Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Mix 5 on 5

100 pregleda · 4 odgovora · otvorena 25.06.2009. u 13:10

217.26.212.27:28003
pw esl
ae da igramo mix
ime servera eQ gaming !
Zamolio bi admine da ne brisu temu ;)

NS !

Zamolio bi one koji nece da igraju da se ne javljaju na temu
Mislim da je nepotrebno otvarati 200 tema imaju vec 3 "5 v 5"...
Ti si debil. Falila dva igrača, ja doveo "alema" i spY-a (sdassa) a nakon 15 minuta, nakav holle se sjeti da dovede igrače koji su kad su moji došli bili viška. I ja fino kažem, nemojte kickat' moje igrače, prije su došli, on nas sve banova. Znaš kako je meni bilo neugodno sad s tim banovanim osobama, ispada kao da ih pravim budalom a ustvari, ti nas praviš budalom.
L O W ~
miaky je napisao/la:
Ti si debil. Falila dva igrača, ja doveo "alema" i spY-a (sdassa) a nakon 15 minuta, nakav holle se sjeti da dovede igrače koji su kad su moji došli bili viška. I ja fino kažem, nemojte kickat' moje igrače, prije su došli, on nas sve banova. Znaš kako je meni bilo neugodno sad s tim banovanim osobama, ispada kao da ih pravim budalom a ustvari, ti nas praviš budalom.
L O W ~
nmg meni na adminsay napise desetero vas kick ovog kick onog ban ovog ban onog , onda se svadjate psujete nisam mogo da se peglam vise ..
needy0ne je napisao/la:
nmg meni na adminsay napise desetero vas kick ovog kick onog ban ovog ban onog , onda se svadjate psujete nisam mogo da se peglam vise ..
i naravno, kickaš moje, koji su prije došli.. nvm, neću da se svađam, bmk za retardirane mixeve.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.