Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Sagrari's room escape *tesko

205 pregleda · 21 odgovor · otvorena 16.06.2009. u 23:54

UH UH naso sam ona 2 cepa i neku bocicu i nezz sta cu dalje :S D:
edit : Evo neki papiric zalijepljen za stolicu ... Sta cu snjim?
edit2: Evo naso dasku razvaljenu dole (labavu) Sta cu sad?
_FuSheRR je napisao/la:
pa to nije nista ... xD
imas ti jos dug put ispred sebe mladi skywalkeru ... xD
Kako cu boje one poredat na zidu
SimPLeX je napisao/la:
pa to nije nista ... xD
imas ti jos dug put ispred sebe mladi skywalkeru ... xD
Ajde pomagaj, i ja sam to presao samo.

nasao sam kljuc iza kofera xD
ae ba reci neso mozda mi skontamo dalje
nasao sam 2 baterijice,epruvetu,2 kljucica, sef,sarenu kutijicu,nesta bijelo(ko hemijska),pismo,papir,i onaj kao noz sto ima svasta na sebi sta dalje? sta sa sefom?^^
_FuSheRR je napisao/la:
na papiricu je ,ako se dobro sjecam ruka sa dugmetom i sat ...
pokayuje ti da 10 sekundi dryis ono dugme na onom desnom panelu na desnom zidu ...
a sto se tice baterijicia treba ti jos jedna ...
Sa sam naso neku epruvetu, kljuc iza kofera, bateriju na sliki onoj i papir ispod stolice... Kako otvorit onaj drugi dio u zidu...???
elSejh je napisao/la:
ae ba reci neso mozda mi skontamo dalje :r
nasao sam 2 baterijice,epruvetu,2 kljucica, sef,sarenu kutijicu,nesta bijelo(ko hemijska),pismo,papir,i onaj kao noz sto ima svasta na sebi :D sta dalje? sta sa sefom?^^
treba ti jos jedna baterija jer je to bijelo laser koji ide na te baterije ...on ti ujedno i pokaze kod sa kojim ces otvorit sef ...
a na jednom od papirica bi ztrebalo pisat xx je jednako 1
sto dopunjava kod ...onda na kodu npr. pise 37r,znaci 37 stepeni udesno po kazaljki na satu ...i tako otvoris ...

cakiju uzmnes i skines onu dole uticnicu ...i trebace ti onaj jos par puta ,a sad pokusaj nesh sam skontat xD

EDIT:sto se tice eruvete otvori je sa cakijom,tj. sa onim sarafom na njoj ili sta je vec ... i unutra je papiric sa onim xx je 1,ako se dobro sjecam ...

i samo da znate ovo je tek pocetak patnje xD
Sa sam naso neku epruvetu, kljuc iza kofera, bateriju na sliki onoj i papir ispod stolice... Kako otvorit onaj drugi dio u zidu...???

EDIT: Bil mi jos samo mogo rec gdje je ta cakija...???
EDIT 2: Naso sam i drugu bateriju, gdje sad...???
PrO_G4M3R je napisao/la:

EDIT: Bil mi jos samo mogo rec gdje je ta cakija...???
EDIT 2: Naso sam i drugu bateriju, gdje sad...???
ja mislim da je cakija u koferu ... a otvorices ha sa jednim od onih kljuceva ne znam tacno koji .... :):)
SimPLeX je napisao/la:
ja mislim da je cakija u koferu ... a otvorices ha sa jednim od onih kljuceva ne znam tacno koji .... :):)
Izgleda da je drugi, a nigdje ga nema, jesmo glupi jbt.

EDIT: Kako poslagat one boje na zidu... Sory sto te ovoliko ispitujem... :D
PrO_G4M3R je napisao/la:
Izgleda da je drugi, a nigdje ga nema, jesmo glupi jbt.

