Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

NFS Most Wanted crack

130 pregleda · 16 odgovora · otvorena 26.06.2009. u 22:09

Kako da crackujem NFS Most Wanted, sve sam pokusavao ali nece nikako da pokrene igricu..

Znaci mountao, instalirao sve regularno ? Mozda ti crack nevalja, koristio sam isti princip instalacije kao i ti, ali u mene je crack valjao.
iwdnplay je napisao/la:
Znaci mountao, instalirao sve regularno ? Mozda ti crack nevalja, koristio sam isti princip instalacije kao i ti, ali u mene je crack valjao.
Ali stvar je u tome sto sam danas igrao igricu, neznam kako presao ona dva sa blackliste i sad kad pokrenem igru pise ono Insert CD isto kao da nije crackovano.
Dao stranicu na PM gdje ima da skines crack, piratska je pa necu na forum.
FrisK je napisao/la:
Ali stvar je u tome sto sam danas igrao igricu, neznam kako presao ona dva sa blackliste i sad kad pokrenem igru pise ono Insert CD isto kao da nije crackovano.
Prekopiraj ono safe disc na desktop i svaki put kada hoces da igras to pokreni.
FrisK je napisao/la:
Eee znam do ceg je onda, mountaj CD1 na Daemon Tools. 100% je to :D
Momak ne slusaj nijh sta pricajuu ja koliko vidim kod tebe je daemon Crven a treba biti zelen to ti je jedni problem tj moras ga ukljucit!!
Ne znam tacno koji je CD, ali mountuj 1 po 1 dok ne nadjes odgovarajucu skriptu koju samo c/p u folder gdje je igra instalirana. Sjecam se da sam i ja to trazio. Uglavnom CRACK je 100% na DVD-u.
Zaobiđi svu filozofiju, crackuj igru sa tim crackom što sam ti poslao i igraj ko covjek bez mountovanja.

gl hf (:
Ja ga bas juce instal , ja sam ga normalno crack da ti ne pisem kako , jer nadam se da to znas :)
Napravio, hvala svima, moze tema lock.
TraXes je napisao/la:
Momak ne slusaj nijh sta pricajuu ja koliko vidim kod tebe je daemon Crven a treba biti zelen to ti je jedni problem tj moras ga ukljucit!!
Ti nisi ok.

Cuj zelen hahahahahaahahahahaha

Idi se izloguj pls.
iwdnplay je napisao/la:
Ti nisi ok.

Idi se izloguj pls.
haha koji si ti rtd imam jos uvjek ovaj dvd most wanted i znam sta je kod mene nobee...i radi mi :P
iwdnplay je napisao/la:
Ti nisi ok.

Idi se izloguj pls.
Vala buzar nek si mu reko!!;);):):)
TraXes je napisao/la:
haha koji si ti rtd imam jos uvjek ovaj dvd most wanted i znam sta je kod mene nobee...i radi mi :P
Vidim pod jedan da si nepismen, pod dva nemas pojma, orijentiras programe pomocu boja ( nigdje veze, sta bi bilo da si daltonist ? ), pod tri stvarno idi na logout, toplo preporucujem.
iwdnplay je napisao/la:
Vidim pod jedan da si nepismen, pod dva nemas pojma, orijentiras programe pomocu boja ( nigdje veze, sta bi bilo da si daltonist ? ), pod tri stvarno idi na logout, toplo preporucujem.
hh du*aj ga
iwdnplay je napisao/la:
Citiram se.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.