Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Vrijeme za racunarom

394 pregleda · 50 odgovora · otvorena 27.06.2009. u 14:02

Već dugo vremena pitao sam se koliko memberi sa gamers.ba provode na svom računaru, pa sam odlučio postaviti anketu.

-Znači zadatak je da glasate i zatim napišete nešto o vremenu koje provodite na računaru, mislim da je tema dobra za diskusiju i možda bi trebala u zanimljive, ali tu moderatori/admini da to odluče.
-Evo ja ću početi.

-Ja lično provodim od 10-15 h na računaru (trenutno) jedno vrijeme sam se skroz odvikao ali ponovno sam se navukao.
Većinu vremena provodim na ovome portalu i još par portala te u cs igram redovno mix/cw.
No' nadam se da ću početi ponovno trenirati te smanjiti vrijeme boravka na kompu.

Toliko od mene..
Sada dok je raspust po 10-15h sam za compom. Sjednem za comp u 15h kada se probudim, igram, igram...., onda odem u internet klub, uplatim 3h. Kad zavrsim, dodjem kuci, sjednem za comp, nastavim do zore igrat, tamo negdje do 6h ujutro xd. Zatim zaspem, probudim se ponovo u 15h i tako sve
5-10h
zavisi je li mi buraz kod kuce.ako nije i vise od 10h.:|:|
10-15h

Cesto i preko 15h. It's too troublesome but it can't be helped.

Najvise vremena provodim igrajuci. Preostalo vrijeme sam na forumu i gledam anime. Naravno, nesto i procitam.
10 - 15 .

3 - 5 sata gledam filmove , 1-2 igram cs'a , 1 sat na ircu , ostalo uchim naravno za PC'om XD :P
2-5, nema se vremena kao nekad, i ovo je u iznemoglosti
Oko 2-3 sata, ustanem oko 10, pa do 12:30 budem. Odem u grad i vratim se oko 16h, opet malo sjednem za comp i onda odem voziti bajk pa se vratim i odem u grad i dođem nekada navece
2-5, šta radim na računaru?
ne provodim puno vremena na gamersu, možda pola sata dnevno, igrice također ne igram puno, (obliviona sam jednom 15 sati u danu igro), tek oko 1,5 sati, malo radim u nekim programčićima tipa audition, photohop, c++ (ništa specijalno, zeza hehe), a ostalo vrijeme (jako malo doduše) provedem na msn-u

Sa obzirom da je sad ljetni period više sam vremena napolju, na drini kupam se, igram ping ponga fudbala itd

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.