Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zakačena

GAMERZ.ba je novi GAMERS.ba - Povratak otpisanih ;)

2.216 pregleda · 214 odgovora · otvorena 28.09.2026. u 09:22

FataL FataL GAMERZ.ba je novi GAMERS.ba - Povratak otpisanih ;)
izmijenjeno prije 6 sati, FataL
Dođe i taj dan. Devet godina kasnije, ali ko čeka taj i dočeka. 8-)

Za one koji ne znaju: zadnji post koji je arhiva sačuvala pao je 24. januara 2017, a početkom februara je server na BH Telecomu utihnuo i više se nije probudio. Baza od 2010 do 2017 je otišla s njim. Jebiga.

Ja sam sjeo i skupio šta se skupiti dalo i složio sve nazad, komad po komad.

Trenutno stanje:
- preko 180 hiljada tema i blizu milion odgovora, od 2004 do 2017
- skoro 10 hiljada vijesti
- preko 43 hiljade profila koji rade sa starom šifrom

Nije sve tu, da se razumijemo. Fali slika, fali tema, fali postova koje niko nikad nije arhivir'o. Ovo je tek početak, a šta god nađemo, vraćamo - a nadamo se da još raje ima negdje nekih backupa.

Profili
Vaš stari nick je vaš. Ako znate šifru do 2009, samo se ulogujte. Ako ste se registrovali kasnije ili ste šifru zaboravili ( a jeste, prošlo je vremena ), idite na Povrat naloga,
preko e-maila ili Steama, i neko od nas će potvrditi da ste to fakat vi. Tuđi accounti se ne preuzimaju i ne pokušavajte.

Izgled
Birate sami kako vam sajt izgleda: stari gamers ( 2005 - 2008 ), Reloaded ili novi izgled. Crni i plavi skin su tu, naravno, i opet se kupuju bodovima. Ko je bio član u to doba, stari
izgled već ima.

Za 500 bodova u shopu je i vremeplov. Odabereš dan i gamers izgleda kao tog dana, sa temama i vijestima iz tog vremena. Proveo sam više vremena u 2008-oj nego što ću priznati.

I da, #csbih je opet živ, na /irc, pa ko hoće da se prisjeti kako se pričalo prije Facebooka.

Kupoprodaja se za sada samo čita, oglasi stižu.

Stara raja, lijepo vas je opet vidjeti na dobrom starom mjestu.
Nova raja, dobro došli.

Skakavci, gdje god da ste, vjerujem da se družimo opet :D

Da vas čujem ;)

masssiv, Frisk, AlienzZ, infusion, abasi, Mahirowski, dvr, Downtroddenz, Emco, biggiepk, Sykon, insejn, Mire, cannabis4posho, 100kaa, Schulz, legendB

adnandrx je napisao/la:
Kakav flashback OMG

Pozdrav svima, znanima i neznanima. Adnandrx sa JeditekodJoa. Kakva su to vremena bila...
Viđao sam dosta raje kroz godine negdje usput i baš bi se svaki put obradovao kad bi nekog vidio.
CS je za mene bio svetinja i mislio sam da ga nikad necu prestati igrati ali prestao sam.
Sad sa 31. godinom, ženom i dvoje djece (3) i (2) iza sebe (pls dont hate me) imam nešto što sam govorio da nikad neću imati (nikad ne reci nikad haha), 6000 sati na Fortnite-u koji lupam na petici, vjerovali ili ne.
Bio sam muzička zvijezda jedno vrijeme, al šta zna dijete, sve palo u vodu.
Dao otkaz prije dva mjeseca na poslu i u potpunosti se posvetio marketingu, društvenim mrežama i "influencingu", (mada i ne znam zašto se tako zove, samo snimam ono što bi svakako taj dan uradio ili rekao).
Tako da ako kome treba budala za ispred i iza kamere zovite.
Svaka čast za pokretanje gamerza jer miriše na ona stara, bolja i neiskvarenija vremena.

Živjeli i čujemo se
Pozdrav od munevera. :D

adnandrx

Mogao bi se dodati podforum za filmove, serije, emisije, podcaste i sve ostale formate TV-a, streaminga itd.
Tog nije bilo, može obuhvatiti dosta toga i uvijek postoje zanimljive teme. A gameri ko gameri, uvijek smo pratili nešto.

riSk

izmijenjeno prije 3 dana, SILVERINYO
Jos par reaktivacija @VioleN @dennah @Fragnatic @Nitrox @Claw :) wb

Post dobio aplauz od FataL

1kajjaN je napisao/la:
Vratio se najveci spammer 😂
Glad to see you back folks!!
Mooooolimm? Da nije mozda mand11 is back u pitanju?
Jos jedna reaktivacija, @Osigurach wb :)

NerO, wcKd

biggiepk je napisao/la:
https://www.gamerz.ba/profil/Elysium

Ima li neko kontakt ovog momka?
Pokusao sam vec.. cekam odgovor
izmijenjeno prije 2 dana
Vracen racun FataL MVP

Post dobio aplauz od FataL

@v3Tr0x for you :)

Kako to radi v3Tr0x gamers.ba

Bilo je malo šamaranja :D

soul_eclipse je napisao/la:
@v3Tr0x for you

Kako to radi v3Tr0x gamers.ba

Bilo je malo šamaranja

YouTube: psaBVDmjUOQ
hejters gona hejt 8-)
Nema dalje ! Bravo ljudi !

SILVERINYO, soul_eclipse

Savage je napisao/la:
Nema dalje ! Bravo ljudi !
Dobrodošao ;)

Sjećam se tvog nicka :D
soul_eclipse je napisao/la:
Dobrodošao

Sjećam se tvog nicka
Evo nas na gamersu ko onaj short na insta "Akine matere coek" haha

Imaš šta dodati?

Savage, soul_eclipse i v3Tr0x već pišu u ovoj temi. Napravi profil za minutu i odgovori.

Poslije prijave vraćaš se ovdje.

Slične teme

Napravi profil i odgovori

Za palac, citat i odgovor treba ti profil. Traje minutu, a tema te čeka tamo gdje si stao/la.

Imaš profil? Prijavi se i vraćaš se ovdje.