Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

gamers.ba

631 pregled · 43 odgovora · otvorena 23.06.2009. u 21:10

Eh ovako dragi moji useri i userice i ja danas dobio "zelenog" moda,sada sam sav zelen bas kao ganja. 
Ovom prilikom se jos zahvaljujem FaTaL-u jer mi ga je on dodjelio, tnx Kemoni. 
Sto se tice samog portala, gledam ovi "skakavci" kontaju otjerali njega pa se mogu zajebavati, ninje tu su i ostali admini koji ce vam dodjeljivati status banovanog, jos nesto vi niste ni S od skakavaca pravi skakavci su bili kreativni i bar su im teme na nesto licile a ne na djeciji debilizam.
Sto se mene samog tice ja cu se zalagat da se spamanju stane u kraj i glupim ljudima koji pokusavaju da uniste ovaj portal, ne mozete vi acc-ova napraviti koliko ih se moze banovati pa cemo vidjet kome ce dojaditi. 
Znaci raja ne pisite gluposti jer ja cu fkt djeliti samare i naravno aplauze za dobro napisan post.
Sto se tice ostalih pravila, nemam nekih primjedbi osim da cete moci pisati vijesti tj. kopirati vijesti ali da napisete izvor, jednom useru ce biti prihvacene dvije vijesti u 7 dana, znaci nemojte mi pisat 2000 vijesti jer ce vam se ta opcija skroz ukinuti. Ovo oko vijesti je napisano cisto jer i kada prevodite vijest to je kopirana vijesti samo napisana na nasem jeziku. Ako vam vijest bude odbijena znajte da vec postoji, da je prekratka ili da nije gramaticki ispravna.
Eto raja nemojte pisati gluposti i unistavati ono sto je ostalo od ovog portala, svi hocete nesto a ni sami ne znate sta, svi komentarisete druge a niko ne vidi sebe, ako zelite bolji portal krenite ispravljati svoje greske pa onda aludirajte na tudje.

btw
Da dodam da je Daes gay 
imam ozbiljno pitanje nebih zelio sad da me banaju radi ovog al eto..
Ti sad ocekjues da ches dobit status admina ovom temom ?
cannabis4posho je napisao/la:
Samo mi ti nemoj pricat kako ce se gba unormalit kada spamas na svakoj temi. Veceras sam dobre volje pa necu da te prijavim za spam ali bices ovih dana crven 
ti mislis da je meni stalo do postova i bodova? e ovako mozete li napravit da uvjek stoji 0 postova i samaraj me na svakom postu   bas me boli briga  (i ne spammam)

@ Multiple acc own 
TomY je napisao/la:
ti mislis da je meni stalo do postova i bodova? e ovako mozete li napravit da uvjek stoji 0 postova i samaraj me na svakom postu   bas me boli briga  (i ne spammam)

@ Multiple acc own 
@ Nedy
Ja da sam htio admina imao bih ga 
@ Ninja
Ja te necu samarat, nije to zanimljivo da se tema crveni od tebe kada ti profil moze biti crven 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.