Nova raja, dobro došli.

Skakavci, gdje god da ste, vjerujem da se družimo opet :D

Da vas čujem ;)

AlienzZ, infusion, abasi, Mahirowski, dvr, Downtroddenz, Emco, biggiepk, Sykon, insejn, miire, cannabis4posho, 100kaa, Schulz, legendB

wcKd je napisao/la:
Majko moja
Ima li Đeme živog?
v3Tr0x je napisao/la:
Ima li Đeme živog?
Cuo sam se jucer sa njim, vratio je akaunt, ali je za sad nijemi posmatrac :D
izmijenjeno prije 4 sata, WonderBoy
Pozdrav svima,

da se i ja upišem, drago mi je da smo ponovo tu.

ako ko igra TBC Anniversary tu sam za kakav raid, heroic /Thunderstrike, "Dendee"/

@BXM napišii nešto! :D

edit:
treba zvat @spY ako neko ima kontakt

FataL

wcKd je napisao/la:
Cuo sam se jucer sa njim, vratio je akaunt, ali je za sad nijemi posmatrac
Reci mu ako se ne javi da ću objaviti njegove nage fotografije koje sam napravio dok je spavao 8-)

wcKd

Pozdrav nakon dugo vremena. Vratili ste djetinjstvo dobrom dijelu ljudi, hvala :)

Post dobio aplauz od wcKd

WonderBoy je napisao/la:
Pozdrav svima,

da se i ja upišem, drago mi je da smo ponovo tu.

ako ko igra TBC Anniversary tu sam za kakav raid, heroic /Thunderstrike, "Dendee"/

@BXM napišii nešto!
Lshadow nick dodaj, bice neki tk ssc hhh

WonderBoy

Uspjeno vraćeni (moja direktna inicijativa): @skile @KRYSTAL @frKaa @tempA @arQ . Ceka se @LizzarD da uradi povrat accounta, upućen je. :)

Post dobio aplauz od wcKd

silenZze

LavShinoda je napisao/la:
Lshadow nick dodaj, bice neki tk ssc hhh
Ide add, družio sam se ingame s chupavim i tentativom fini neki momci :D :D
taman nisam ovu sedmicu radio p2 pa moze utorak ako ste free
WonderBoy je napisao/la:
Ide add, družio sam se ingame s chupavim i tentativom fini neki momci
taman nisam ovu sedmicu radio p2 pa moze utorak ako ste free
Hahaha e to to, to su ti moji borci je***i rumene kadulje guild 😄😄😄
Downtroddenz je napisao/la:
Admira nisam vidio otkako me ucio da igram warcrafta. Ima 20 godina
Uspješan streamer i desk analyst na dota2 turnirima, jedno vrijeme i pro igrac.

Možeš ga naći na https://www.twitch.tv/lizzarddota2
test11111 je napisao/la:
Schulz, ash čitajte inboxe na fejsu i whatsappu. Ne vjeruje mi FataL da sam ja - ja.
ne znam za sulca al mene libo racku ko si ti :D
ash je napisao/la:
ne znam za sulca al mene libo racku ko si ti
Posteno brate moj, pokazi im svoje pravo lice!

Post dobio aplauz od ash

izmijenjeno prije 5 sati, soul_eclipse
ash je napisao/la:
ne znam za sulca al mene libo racku ko si ti
hahahah vraćen mu je acc

FataL

soul_eclipse je napisao/la:
hahahah vraćen mu je acc
ahaaaaa pa sta ima cao cao :D

soul_eclipse

Kakav flashback OMG

Pozdrav svima, znanima i neznanima. Adnandrx sa JeditekodJoa. Kakva su to vremena bila...
Viđao sam dosta raje kroz godine negdje usput i baš bi se svaki put obradovao kad bi nekog vidio.
CS je za mene bio svetinja i mislio sam da ga nikad necu prestati igrati ali prestao sam. :*
Sad sa 31. godinom, ženom i dvoje djece (3) i (2) iza sebe (pls dont hate me) imam nešto što sam govorio da nikad neću imati (nikad ne reci nikad haha), 6000 sati na Fortnite-u koji lupam na petici, vjerovali ili ne.
Bio sam muzička zvijezda jedno vrijeme, al šta zna dijete, sve palo u vodu.
Dao otkaz prije dva mjeseca na poslu i u potpunosti se posvetio marketingu, društvenim mrežama i "influencingu", (mada i ne znam zašto se tako zove, samo snimam ono što bi svakako taj dan uradio ili rekao).
Tako da ako kome treba budala za ispred i iza kamere zovite.
Svaka čast za pokretanje gamerza jer miriše na ona stara, bolja i neiskvarenija vremena.

Živjeli i čujemo se :)

FataL, silenZze

adnandrx je napisao/la:
Kakav flashback OMG

Pozdrav svima, znanima i neznanima. Adnandrx sa JeditekodJoa. Kakva su to vremena bila...
Viđao sam dosta raje kroz godine negdje usput i baš bi se svaki put obradovao kad bi nekog vidio.
CS je za mene bio svetinja i mislio sam da ga nikad necu prestati igrati ali prestao sam.
Sad sa 31. godinom, ženom i dvoje djece (3) i (2) iza sebe (pls dont hate me) imam nešto što sam govorio da nikad neću imati (nikad ne reci nikad haha), 6000 sati na Fortnite-u koji lupam na petici, vjerovali ili ne.
Bio sam muzička zvijezda jedno vrijeme, al šta zna dijete, sve palo u vodu.
Dao otkaz prije dva mjeseca na poslu i u potpunosti se posvetio marketingu, društvenim mrežama i "influencingu", (mada i ne znam zašto se tako zove, samo snimam ono što bi svakako taj dan uradio ili rekao).
Tako da ako kome treba budala za ispred i iza kamere zovite.
Svaka čast za pokretanje gamerza jer miriše na ona stara, bolja i neiskvarenija vremena.

Živjeli i čujemo se
E brate sad kako si spomenuo "JeditekodJoa", kakva vremena i gdje me vrati znaci srece mi, uhhh

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.