Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Steam League Season 1 - prijedlog

403 pregleda · 24 odgovora · otvorena 18.06.2009. u 12:11

Dobar dan!

Gledam teme postavljene od strane korisnika koji daju ne tako lose ideje u vezi ove stranice. Meni je sinula ideja o "Gamers.ba Steam League Season 1".

Ovo sto je pod navodnicima sve vam govori o cemu ce se raditi kakva je i ostalo.

Primijetio sam isto tako u zanimljivim temama da su u tijeku prijave i za neku MYSTERY ligu (izvinite ako nisam dobro napisao) tako ako administratori ili oni zaduzeni za ligu odlucili organizovati ovako nesto moja je preporuka da sacekaju da prodje ova liga ili ako se raspadne da odma pocnemo.

Sto se tice servera za ligu, nisu problem jer ova stranica je toliko popularna da bi svi poletili da vam dadnu barem 3 servera za ligu,a ne smijemo iskljuciti i opciju posudjivanja servera.

Sto se tice broja ekipa moj prijedlog je 16!

Pitate se sto tako malo?

Evo vam odgovor:

U toku je "mali milion" liga sto non steam, sto steam tako da bi sto prije poceli pa i tako zavrsili sa ovih 16 ekipa.

Ako administratori ovaj prijedlog usvoje iduce godine mozete napraviti i sa 32 i vise mozda.

EKIPE?

To bi najbolje bilo da budu ekipe sa ove stranice, naravno steam liga, steam ekipe. Malo sam istrazivao i mogu reci da te ekipe nisu lose i da ta liga moze biti jedna od najjacih na balkanu. Valjda sam toliko iskusan i putovao sam po svijetu i mogu vam reci da tamo nisu nista bolje gaming scene od ove.

Hvala unaprijed i ocekujem podrsku od korisnika.

Zamolio bi administratore ako im se svidi ova tema a nadam se da hoce, da me kontaktiraju na msn ili na privatnu poruku.

[email uklonjen] (addajte me svi!)

P.S.

Zamolio bi da odgovaraju oni koji su vec duze tu i da pisu fine odgovore i pametne mozda se cak i neki usvoji.

BEZ SPAMMA!

Ako ne bude tako potrudit cu se da budete sakcionisani od strane administratora.
ideja prejaka , samo josh kad bi neko od nadleznih htio da to preuzme u svoje ruke : ) ....Btw mystery 64 ekipe ceka a ovdje 16 da bude ......premalo
Prijedlog je dobar , ali 16 ekipa ne , trebalo bi 32 ekipe prvo sacekati da se svi turniri i lige zavrse , pa onda g.ba ligu , btw boga pitaj sta ce ti admin reci ^^.

SJETI SE OVOGA
Gamers.ba je jedan od najboljih portala na balkanu i došlo bi 100 % jedne od najboljih ekipa..
Svidja mi se ideja :)

Kada je OsZ organizirala ligu sa 64 ekipe, moze i gamers.ba najbolje bi bilo 64 ekipe..

Živjeli ;)

Post dobio aplauz od xXxAdOo

Ovde sam od 2006 Godine , Promijenio sam dosta accova, banovan milion puta.

Ti nisi ovde ni 1 mjesec ovakve teme ? lol tu je admin , pa nek dize ako hoce , nisi ovlasten za ovo i ovo nije primjer ..

k ,chus , dont citirat me

@ moje misljenje

Post dobio šamar od Vilenjak

Necete vi nista organizovati, sve dok ne nadjete mozak na ulici.Nisi 2 dana na ovome Site-u i vec pricas kako je najbolji, i vec bi htio ligu, ohladi malo.

@ xpally sta ti bolan seres, nemas 15 valjanih godina ti neki old school gamer, pa boze kako mrzim stoku lazljivu.

Prijedlog dobar, josh samo da mi bi nabavit Steam :)

Dajem 2 orginal CoD4 keya za steam sa cs 1.6 ; Al' et' nece niko :/
Lige su se odrzavale pa je uvije bilo sranja a ni nitko to vise ne zeli preuzet u svoje ruke tako da cisto sumnjam
evo xpally necu te citirati ali hocu da ti kazem da je to moj prijedlog i ja necu uopste da se svadjam s tobom, tvoj avatar odnosno slika sve govori.

