Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Paradox

234 pregleda · 32 odgovora · otvorena 26.06.2009. u 22:20

Evo 2. moja tema danas i dosta.
Nakon jednog mog posta na dernek.ba sam skontao kako sam pametan i onda sam se sjebao.
Evo:

Sta je paradox???
Paradox je izjava koja kontrira sama sebi... Pr. Ja sad kazem " JA NIKAD NEGOVORIM ISTINU". U slucaju da je ova izjava istinita ja LAZEM jer ako uistinu stalno lazem onda moja izjava "JA NIKAD NEGOVORIM ISTINU" nije tacna :P
Eh sad....jedan geek paradox je to sto kad ocemo da ugasimo komp ( Shut down) moramo prvo ici Start :P

Pa se onda malo preispitajte.
Sta je prvo nastalo koka ili jaje, ili pjetao. A bez pjetla koka nemoze snjeti jaje....jedino ako je djevica marija.... a bez koke i pjetla nemoze ispasti jaje ;D

Koji su vasi komentari???
suiCidal je napisao/la:
eto vidis....opet tvoja pamet dolazi do izrazaja
hahahhahahahahhahahahahhahaahhh

btw. paradox mogu biti mnoge suprotnosti... al vecina ih je nerealnih i nemogucih kao dokazivanje kokosi,jajeta,pjetla. Razna su vjerovanja za to da je Bog stvorio , da je prvo jaje pa onda kokoska pa onda pijetao etc. Ali to se nikada nece saznati... Po Islamu Allah je stovrio kokos i pjetla i tako je nastalo jaje ... al razna su vjerovanja. @suiCidal jos jednom hahhahahahhahahaha
SaltCityBoy je napisao/la:
zato sto se nakupi prasine na njima
haha:D
zebra je bijela sa crnim prugama, ili crna sa bijelim prugama?
Chulle, pravis se pametan a kazes mi da kokos ne moze snesti jaje bez pijetla... xD
Juwa je napisao/la:
Chulle, pravis se pametan a kazes mi da kokos ne moze snesti jaje bez pijetla... xD
da moze se snjeti jaje ali neplodno sto znaci nema daljeg razmnozavanja
Ako postoji Bog, zasto se onda stavljaju gromobrani na crkve, dzamije i ostale vjerske objekte? hh.
SaltCityBoy je napisao/la:
zato sto se nakupi prasine na njima
haha
Svaka čast
Možda bakterije dođu do njega?
Juwa je napisao/la:
usput buraz ja se pravim pametan a nespamam a ti spamas i NISI pametan ahahahaha
Chulle je napisao/la:
usput buraz ja se pravim pametan a nespamam a ti spamas i NISI pametan ahahahaha
pa OPET ti pamet dosla do izrazaja :P
karaBATAK je napisao/la:
Ako postoji Bog, zasto se onda stavljaju gromobrani na crkve, dzamije i ostale vjerske objekte? hh.
S ovim pitanjem si oborio teoriju o nastanku jajeta .
Chulle je napisao/la:
ups xD mora da podsvjesno spamam xD
Chulle je napisao/la:
sry, moj bed xD
karaBATAK je napisao/la:
Postoji zbog hodže iz Gluhe Bukovice

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.