Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

VirtualDub

88 pregleda · 4 odgovora · otvorena 20.06.2009. u 12:54

Dobar dan gejmeri
Sada bih ja poceo radit u Sony vegasu citao sam Zookeyeve tut i nesto sam skontao nesto nisam al nema veze nije sada to bitno
znaci mene hebe jedna stvar u virtual dub-u imam demo- jedan
i sada kako je zoki napisao treba ga nesto ubacit u Virtual dub ajde ja cu to uradit open video file i uzmem ja demo- i evo sta mi izbaci
Slika :
Ti trebas selektovat slike i ubacit u taj program
a ne demo...
pa viewdemo, i kada hoces neku scenu onda kucas "startmovie" i kada hoces da se ta scena zavrsi onda kucas "endmovie". Nakon toga u cstrike-u dobijes puno slika :D, to prebacis u virtual dub, stavis 100fps i neki codec, procitaj na zookey-om tutu, zaboravio sam. Najlakse bi ti bilo da bindas startmovie i endmovie.

kucaj ovo u konzolu: bind F1 "startmovie"
bind F2 "endmovie"
Samo F1 pritisnes kad hoces neku scenu, a F2 kada hoces da ta scena zavrsi. Nadam se da sam pomogao
KostamaN1 je napisao/la:
pa viewdemo, i kada hoces neku scenu onda kucas "startmovie" i kada hoces da se ta scena zavrsi onda kucas "endmovie". Nakon toga u cstrike-u dobijes puno slika :D, to prebacis u virtual dub, stavis 100fps i neki codec, procitaj na zookey-om tutu, zaboravio sam. Najlakse bi ti bilo da bindas startmovie i endmovie.

bind F2 "endmovie"
Samo F1 pritisnes kad hoces neku scenu, a F2 kada hoces da ta scena zavrsi. Nadam se da sam pomogao
tako je, kada uradis sa startmoviem, dobijes slike u cstrike, i samo ubacis 1 sliku u virtualdub, ides save as valjda, i u avi sacuvas..
KostamaN1 je napisao/la:

bind F2 "endmovie"
hvala brate najjaci si ruke ti se pozlatile
Hvala jos jednom :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.