Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Bok1 admin

0 pregleda · 45 odgovora · otvorena 09.01.2006. u 15:51

Dali Bok1 treba da bude admin na gamers.ba

da 0 · 0%
ne 0 · 0%
ma kakav on 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
E ovako ljudi vidim da sve vise raje trazi da bok1 bude admin a i meni se cini kao super momak.Ja sam postavio ovu anketu samo da vidim koliko je raja uz njega,pa da mu damo malo podrske,da ga promote u admina hehe
Problem kod njega je isto kao kod mnogih drugih sto zasluzuju da budu admini a to je sto nemaju stalni racunar. Moze se desiti da ostanu logovani i sjedne neko i uradi katastrofu a onda bi opet bio ja taj koji ce sjediti po 5 dana dok vrati stvari na svoje mjesto
Ma mislim bok1 je legenda od cojeka naravno da je zasluzio

mislim da bi trebao da ima admina cojek je posten !
bU je napisao/la:
Problem kod njega je isto kao kod mnogih drugih sto zasluzuju da budu admini a to je sto nemaju stalni racunar. Moze se desiti da ostanu logovani i sjedne neko i uradi katastrofu a onda bi opet bio ja taj koji ce sjediti po 5 dana dok vrati stvari na svoje mjesto

na koliko vremena gamers.ba pravi backup
snjezana je napisao/la:
na koliko vremena gamers.ba pravi backup

svakih mjesec dana
Mislim da su opcije "ne" i "ma kakav on" iste....

trebao si staviti "svejedno mi je"
bU je napisao/la:

Ja nemam taj pr. stavi mi ADMIN
mislim da bok1 prije sviju zasluzuje admina !!!!

To je bez daljnjega !!! U ovome ce se sa mnom sloziti dosta ljudi koji licno poznaju bok1a !!!
ja sam s bok1jem u loshim odnosima prije smo bili dobro prijatelji ali on je postao . . . . . i vishe se ne druzimo a ja mislim da krejzi_boris zasluzuje da bude admin na svakom serveru i na gamersu cak ...

ON JE MOJ AJDL
ne nema teorije kakv bok1 i admin z*** CSa, i gamers.ba zanemaruje svoje ljubavne obaveze prema meni!
mi u pola posla on meni kaze ROFL,LOL,wtf,btw!

Onda cekam satima da ga sve to prode ili dok ne ispuca sve furke stvarno neznam! Al najbolje da mu ban date!Jer sada je dozvoljeno i nama da djecu usvajamo a ja neznam kako ce on stigunti da se brine o njima!

P.S.Ma imas moj glas ba!
obavezno..
bU je napisao/la:

ado da vidis samo njega u csi spava za racunoarom pa cjeli dan. I moj glas ide ZA
Sve je to uredu samo ako bok1 ima vremena

to al u ku***, nikad mu ne bih to dao. nit' je zasluzio ponasanjem, nit' ga nesto volim. no offence......

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.