Pozdrav u ove sitne sati. Nadam se da tema neće biti izbrisana, ovo je čisto da oživimo zajedno forum. Šta ima kod vas, kakvi ste? Evo ja se nešto stužio, isfuran od strane okoline u kojoj živim, j**i ga.
Pitanje glasi:
Koju vrstu muzike slušate u zadnje vrijeme, znaći, najbrojte izvođaće, titlove, textove, bilo šta, samo nešto preporučite.
Ja otkad znam za sebe slušam rock 'n roll jer sam odrastao u takvom krugu, stari mi je okorjeli roker a mati dok je mlada bila furala hipi fazon.
U zadnje vrijeme slušam blues, jazz, grunge, nešto elektronske muzike kad sam s jaranima u gradu il' na nakoj zabavi, sevdah slušam kad se probudim, izvrnem se na kauč i slušam rahmetli Safeta, Bebu.
Moje preporuke: (strana)
Jeff Beck - Brush with blues ( za stresene osobe)
Led Zeppelin - Dazed and confused (jako lijepa pjesma)
Bob Dylan - Hey mister Tambourine Man
B.B King - How Blue Can u Get
B.B King - Trill is gone
Nirvana - Dumb
Nirvana - Where did you sleep last night
Nirvana - Lithium
Et, to je moja topla preporuka, sad vi postajte svoje.
Pitanje glasi:
Koju vrstu muzike slušate u zadnje vrijeme, znaći, najbrojte izvođaće, titlove, textove, bilo šta, samo nešto preporučite.
Ja otkad znam za sebe slušam rock 'n roll jer sam odrastao u takvom krugu, stari mi je okorjeli roker a mati dok je mlada bila furala hipi fazon.

U zadnje vrijeme slušam blues, jazz, grunge, nešto elektronske muzike kad sam s jaranima u gradu il' na nakoj zabavi, sevdah slušam kad se probudim, izvrnem se na kauč i slušam rahmetli Safeta, Bebu.

Moje preporuke: (strana)
Jeff Beck - Brush with blues ( za stresene osobe)

Led Zeppelin - Dazed and confused (jako lijepa pjesma)
Bob Dylan - Hey mister Tambourine Man
B.B King - How Blue Can u Get
B.B King - Trill is gone
Nirvana - Dumb
Nirvana - Where did you sleep last night
Nirvana - Lithium
Et, to je moja topla preporuka, sad vi postajte svoje.
, Merlin - Da sutis, Arsen Dedic - Ne daj se INes