Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Jeste Vi normalni

344 pregleda · 33 odgovora · otvorena 18.06.2009. u 13:26

Pa j**o Vas kralj u pi**u jeste Vi normalni. Jel Vi znate podignuti temu koja počinje velim slovom, jel znate odvojiti rečenice zarezom i tačkom, jel znate bilo šta osim tipkati po je****j tastaturi prstićima. Jel znate pitati kad Vam pošaljem temu u kantu. Što si to uradio, a ne podigunit drugu temu, Jel možete pročitati Pravila foruma:

Pravila foruma:
1. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se.
2. Dobro je da uopšte čitaš drugo pravilo, zadivljeni smo.
3. U slučaju da te prenese pa počneš kršiti slijedeća pravila, bilo to u vidu pretjeranih smajlija, pretjeranim formatiranjem teksta, reklamiranjem sajtova bez dozvole vlasnika stranice, postanjem warez i adult sadržaja, bilo kakvim -izmima, vjeruj nam, pokajati ćeš se.
4. Pročitaj treće pravilo, ako je dugo nema potrebe da ga preskačeš.
5. Ako ipak nisi pročit'o treće pravilo, velika je šansa da ćeš uskoro saznati kako izgleda GAMERS.ba 'banovan si' stranica.
6. GAMERS.ba od 'hackera' brani Chuck Norris, ne testiraj svoje script kiddie fazone.

POGOTOVO OVO;

Vrste:
- Izaberite Diskusija ako je neka standardna tema o kojoj zelite da diskutujete na forumu sa ostalim korisnicima.
- Izaberite Pitanje / Problem ako imate neki problem vezan za temu te zelite da vam neko pomogne. U ovom slucaju, morate ponuditi kolicinu bodova za pomoc i morate nagraditi aplauzom osobu koja vam pomogne.
- Izaberite Link ako zelite da pokazete neki zanimljiv link. Vas ce link biti ocjenjivan od 0/10.
- Izaberite Anketa ako zelite da u vasu temu ubacite anketu da korisnici imaju mogucnost da glasaju.

Pa dokle ću Vam više je****t učiteljice što Vas ne uče lingvistici, moralnim načelima, kulturi izražavanja, načini konverzacije... Pa j**o mater kako ste tako maloumni j**o Vam PC sve i ko Vam ga dade.
Ljeto je, oko kakve se ti gluposti nerviras, pitam se jesi li ti normalan ? :D
Ko krsi ta pravila banuj, ne moras izigravat spartu neku ovde :D
(Radi tvojih izrazenih komplexa, ocekujem virtuelni samar)
http://bs.wikipedia.org/wiki/Gramatika_bosanskoga_jezika

Vrijedi pročitat barem jednom.
Potpisujem..

@Zilla

Normalan je, samo pokusava forum dovesti u red..

btw, spy ljubavi javi mi se na msn :$
Slazem se sa tobom jarane.Jos pise lijepo kad postavljas temu pravila.
Moraćeš je****t dok ti ku**c ne otpane . .

Nemožeš danas ovoj dječurliji ništa dokazat! Ili banuj ili ne obraćaj pažnju.

Mislim da je najveće greška ekipe koja vodi ovaj site ta sto su tebi skinuli admina.

Entel, sta imam čitat, znam pravila.
Coek nije ni postavio temu , odma 20 odgovora, niste ni procitali temu ..

Post dobio aplauz od LavShinoda

Potpuno si u pravu, oni bogami kao da su 4 razred, ponasaju se kao djeca od 7 godina koja su tek naucili sta je internet (a mozda jos ne znaju). Ovo je najveci problem mislim da bi trebalo uvesti opciju odobravanja registracije.

Gledam po profilima 90 % korisnika ovog sitea je 93 i mladje ono ostalo cine admini, pokoji moderator i malo nesto korsnika (oko 2 hiljade). Dzaba sto oni napisu da su 94 ko ce im vjerovati. Ja im nevjerujem, neznam za vas!

Samo se nemoj sekirati! Zbog neceg virtualnog se zajebavati, ma pusti momak!

