Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

uzor mladih

754 pregleda · 70 odgovora · otvorena 17.06.2009. u 12:41

Pozdrav svima.. Bas sam razmisljao o ovome, pa bih da podijelim ovo sa vama, jednu finu diskusiju.

-Šta mislite o tome, ko je mladima uzor ?
Evo gledam po svojima prijateljima svi se firaju na one "zajebane" ljude, mafijaše i sl. svako od njih psuje Boga, pusi, pije i jos mnoge stvari.
Mene to iritira, ne razumijem kako nekome mogu biti uzori ti ljudi...
Mislim da je fina diskusija i recite svoje misljenje.
Meni - Moji roditelji
r3loader svima nam je Muhammed a.s uzor brate, ali ni jedan covjek nebi podnio (danas na ovom vaktu) ono sto je on podnio kada je poceo pozivat u vjeru... Ljepo je ici njegovim stopama, ali kad tad cete zakazati
ne psujem boga, ne pusim ne drogiram se.. Pijem.. moram nesto jbg.. (H)
Moj uzor je poslanik Muhammed a.s.
empty_king je napisao/la:
Meni - Moji roditelji ;)
r3loader svima nam je Muhammed a.s uzor brate, ali ni jedan covjek nebi podnio (danas na ovom vaktu) ono sto je on podnio kada je poceo pozivat u vjeru... Ljepo je ici njegovim stopama, ali kad tad cete zakazati ;)
Tebi svaka čast, ali skontaj brate, ne razmišljaju svi isto... meni je muka kada vidim svoje drugove s kojim sam provodio cijelo dijetinjstvo zajedno , igrali nogometa, kosarke zafrkavali se, a sada se furaju na neke mangupe.

Ja neznam sta treba da se desi na ovome svijetu pa da ljudi shvate da nema fajde od toga, da se jednom zivi, zasto sebi unistiti zivot ?

Ja vam svima zelim sve najbolje u zivotu ! :)
empty_king je napisao/la:
Meni - Moji roditelji ;)
r3loader svima nam je Muhammed a.s uzor brate, ali ni jedan covjek nebi podnio (danas na ovom vaktu) ono sto je on podnio kada je poceo pozivat u vjeru... Ljepo je ici njegovim stopama, ali kad tad cete zakazati ;)
Slazem se !
Uzor mi je moj otac. Samo on i niko više na bijelome svijetu.
meni uzor roditelji... a ne ko vama idolima swapn i ostali majmuni.. tup cao wtf !
A sto se vi svi nebiste fino ugledali na Wertu--a ? xD

edit: da bi ti imao sta pitat
Edit: : bi : $
Edit: a i ridle mi je uzor ima puno bodova:$
Edit: i Reloaded istO : $

IBRAHIMOVIC '8
Ja sam jos mlad pa neam prijatelje sto se drogiraju.Ali ima puno umisljeni likova poslusaju dvi tri pjesme i dignu se oni misle da su najaci najbolji.
Svako ima svoje JA. Previse se takvih filmova prikazuje na TV-u :))
Svak svog konja hvali.

@ Da se Dzeko htio bavit skolom nebi ganjao loptu :>
Meni uzor moja stara. Odgojila me zena sama, sve mi pruzila sta sam htio u zivotu.

I sam sebi na neki nacin, ne pusim, ne pijem, ne drogiram se, ne bodem se, treniram, skolujem se, igram CoD-a.

@ovaj za Weruta: Bil mu govno poj'o ko sarmu za aplauz al' priznaj ccc na sta se spustate, wertu slap me bitchhh
nama svima treba da bude uzor Muhammed a.s.

Ima jedan hadis u kojem se govori: " Vi zaista u Allahovom poslaniku imate divan uzor"
SheytaNell je napisao/la:
A sto se vi svi nebiste fino ugledali na Wertu--a ? xD

edit: da bi ti imao sta pitat
Edit: : bi : $
Edit: a i ridle mi je uzor ima puno bodova:$
Edit: i Reloaded istO : $

IBRAHIMOVIC '8
.. a ti npr presto bit lud ?ž
-lik normalnu temu otvorio ti odmah spammas
-meni je uzor brat i treneri
Ma kod mene misle ako uzu je***u cigaru pred skolom da je faca. To je k*****. Faca je onaj sto postane nesto u zivotu kao sto je Dzeko i Salihovic itd.
NeLe_BHF je napisao/la:
nama svima treba da bude uzor Muhammed a.s.

Ima jedan hadis u kojem se govori: " Vi zaista u Allahovom poslaniku imate divan uzor"
Vidi... Vjerujem i ja u Allaha dž.š ali sada je novo vrijeme, mnogo stvari se promijenilo od tada, sada ti mora biti uzor neki dobar čovjek, malo ih je ali zato cu neprocjenjivi..
Ma kod mene misle ako uzmu je***u cigaru pred skolom da je faca. To je k*****. Faca je onaj sto postane nesto u zivotu kao sto je Dzeko i Salihovic itd.
falleNinh000 je napisao/la:
Muhhamed a.s !
Nije dva h bolan vec dva m cccc Muhammed a.s tako se pishe,a on je i meni takođe uzor
To sto su im uzori neki mafijasi ha hu to ono da bi ispali ko face neke u raji ovo ono...

meni uzor hmm...

OTAC :D
Meni je uzor Lavshinoda

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.