Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 25 bodova

NFS: Underground 2

285 pregleda · 19 odgovora · otvorena 26.06.2009. u 22:53

Kao sto možete vidjeti u naslovu teme, imam jedan problem sa ovom igrom. Naime, prešao sam igru 46%, i sada na mapi nemam ni jednu oznaku za eventualne trke, osim oznaka za body, performance i ostale shopove. Osim toga, pobijedio sam u svim runout trkama, pa su mi i protivnička auta nestala sa mape. Kada sam bio na 30% rečeno mi je da napucam auto na 6 zvjezdica, što sam shvatio. Ali, problem je što sam ga uspio napucati na samo 5.81 zvjezdicu, te bespomoćno hodam po shopovima kako bi ga nagurao na 6, ali ni jedna promjena na autu ne pomaže. Pa eto, ako je neko prešao ovu igru i pomogne mi, dobit će ovih skromnih 25 bodova.
Dosta jednostavan problem, zahtijeva od tebe da se tijeraš policijom (ako ima policije u tom NFS, jer sam u MW isto tako naletio i morao sam se sa milicijom zezati). Ja se nešalim, to pokušaj i radit će 100% ili skini neki save game sa neta sa toliko pređenim xD
Promjeni ulje mozda bolje ide, i benzin

Edit:

TREBA TI CE DE DADE POLJUMENTE DA SE ZAKUCA ZVJEZDICA !

Post dobio šamar od cannabis4posho

ako iams para kupi hamera i imas jos
3 utrke sa đipovima

ja cu ti edit sliku gdje se nalaze shopovi u gradu

pa ce ti se otkljucat novi sopovi koji ti daju nove dodatke
Rješenje
Kupi najbolje auto koje mozes, tj zadnje u onom hepeku gdje kupujes auta, pa u body shopovima kupuj najbolje sto postoji (nazalost - i najskuplje) i nabit' ces lagano i preko 6 zvjezdica

PS: nisam odavno igrao igru pa nisam siguran da li se otkljucavaju nove opcije ako otkljucavas nove shopove...

Ako jest evo ti mapa;

PS: nadam se da znas koja je koja boja
IGMIT je napisao/la:
Dosta jednostavan problem, zahtijeva od tebe da se tijeraš policijom (ako ima policije u tom NFS, jer sam u MW isto tako naletio i morao sam se sa milicijom zezati). Ja se nešalim, to pokušaj i radit će 100% ili skini neki save game sa neta sa toliko pređenim xD
Pokusao bih da ima policije. I ako nisi igrao igru nisi ni trebao odgovarati na temu.
haha cuj ovog policija u nfs underground 2
Jesi otkljucao sve prodavnice, svaki put kad nadjes novu prodavnicu nove djelove dobijas i to : )

evo slika gdje imas sve prodavnice xD nadam se da ce pomoci :D
Dugo te dugo ocekujem . To pjevaj i mozda dobijes utrke XD

:r

Pff aj em osamaren
BOliiii ;(

Hallalosum Cannabise xD

Post dobio šamar od cannabis4posho

jesi li nasao u ostalim dijelovima grada..one body, visual..i ostale shop-ove..jer u njima imas nove dijelove koji bi ti povecali visual rating
Dj_Tiesto je napisao/la:
haha cuj ovog policija u nfs underground 2
Jesi otkljucao sve prodavnice, svaki put kad nadjes novu prodavnicu nove djelove dobijas i to : )

evo slika gdje imas sve prodavnice xD nadam se da ce pomoci
Kako da otkljucam ove nove prodavnice za car specialities? Jer na trenutnoj mapi imam samo 2 takva sopa a na ovoj sto si ti dao imaju 4... Samo reci kako da ih otkljucam...
megamix je napisao/la:
Kupi najbolje auto koje mozes, tj zadnje u onom hepeku gdje kupujes auta, pa u body shopovima kupuj najbolje sto postoji (nazalost - i najskuplje) i nabit' ces lagano i preko 6 zvjezdica ;)

PS: nisam odavno igrao igru pa nisam siguran da li se otkljucavaju nove opcije ako otkljucavas nove shopove...

Ako jest evo ti mapa;

PS: nadam se da znas koja je koja boja ;D
sad lagano od shop da shopa i napucaj auto
i imat ces 6 zvjezdica
reLo je napisao/la:
Kako da otkljucam ove nove prodavnice za car specialities? Jer na trenutnoj mapi imam samo 2 takva sopa a na ovoj sto si ti dao imaju 4... Samo reci kako da ih otkljucam...
Samo dodji do njih i udji unutra
moras malo kulirat po gradu, otkrij nove shopove, body ,paint, i one car specialites shop... nemogu se sjetiti najbolje, uglovnom kad nadjes nove shopove bice novih djelova koje ce ti povecati popularnost i rating auta, kad dodjes do 6 zvjezdica dobices nove ponude za slikanje i uz to i nove trke...:D
Prvo pogledas na slici gdje se nalazi prodavnica .. onda samo odvezes do tamo .. vidjeces ispred prodavnice crvena,zuta svijetla .. samo udjes u prodavnicu i to je to : )
Moras napucat auto malo i dobices zvjezdicu,tu se slikas za neki casopis i dobices nove trke,moras tokom igre doradzivat auto i dobijaces nove trke.
Kupuj SVE STO MOZE ,znaci da nabijes one zvjezdice,imas one naljepnice po vratima i to,znaci samo da zvjezdica ide gore...tako je i meni bilo...
U NFS 2 bitno je samo kakav je " Visual Rating "... a on se odlucuje tako sto svojim autima kupujes najskuplje dijelove bez obzira kako oni tebi licili. I ja sam tako isto stockovo sa igrom pa nema ni tamo ni vamo :S Znaci cim napucas 1 auto sa najskupljim dijelovima odma ce ti se otvoriti nova utrka... :D
Jednostavno u NFS Underground 2 a i ostalim bar tako mislim nije bitno to sad,znaci trebas naci skrivene trke koje nemoju na mapi i njih preci i onda ce ti se otkljucati nove trke na mapi i prodavnice,itd...

I ja tako nisam znao sta treba i rekao mi jedan drug.....

Ajd kad procitas ovaj POST udji u NFS i nadji neku skrivenu trku pa reci da li sam u pravu?!

EDIT:
Cuj ovih gore sto se prospaju hahhah LOL!Trebas imati dobro auto za trke LOL!
Trebas otkrivati shopove, ja sam to davno presao i koliko se ja sjecam trebao sam otkrivati shopove i tako sam dobio nove stvari i preuredio auto!

Preporucio bih ti ako si otkljucao sve u ovom performance shopu otidji u car specialties shop i ugradi mu neonke u haubu (one sto blicaju), zvucnike u gepek, neonke u gepek i ostala sranja

I probaj sve dijelove na autu u body shopu convertovat u carbon fibre

ili probaj stavljati one natpise na auto ( mozes ih staviti vise na vrata ili prozore)

PS. Postoje i utrke sa dzipovima, ako hoces uzmi cadillaca jer je najbrzi od dzipova!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.