Fino je to sto se zalazes ali ova tema je isto da je otvorio neki ludjak! To za njih nista ama bas nista ne znaci.
Rya je napisao/la:
Potpisujem.. ;)

@Zilla

Normalan je, samo pokusava forum dovesti u red.. :r

btw, spy ljubavi javi mi se na msn :$
Najmanje 10 puta su se dizale ovakve teme od strane administracije, i nikad se nista nije mjenjalo, i na kraju krajeva se zapitam kakav je to vas zivot ako vam je tolka briga neki forum na kojem ste registrovani :r
Al eto, sve u svemu, BMK, vasa stvar, samo pokusavam malo da vas razumijem :D
Nije za svakoga ni da podize teme... To mnogi ne znaju, ali ipak rade...
ahahhah
vise i admini poceli spamati sa ovim pravilima.

Svake sedmice neki admin dize temu i c/p ova ista pravila.
Ne kontam fkt .... fino ban odmah i gotovo.
Zilla je napisao/la:
Ljeto je, oko kakve se ti gluposti nerviras, pitam se jesi li ti normalan ?
Ko krsi ta pravila banuj, ne moras izigravat spartu neku ovde
(Radi tvojih izrazenih komplexa, ocekujem virtuelni samar)
Ma ne nerviram se ja već nemogu da vjerujem da su tako maloumni, da trunke mozga nemaju, a mogu srati da ne mogu pojesti.

Mojne mi spominješ komplexe nevalja da ih upoznaš.

Fazon je što nemam opciju Ban-a jer sam Global Moderator, a oni su quratz trenutno!
http://www.gamers.ba/forum/7/68637/pomoc/

Samo jos jedan primjer koliko su nashe buduce generacije nepismene. I ja sam uvijek govorio i vishe cu govorit, ovaj g.ba nece postat normalan sajt dok ne dodje neko ko sto je bio maes, i ko je malo vishe tu da banuje ovu stoku nevaspitanu.
Vilenjak je napisao/la:
Ma ne nerviram se ja već nemogu da vjerujem da su tako maloumni, da trunke mozga nemaju, a mogu srati da ne mogu pojesti.

Fazon je što nemam opciju Ban-a jer sam Global Moderator, a oni su quratz trenutno!
Pomiri se sa tim ba jesi ti normalan :D
Trazi da ti dadnu ban opciju, j**o te internet ako si na njemu da gubis zivce :)
Vilenjak je napisao/la:

Što se mene tiče admini su neaktivni. Jedino bak1r i Wertu s tu, a ostali nikad.
Zato bi trebali tebi dati admina i dodati bar jos 2 admina.
Jer portal sa 30 k članova (više manje) nemoze funkcionirati sa malo admina (da su bar aktivni pa hajd).

Ma nisam na njemu već uđem svremena na vrijeme i prosto mi bude žao kad vidim na što je ovo spalo. Ovdje sam 12 je***i godina. I svašta sam se nagledao

ID mi je 123 pa jel ti bude jasno da svakome dođe žuta minuta.. A kojim slučajem da samo imam opciju BAN skinuli su mi je jer sam kao i maes dijelio banove tek tako a nisu mi vjerovali da sam uvijek bio upravu. Ovu maloumnu dječurliju treba je**t i bacit na smeće kao JEDNOKRATNU UPOTREBU za drugo i nisu.
Poznato

Post dobio šamar od Vilenjak

notoriuS je napisao/la:
Poznato
Pa tebe treba stoko prvog banovat, sto psujes tamo po temama i sto si meni psovao u gb. I kakav ti je to post, nek si zaradio jedan vishe, jesil dozivio satisfakciju. Kako ti psujem.
link uklonjen ispucaj se bit ce ti lakse XD

Post dobio šamar od LavShinoda

Kemo left us. We are now on our selfs
ENTEL je napisao/la:
Coek nije ni postavio temu , odma 20 odgovora, niste ni procitali temu ..
Pročitao prvi i četvrti paragraf, druga dva znam.

Post dobio aplauz od LavShinoda

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.