EDIT: Kako poslagat one boje na zidu... Sory sto te ovoliko ispitujem... :D
jesi otvorio kofer ...
i jesi li naso uv lampu ispod dasaka ...
a lampu dobijes ako si nasu onu zlatnu polugu,tako sto ces polugu staviti na onu labavu dasku desno od kofera i presijeci jedan mali koncic sa cakijom...onda sklones polugu i dasku i imas lampu ...sad je problem u baterijama za lampu ,a njih dobije ovako ...prvo imas li onaj kljuc sto se odvrcu sarafi sa guma sa njim,ako nemas nadji jer se ja ne sjecam gdje je
:P onda moras prije toga i sef otvorit da uzmes walkman iz njega,i otvoris walkman na sljedeci nacin ....imas onaj equalizer na njemu i moras ga stimat sve dok svih pet tonova na njemu ne budu visi,najbolje da stimas jedan po jedan ...
i kad otvoris imas papir unutra i uzmes onda cakiju i skines magnet sa zvucnika ...daljnje uputstvo za vadjenje baterija iz poda imas u walkmanu ... ako jos treba samo pitajte ... :P;)
SimPLeX je napisao/la:
jesi otvorio kofer ...
i jesi li naso uv lampu ispod dasaka ...
a lampu dobijes ako si nasu onu zlatnu polugu,tako sto ces polugu staviti na onu labavu dasku desno od kofera i presijeci jedan mali koncic sa cakijom...onda sklones polugu i dasku i imas lampu ...sad je problem u baterijama za lampu ,a njih dobije ovako ...prvo imas li onaj kljuc sto se odvrcu sarafi sa guma sa njim,ako nemas nadji jer se ja ne sjecam gdje je
:P onda moras prije toga i sef otvorit da uzmes walkman iz njega,i otvoris walkman na sljedeci nacin ....imas onaj equalizer na njemu i moras ga stimat sve dok svih pet tonova na njemu ne budu visi,najbolje da stimas jedan po jedan ...
i kad otvoris imas papir unutra i uzmes onda cakiju i skines magnet sa zvucnika ...daljnje uputstvo za vadjenje baterija iz poda imas u walkmanu ... ako jos treba samo pitajte ... :P;)
Sve je to super... al ja jos nezz otvorit kofer... hehe
n3xu5 je napisao/la:
nadjite sebi walkthrough i cao :F
walkthrough is for pussies ...a gdje ima ...???
SimPLeX je napisao/la:
walkthrough is for pussies ...a gdje ima ...
dje ba ta cakija slomi se trazieci
xEnoNz je napisao/la:
dje ba ta cakija slomi se trazieci :(:(:(
ja mislim da je ona u koferu ...ne znam sad tacno gdje je kljuc od kofera ..ne nogu se sjetit ...
mozgajte fkt malo sami ... :P
i ja sam sat i kusur vremena zurio u ovo i pojeo milion kg svega i svacega dok nisam sve uvezo i skonto ...
SimPLeX je napisao/la:
ja mislim da je ona u koferu ...ne znam sad tacno gdje je kljuc od kofera ..ne nogu se sjetit ...
mozgajte fkt malo sami ...
i ja sam sat i kusur vremena zurio u ovo i pojeo milion kg svega i svacega dok nisam sve uvezo i skonto ...
daj ba slomi se nez sta radim vise naso papir naka 2 cepa epruveta 1 kljuc dje taj drugi il sta vise treba uh oznoji mi se mozak
xEnoNz je napisao/la:
daj ba slomi se nez sta radim vise naso papir naka 2 cepa epruveta 1 kljuc dje taj drugi il sta vise treba uh oznoji mi se mozak :(:(:(
eto kaze nexus da ima i walkthrough ...google majka :D
ne mogu ni ja vise ove dugometrazne postove pisat,nisam naviko :D
j**e me otvaranje sefa mamu mu sve sam naso tu lamu baterije ofo ono taj broj xx = 38 i sad imam kombinaciju cjelu ali nece da mi se sef otvori ne kontam 17R2L38R55L
E aj mi to objasni kako uradim idem u pravcu kazaljke na satu probo i ovako kako pise 17 desno 2 ljevo itd.. nece da si bog xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.