Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Fanart Riznica vol. 17

4.793 pregleda · 262 odgovora · otvorena 18.06.2009. u 14:06

SVAKI PM ILI GB, KOJI POSALJETE MODERATORU DA PREGEDA "FARiznicu" ili DA DAJE APLAUZE, TAJ JEDINI KOJI POSALJE PM/GB BIT CE OSAMAREN SA 50 POENA !

Evo ga jos jedna tema, ovog puta vol17.

by torQ7u/Wertu:
"Mnogi zele avatare, sigove, INFO slike...

Ovdje mozete reci sta zelite, sliku, avatar, SIG, preradu slike ili sta zelite... ?

Za svaki uradjeni request, korisnik dobija aplauz, ako se desi 2 puta da je neko napravio sliku nekome, korisnik ce dobiti aplauz/samar, zavisno od slike dali je lijepo uradjena i dali se tom korisniku koji je zelio svidja ! "

(svaka tema vezana za avatar,sliku,sig i sl. van ove bice izbrisana)

Aplauz dobijate ako se svidi osobi koja je trazila avatar i nemoj te komentara slicnim :super,extra od pojedinaca(samo komentarisu oni koji traze avatar i koji ga daju)

• Molio bih da nezamarate FA Modove preko PM/a i QB/a da vam daju aplauz, ova tema se redovno gleda i ako ste zazluzili da budete nagradeni onda ce te i biti =)
gothic_angel je napisao/la:
jedan dobar logo ne vece dimenzije od 800x600 i ne neka upadljiva boja da na slici bude ubacena ova slika, znaci samo jos da se doradi da bude "cool" i naravno da se ubaci text.

text: gothic angel

slika:
SWRALE je napisao/la:
Treba mi info card

Name : Azur Švrakić
Nick : miquell
City: Sarajevo
Favorite Games: CS 1.6
Favorite Programs: Opera,MSN
evo nest

PrO_G4M3R je napisao/la:

Evo -Frost-... Nadam se da ti se svidja ulozio sam puno truda... hehe
Nedobi ja aplauz sto sam ovo cojku uradio... Jos je reko da mi date... 
miire je napisao/la:

Dimenzije 100 x 100.

Boje : Kako vi hocete samo uskladite.

Tekst : hypern1z , font neki sminkerski

ty unaprijed ...
Evo nesto

size : 100x75

Svidja ti se???
tankeeeN je napisao/la:
ako moze jedan wall da pise tankeN. i avatar ty
Evo ga !

Meni Treba Avatar gamerski na kojem pise NewYorker
mozheee li mi netko uraditi liryo (L) anna , odma dobija aplauz btw mora valjat 
Treba mi logo i wallpaper za klan Collective Gaming (nema skraćenice) ko najbolje uradi dobit će steam sa igrama : counter strike 1.6 i jos nekih 10.

Pozz
Dobar dan!

uNkoWn clan postoji vec 2 i po godine al nemaju logo-a. Doslo je vrijeme i za to.
Znaci treba logo za uNkOwn clan. Nadam se da mozete odraditi nesto odlicno i znam da znate.

Boje: Plava i crvena (a i nemorate)
Dimenzije: Kad odradite rad tripujte tj smanjite do ivica rada Image>Trip ( ja mislim da je to to)
Text: uNk Gaming

Fino bi bilo kad bi neko odradio sa renderom onim neki lik i tako vidio sam buyakin rad i takav je.

miire je napisao/la:

Dimenzije 100 x 100.

Boje : Kako vi hocete samo uskladite.

Tekst : hypern1z , font neki sminkerski

ty unaprijed ...
Evo jos jedan

Javi ako se svidja,citiraj!:D

Post dobio šamar od torQ7u_

traNs je napisao/la:
Treba mi logo i wallpaper za klan Collective Gaming (nema skraćenice) ko najbolje uradi dobit će steam sa igrama : counter strike 1.6 i jos nekih 10.

Pozz
Evo ! Treba mi taj steam obecho sam momku ima 20 dana , ako treba sta izmjenit pm 

falleNinh000 je napisao/la:
Dobar dan!

uNkoWn clan postoji vec 2 i po godine al nemaju logo-a. Doslo je vrijeme i za to.
Znaci treba logo za uNkOwn clan. Nadam se da mozete odraditi nesto odlicno i znam da znate.

Boje: Plava i crvena (a i nemorate)
Dimenzije: Kad odradite rad tripujte tj smanjite do ivica rada Image>Trip ( ja mislim da je to to)
Text: uNk Gaming

Fino bi bilo kad bi neko odradio sa renderom onim neki lik i tako vidio sam buyakin rad i takav je.

Evo :

Jel ti se svidja?

Post dobio šamar od torQ7u_

skore je napisao/la:
awatar

dobar

fin :D

hwala
Evo nesto

Evo isto samo transparent i svijetlije ;)

traNs je napisao/la:

Pozz
evo

logo:

wallpaper:

Sanny je napisao/la:
wallpaper - Sanny
Boje: Crno - zelena - bijelo

Eto i wall :

hope you like it !!

Post dobio aplauz od torQ7u_

PoacheR je napisao/la:
pozz,treba mi avatar da piše Sego
tekst i boje po izboru i da uz tekst ima neki detalj,
Evo nesto :
E oblik logo-a i to sve je super... Samo bil mi mogo ubacit nesto drugo umjesto te zene il od CS-a nesto dobro il od Helo 3 ima i tam nesto dobro...

Molim da dadnete momku aplauz...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.