Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 90 bodova

Nacrt ili skica ???

223 pregleda · 10 odgovora · otvorena 17.06.2009. u 19:17

E vako treba da mi neko uradi skicu ono filno tehnički.
Radi se o stolu radnom koji hocu sebi napravit na poslu jbg dosadno pa kiza uzima svoje.

Sliku ovdje sto postavim stavljam da se smijete :P

Znaci vako :

zuta povsina je vrh stola ono gdje bude alat xD , monitor
sirina stola je 1400 mm
duzina stola je 800 mm
visina stola je 700 mmm

gore prvi vrhu konto sam stavit veliku ili manju laticu zato stoji i klizac za plochu na kojoj bi bila tastatura i mis
a sa strane dole na desnoj strani konto sam stavit racunar

E sad treba mi neko da to uradi fino u nekom programu sa bude ono nacrt tehnicki ono uradjeno.
Prednost ima google skečup autocad corel draw i ostalo sto se za to koristi
Narada malo bodova i koji aplauz .
Puno gramatickih gresaka

Qme da imam Autocad sad bi ti brat uradio, al nemam
Odes i kupis u radnji .
Lakse i jaeftinije te dodje
notoriuS je napisao/la:
Odes i kupis u radnji .
Lakse i jaeftinije te dodje ;)
Nechu da kupim hocu da napravim , necu nista platit tako kontas , imam alat imam sve znam to , samo mi treba nacrt pravi xD
xE0N je napisao/la:
Nechu da kupim hocu da napravim , necu nista platit tako kontas , imam alat imam sve znam to , samo mi treba nacrt pravi xD
aha
- qme tanak sam s limitom ovaj mjesec, ako mozes sacekaj sljedeci da skinem autocad il catiu pa cu ti to uradit
xE0N je napisao/la:
Ja sam tako sebi htio napraviti sto, ali da mi komp bude ugradjen u njega.
Ono, da ima ladicu za izvlacenje na kojoj ce biti komp, da imam DVD citac/rezac sa gornje strane stola, ali ono skroz ugradjen u sto, da ima samo dugme i kada se otvara da izlazi iz stola prema gore......
Nimalo tesko, ali kada sam doso do djela da sve to radim, izgubio sam volju za radom. Jbg. Trebala priprema previse dugo pa sam izgubio volju poslje.

Malo cu potraziti, imo sam neku noobovsku skicu(sam je crto xD), pa ako je nadjem psolacu je. Ali nista ne obacavam. Mozda sam je cak i bacio, pa ne znam.
Rješenje
evo uradio sam ja nešto, ako treba nešto popraviti u GB napiši :)
@ radjeno je u ortogonalnoj projekciji, znaci ova boćna strana je 1/3 njene prave dužine
@ imam i .cdr file ako treba :)

M: 1:100

Post dobio aplauz od xE0N

OPET POSTAVLJAS TEME KOJE SU NIDJE VEZE SA PODFORUMOM "SOFTWARE I KONEKCIJE" SAMO ZATO STO SI JE*ENI MODERATOR. KAKO MI IDES NA ZIVCE SA OVIM VISE ! IMA LI IJEDNA TVOJA TEMA DA NIJE U OVOM PODFORUMU ?!

KOJI DBL OMFG

I NA KRAJU KRAJEVA DAJ LIKU BODOVE ZA NJEGOV TRUD !

CAO .

Post dobio šamar od xE0N

Ricky_ba je napisao/la:
OPET POSTAVLJAS TEME KOJE SU NIDJE VEZE SA PODFORUMOM "SOFTWARE I KONEKCIJE" SAMO ZATO STO SI JE*ENI MODERATOR. KAKO MI IDES NA ZIVCE SA OVIM VISE ! IMA LI IJEDNA TVOJA TEMA DA NIJE U OVOM PODFORUMU ?!

KOJI DBL OMFG :-(:-(

I NA KRAJU KRAJEVA DAJ LIKU BODOVE ZA NJEGOV TRUD !

CAO . :-X
:P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.