Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

DAJEM SVE BODOVE KO MI POMOGNE!!

301 pregled · 26 odgovora · otvorena 23.06.2009. u 22:39

Iako sam siguran da mi nece ni bog pomoc, ..odlucio sam da postavim temu i da dam sve bodove ako ih opste i imam..xD.. reinstaliro sam cs, graficke drivere i drivere kartice...uradio sam defragmentation diska,scan od virusa i drugih malware,spyware ...fatalova config. sam postavio ali nista nepomaze, pa me interesuje ima li jos iko kakvih ideja o poboljsanju pinga??
senaddaddy je napisao/la:
kakva ti je oprema i kolko te izasla?? moguli i ja to da ugradim??
to mi je prijatelj odradio.. antena je kostala negdje oko 270 KM i 6-7 metara kabla oko 50 KM i plus mrezna karta, ne sjecam se cijene... mogu se raspitati pa ti javim..
dam1r je napisao/la:
necu druze da te ucim.. josh sam balavac shto se tice toga.. ali volim da se pravim pametan :)

al imash pravo.. nisam 50 metara od bazne stanice :D
i ja sam 50 m od bazne stanice i samo nas 10-ero moze ici preko te stanice..ali kad skidam neki fajl s neta bilo sta brzina downloada mi je oko 80 kbps i nemjenja se!!?? i to mi je nerazumljivo jer mislim da je to dovoljna brzina za igranje bez laga..??!!a igrao sam i cod 4 normala islo sve dok nisu poceli sa povecanjem brzine sto je trebalo da me cini radosnim ali to me razljutilo jer bih vise volio da i je 512 a da mi nelaga!! :@@@
WIRELESS 712kbps paket..ceko sam do 5 sati ujutro ali ping se nemjenja...a kad mi je konekcija bila 512kps onda mi ping bio od 40-70..nerazumljivo??? :S
vjerovatno zbog vremena.... ako je kisa ili bilo kakvo nevrijeme wajrles nevalja ni k....
da do ADSL je ovih danaa..Nije samo ovih dana vec ima malo duze vrijemmee..A ako hoces toliko da igrasss onda promijeni konekciju
zvrkan je napisao/la:
vjerovatno zbog vremena.... ako je kisa ili bilo kakvo nevrijeme wajrles nevalja ni k....
heh..al mos vjerovat da mi je signal 99 po kisi??
heh..al mos vjerovat da mi je signal 99 po kisi??
ne razumijem se u te signale i to posto nikad nisam imao wirless jer nevjerujem u te bez zice :D adsl je men predobar, imam frendova i njihova iskustva sa wajrlesom i znam kako im je bilo. ako je ikako moguce bolje predji na neki drugi net. jes da je to sve flet rate al brate net ni k.. nevalja.....bar meni :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.