Sto se tice ekipa to sam rekao samo 16 radi proforme da ne ostavim prazno a ako admini zele nek rade sta hoce.
Problem je sto bi se prijavilo previse ekipa i na kraju treba metch da pocne ovaj nemoze iz klana ovaj moro hitno ic ovo ono to je neozbiljno za ligu lahko je se prijaviti ali ideja ti je super nema sta i podrzavam sve to ali daj boze da ista uspije ovde
jebiga da izvinete procitao sam temu al sta ce mi kad su mi hakovali debili retoski steam .. vise ga ne mogu kupovat kupio sam ga 3 put :)

Valenth je napisao/la:
Necete vi nista organizovati, sve dok ne nadjete mozak na ulici.Nisi 2 dana na ovome Site-u i vec pricas kako je najbolji, i vec bi htio ligu, ohladi malo.

@ xpally sta ti bolan seres, nemas 15 valjanih godina ti neki old school gamer, pa boze kako mrzim stoku lazljivu.
Nubu jedan ljubomorni imas old textove , prvi ko me je bano je bio lizzard. , deno prvi acc name , obrisan.

xpallyy je napisao/la:
Nubu jedan ljubomorni imas old textove , prvi ko me je bano je bio lizzard. , deno prvi acc name , obrisan.
Ako si ti ovdje 5 godina to znači da si ti bolji od nas ?
Čist primjer r3l0aded, on se registrovao nedavno tj prije 1 godinu maximalno a vidi sad je jedan od najboljih na ovome portalu. Ne samo po bodovima vec i po njegovoj inteligenciji.
Cao :D

Post dobio aplauz od Vilenjak

xpallyy je napisao/la:
a jel ti drago st te je banovo pa se furas il nekontam ti lud sto su te banovali vise puta i ti si duze vrijeme na sajtu ma nea drama si nam <3

@ na temu sto se tice lige prejaka ideja samo da hoce da organizuju i deri ga
Sve je to super, lijepo zvuci i to, ali admini na gamersu su prezaposleni da se jos zezaju i s ligama.. A i svaka dosad je propala.. Pola ekipa ne dodje..

Rya grijesis, nisu prezaposleni nego su LIJENCINE odvratne, koje uopste necitaju postove i ne trude se da nesto ide na bolje nego su umisljeni, stoka odvratna, nemogu ih smisliti vise.

Post dobio šamar od wcKd

Rya je napisao/la:
Sve je to super, lijepo zvuci i to, ali admini na gamersu su prezaposleni da se jos zezaju i s ligama.. A i svaka dosad je propala.. :r Pola ekipa ne dodje.. :(

Pa vidi Rya donekle si u pravu da ti pravo kazem.

Ali ima jedna sitnica ali mozda za tu ligu je ogromno, to sto nju mogu organizovati i moderatori i svi iskusni npr. ja sam spreman pomoci ma koliko god trebalo mogu cak i srediti nekih 5-6 servera s kojima sam prije poslovao znaci smao treba da admin varem jedan odobri ovo.

Hvala
falleNinh000 je napisao/la:
Pa vidi Rya donekle si u pravu da ti pravo kazem.

Ali ima jedna sitnica ali mozda za tu ligu je ogromno, to sto nju mogu organizovati i moderatori i svi iskusni npr. ja sam spreman pomoci ma koliko god trebalo mogu cak i srediti nekih 5-6 servera s kojima sam prije poslovao znaci smao treba da admin varem jedan odobri ovo.

Hvala
Mislim da bi to bilo pametno kad nebude nijedne lige.. A i ljeto je sad, djeca idu na more, lijepo je vrijeme pa se vani igraju (oni normalni ), tako da mislim da fakat nema smisla..

Ali ajde, gl
Ovako , posto je gamers.ba mnogo jak community , malo je 16 ekipa , 32 isto malo , 64 bi bilo taman, znaci , da se naprave dobre nagrade ,a dobre nagrade garantuju i jake ekipe,ne znam , ja ne odlucujem, na vama je :)
goggY je napisao/la:
Ovako , posto je gamers.ba mnogo jak community , malo je 16 ekipa , 32 isto malo , 64 bi bilo taman, znaci , da se naprave dobre nagrade ,a dobre nagrade garantuju i jake ekipe,ne znam , ja ne odlucujem, na vama je
Jak brojčano. Koliko je jak mentalno, tj. njegovi članovi, te koliko su odgovorni za ono što pišu.. I 4 ekipe bi bile pretjerivanje.

Tih optimalnih 16 ekipa koje je dečko predložio bile bi idealne za početak.

Srećno sa idejom.
Svidja mi se ideja ...
Samo kad bi neko od admina to preuzeo u svoje ruke.
ja bi predlozio neke admini koje bi volio da to organizuj i moderatore...
VioleN Vilenjak bak1r FataL
Eh tu cetvoricu bi volio da organizuju...
ligu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.