Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

stari acc

194 pregleda · 23 odgovora · otvorena 24.06.2009. u 21:50

Poz svima.

Eh ovako...

Davno sam nekad napravio jedan acc i nikad na njeg nisam uso zaboravio sam na njeg,,,,

Prije nekoliko dana sam beze nes trazio na g.ba i nadjemi acc ja odem moj acc 4 godine medalja ...
al ima problem nez email a neznam ni sifu...
pa sam probo 1000 sifiri al nema sanse neznam i djaba..

Pa molim administraciju koja ima tu opciju da mi na pm daju pass bio bi zahvalan.

Mojne mi postova nije tvoj,lazes vamo tamo jer je moj acc 100 posto moj BGM!!!

ACC: anesx
Brooker je napisao/la:
Banujte ga pravi multije 8-)
ovo mi je pravi acc i nije multi onaj i neznam ni email a kamal pass jer je to prije 4 godine bilo....
A ako mi vrate onaj neka mi delet i ban ovaj slobodno
Brooker je napisao/la:
Banujte ga pravi multije 9-)
refresaj PC 2-3 puta pa udji na g.ba procitaj temu opet
pa edituj post
covjek hoce da vrati stari acc covjece vidis da je 4 godine member
ali vecina zaboravi pw pa se opet registruje cc skontaj maloo jbt
sto da propadne

how jes no
sad lafo zafrkancija 9-)
WonderBoy je napisao/la:
refresaj PC 2-3 puta pa udji na g.ba procitaj temu opet
pa edituj post
covjek hoce da vrati stari acc covjece vidis da je 4 godine member
ali vecina zaboravi pw pa se opet registruje cc skontaj maloo jbt
sto da propadne

how jes no
sad lafo zafrkancija 9-)
de zafrkajem se..Sta balite odmah
Imao sam i ja sa tim problema i jednostavno sam digao ruke dok je Kemo bio slao sam mu na PM ali nikad nije odgovorio isto tako sam kontaktirao Adu, ali bezuspjesno jedino mi je Anel odgovrio da mi nemoze on pomoc i da to radi Kemo.:(:(:(.Pogotovo sada kad je situacija ovdje 0 mislim da neces moci vratiti acc jer se to radi preko baze
Ne mogu oni mjenjati pw, to je izgubljeno, vratiti se ne moze, kontas ?!
gaZZel je napisao/la:
Ne mogu oni mjenjati pw, to je izgubljeno, vratiti se ne moze, kontas ?!
Brate mogu oni da mi kazu pw imaju te opcije to svako zna beba od 3 godine zna da admin ima opciju da vidi pass od nekog ...
da ti stoji i browseru u cookies :D 4 godine... mozda bi pomoci recovery-a vratio

a ovko kao sto litl :P kaze samo ti admin moze dati email a i to mu je mrsko :D
notoriuS je napisao/la:
Brate mogu oni da mi kazu pw imaju te opcije to svako zna beba od 3 godine zna da admin ima opciju da vidi pass od nekog ...
bolji ti je taj acc sta ce ti onaj 4 god 0 postova itd..
xBugx je napisao/la:
bolji ti je taj acc sta ce ti onaj 4 god 0 postova itd..
Ma nije naoko se cini jer je prazan a budem aktivan 3 mjeseca bice kao i ovaj acc + medalja 4 god...
Admin nema pristup tvojim licnim podacima, nego samo mailu.

A, posto nijedan admin ne odgovara, i ne mari za tvoje upise (cast bak1ru, koji u 60% slucajeva odgovori), jednostavno zaboravi za taj acc ;)
a_sad_adio je napisao/la:
Admin nema pristup tvojim licnim podacima, nego samo mailu.

A, posto nijedan admin ne odgovara, i ne mari za tvoje upise (cast bak1ru, koji u 60% slucajeva odgovori), jednostavno zaboravi za taj acc
Tako sam i mislio al kontam valjda ce mi dat vrijedi pokusat....ako nemoze nemoze nisam djete cao i delet temu
Admini ti mogu promjenit pw i dati ti pw onda na pm.
Ali to nece sigurno uraditi bez dobrog dokaza da acc tvoj
Ne moze ti admin dati pw !
odredjeni admini mogu sve...uvid u bazu pokazuje kako se kreataju moderatori i admini...Wertu moze ti to dati jer u bazi njemu ne stoji tvoj pas kao ? nego tvoj rl pass npr 12345
Ali ako je admin iole pametan nece ti to poslati na pm jer dokaza da je tvoj nemas... a usput koja funkcija sto je acc star 4? ili 8 ? ili 1337? isto sranje drugo pakovanje...
Boxxes je napisao/la:
Admini ti mogu promjenit pw i dati ti pw onda na pm.
Ali to nece sigurno uraditi bez dobrog dokaza da acc tvoj
Ja imam dokaz da je http://www.gamers.ba/profil/skile/ moj profil i znam da ce 70% prijatelja potvrdit da je to moj profil.

btw DOKAZ:

http://www.gamers.ba/forum/10/68278/problem-profil-skile/

davno sam slikao jer mi je trebao jedan dio za sliku kuju jos nisam zavrsio a kad zavrsim bit ce te obavjesteni.
bosanacz je napisao/la:
odredjeni admini mogu sve...uvid u bazu pokazuje kako se kreataju moderatori i admini...Wertu moze ti to dati jer u bazi njemu ne stoji tvoj pas kao ? nego tvoj rl pass npr 12345
Ali ako je admin iole pametan nece ti to poslati na pm jer dokaza da je tvoj nemas... a usput koja funkcija sto je acc star 4? ili 8 ? ili 1337? isto sranje drugo pakovanje...
pa neam dokaz jasno mi je al moj je acc BGM!
Vidi, u bazi ima sve, mora bit, al nece oni zbog tebe da udju u bazu, ma ni da kliknu, jer libo njih racku za tobom, shvati to.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.