Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

SystemGames SuperCup Summer 09 @ 1/2 Finals

164 pregleda · 14 odgovora · otvorena 25.06.2009. u 00:23

Pre svega da postavim rezultate 1/4 Finala ~

cyberSports 2:1 Mystery
hZ 1:2 WICKEDSICK
GF 2:0 FTB
hyperactive 2:1 RELAX

Parovi za 1/2 Finale ~

- cyberSports vs. WICKEDSICK
- GF vs. hyperactive
brzo ste vi to nesto :)

hmm go hyp :)
Mystery low xD

Go hyperactive...
Znaci organizacija smijesna , igramo mi nuke ubijemo ih kao ct 12 : 3 , pocnemo igrat kao T mi rampa svi rampa , mi unutra svi unutra , sudija bio igrac njihov tako da je samo tako smeko ofirno gledo sam demo do je bolan smjesno , neznam sto sam i igrao uopste , zasto neigrate neke steam lige ? ili neke NS lige ali da nisu cybersports ili systemgames , tu se ne moze smekat , tako da necemo vise ni jedne vase lige odigrat to je to , CHUS !
BUYAKA je napisao/la:
Znaci organizacija smijesna , igramo mi nuke ubijemo ih kao ct 12 : 3 , pocnemo igrat kao T mi rampa svi rampa , mi unutra svi unutra , sudija bio igrac njihov tako da je samo tako smeko ofirno gledo sam demo do je bolan smjesno , neznam sto sam i igrao uopste , zasto neigrate neke steam lige ? ili neke NS lige ali da nisu cybersports ili systemgames , tu se ne moze smekat , tako da necemo vise ni jedne vase lige odigrat to je to , CHUS !
Šmekaju to je opšte poznato, za namještanje mečeva da ne govorim
nyonyo je napisao/la:
Šmekaju to je opšte poznato, za namještanje mečeva da ne govorim
to ti govorim , mi ALLAHAMI ETO trcimo unutra 3 sa meina bombaju 2 na ladderu , mi na rampi 4 kod kutija jedan ispod stepenica ono ,

EDIT : GO GO GO hyp , Dabogda osvojili i ubili te (zna yordo kako ih ja zovem) al tesko ce te jer mutavci smijesno smekaju , razvucite se po mapi , polako sve
BUYAKA je napisao/la:
to ti govorim , mi ALLAHAMI ETO trcimo unutra 3 sa meina bombaju 2 na ladderu , mi na rampi 4 kod kutija jedan ispod stepenica ono , :r

EDIT : GO GO GO hyp , Dabogda osvojili i ubili te (zna yordo kako ih ja zovem) al tesko ce te jer mutavci smijesno smekaju , razvucite se po mapi , polako sve ;)
hyp hyp huraaa :D bravo momci , ogii je vec poznat po tome namjestanju admin im je u spec i sve govori ovim drugima :S malo neofirno izbusi me lik nezna ni gdje sam :S
marvaa je napisao/la:
hyp hyp huraaa bravo momci , ogii je vec poznat po tome namjestanju admin im je u spec i sve govori ovim drugima :S malo neofirno izbusi me lik nezna ni gdje sam :S
Haj sto je admin bio u specu , nego sto je i ogi imo admina
Ajd bolan seljaci kako vas nije sramota bolan ti ces mene bujaka nesto da ucis nisi bio na 1 lanu turu balavac 1 pokvareni cuj da meni sudija govori pa ja sam klan sa istorijom botino jedna pokvarena mozes da se vadis na to i em sto ste psovali posle 1 mape .. Odigrali smo drugu i trecu mapu bez sudije pa si izgubio o5 ne znam sta glumis bolan a dust2 si dobio 16:14 .. Znaci trazio si da igras bez sudije dobio si to ispunjeno ti je i izgubio si o5 sram te bilo jos si tu naso da pljujesh bezobraznice 1 umesto da prihvatis poraz .. Budi kao Semir .. decko lepo rekao gg.. A ne ko ti cim gubis seres nesto..
cyberSports je napisao/la:
Ajd bolan seljaci kako vas nije sramota bolan ti ces mene bujaka nesto da ucis nisi bio na 1 lanu turu balavac 1 pokvareni cuj da meni sudija govori pa ja sam klan sa istorijom botino jedna pokvarena mozes da se vadis na to i em sto ste psovali posle 1 mape .. Odigrali smo drugu i trecu mapu bez sudije pa si izgubio o5 ne znam sta glumis bolan a dust2 si dobio 16:14 .. Znaci trazio si da igras bez sudije dobio si to ispunjeno ti je i izgubio si o5 sram te bilo jos si tu naso da pljujesh bezobraznice 1 umesto da prihvatis poraz .. Budi kao Semir .. decko lepo rekao gg.. A ne ko ti cim gubis seres nesto..
Opšte poznato da je system games najveća namještaljka, sad jesul vama šmekali il ne nezz...
U par navrata sam se uvjerio kad sam igrao prvu ligu da šmekaju, prvo ljudi me ofirno sačekivali, onda u STEAM kvalifikacijama, 2 finalista (mi i maniateam), a oni sa nekom djecom, ccc.
Ne želim dalje da pljujem po ligi, ali neki organizatori su čisto smeće i nacionalisti.
Sve u svemu uživaj.
Zelio bih cestitati ekipi RELAX na odlicnom mecu, dugo vremena nismo igrali ovako dobar mec..

Sretno svima u nastavku lige.
Vidjet cete ako budu nasi momci, hyp vs cybersports, dakle likovi pucaju to su hitoni ne vidjeni, nonsteam sugavi
Ajde mi objasni tu namestaljku ....

PS - zasto ja npr u 1/4 Finala nisam namestio sada sebi FTB nego mystery .. ajde ba nemoj da pricas puste price,kada pobedjujes sve ti ok,cim nesto nije po tvome ne valja.
tankeeeN je napisao/la:
ko igra za hyperactive??
Hyperactive:
Dino 'Legend'
Goran 'Nepron'
Teo '7eo'
Teo 'IndestructiblEEE'
Yordan 'yordo'

Denis'FrixioN'

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.