Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

motor [ cetverotockas ]

333 pregleda · 37 odgovora · otvorena 16.06.2009. u 22:49

pozz svima , razmisljam da uzmem cetverotockas od 50 kubika , eh sad ako mozete da mi kazete gdje ima uzeti u SA[ radnju tacno] , vidio sam keeway onaj od 50 kubika neznam oce li se pokvarit brzo govorili su da se kvare :( ako ima jos nekih cetverotockasa , da mi kazete nesto o njima i gdje ima uzeti u sa :D hvala
ajj deibla
cuj 50 kubika
neznam ni imal od 50
uzmes 125 kubika da moze normalno ici
nije to ko motor
125 meni sporo ide
znam ja lika prodaje 125 kubika 600 maraka,plav,dobar pravo, al ga j**e sto se brzo istrosi ,moras ga punit svakih 2 sata
Imas ovde
: http://www.polovniautomobili.com/auto_oglas_detalji.php?id=111586

ovde : http://www.superoglasi.ba/index.php/main/klasifikacija/9/ZH/0/0/160

i ovde : http://www.autozavas.ba/Detaljno.asp?ID=664
Vidi i ovede : http://www.autopijaca.ba/

eto nesto od mene!
_Nam1k je napisao/la:
ajj deibla
cuj 50 kubika
neznam ni imal od 50
nije to ko motor
125 meni sporo ide
znam ja lika prodaje 125 kubika 600 maraka,plav,dobar pravo, al ga j**e sto se brzo istrosi ,moras ga punit svakih 2 sata
ima od 50 kubika nemoj spamati pls
Uzmes kakvu dobru GIleru Runner 125 za 4000 i miran godinama. Ne ta kineska smeca
cuj ja spamam nemoj da me nerviras oct
fino ti kajem nisam cupo da ima od 50
i kajem ti presporo ti je od 50 ipak su 4 tocka
_Nam1k je napisao/la:
ajj deibla
cuj 50 kubika
neznam ni imal od 50
nije to ko motor
125 meni sporo ide
Cuj svaka 2 sata pa jbt to guta ko loodo, sa tim nesto nije uredu cim ( em sto je 600 km, em sto guta ) to nije dobro nesto ...
AJdE je napisao/la:
Cuj svaka 2 sata pa jbt to guta ko loodo, sa tim nesto nije uredu cim ( em sto je 600 km, em sto guta ) to nije dobro nesto ...
mozda probusen rezervoar

@marvaa
EO ga skoro pa đaba
AJdE je napisao/la:
ma jest uredu
ona kaje da hoce od 50 ccm to su oni mali blasteri mozda se nekad vidjeo ko igracka jedva sjednes na njega i on se puni, i ako se vozas puni 1 h istrosise jer je to ko igracka
za te pare mozes naci i 600 kubika ako imas polozeno to ti je moj savjet kani se cetverokotaca ba to je za brda ne za carsije a nago nadjes ljep motor kad vec imas kes i coliras po gradu a ljepo i ide tih 600 kubika
- na kosevskom brdu ima uzet 4-tokase
bas sam jucer sa haverom isao na vrelo bosne (sa biciklima) i otisli tamo cevapa jeli .. kad vidimo cetverotockas.. crven 50 kubika.. 2 km krug.. i sjedne ti moj jaran na njega i ode.. i mi dok smo mog jarana cekali vidim mu ja drugi cetverotockas(kao vojnicki al oni mali) i ja pitam frajera iznajmljuje se.. kaze iznajmljuje al je 3km i 150KUBIKAAA!! ja pobudalio sekem :D

.. cekao da se vrati drug i ona ja taj uzeo od 150 kubika.. al ono malo ko K*** :D .. al ga gari znas kolko .. hahaha :D

sminka prava imam klipove na mob.. ako hos upload cu ti na youtube :D

I SAD: Pitam ja lika prodaje li taj (mali od 150 cc) .. kaze prodaje.. 1500km .. iz italije kao nov.. et drug jbt sto se napisa hahah.. najbolje otidi na vrelo bosne i nadji onog frajera sto iznajmljuje hihi i pitaj :)

ALIII... nisu registrovani.. i premali su .. napravljeni za malu djecu :S

Et drug .. pozz :D
koliko nepotrebnih komentara, lik je reko da trazi da kupi iz radnje, a ne polovnog
bmx je napisao/la:
bas sam jucer sa haverom isao na vrelo bosne (sa biciklima) i otisli tamo cevapa jeli .. kad vidimo cetverotockas.. crven 50 kubika.. 2 km krug.. i sjedne ti moj jaran na njega i ode.. i mi dok smo mog jarana cekali vidim mu ja drugi cetverotockas(kao vojnicki al oni mali) i ja pitam frajera iznajmljuje se.. kaze iznajmljuje al je 3km i 150KUBIKAAA!! ja pobudalio sekem

.. cekao da se vrati drug i ona ja taj uzeo od 150 kubika.. al ono malo ko K*** .. al ga gari znas kolko .. hahaha

sminka prava imam klipove na mob.. ako hos upload cu ti na youtube

I SAD: Pitam ja lika prodaje li taj (mali od 150 cc) .. kaze prodaje.. 1500km .. iz italije kao nov.. et drug jbt sto se napisa hahah.. najbolje otidi na vrelo bosne i nadji onog frajera sto iznajmljuje hihi i pitaj

ALIII... nisu registrovani.. i premali su .. napravljeni za malu djecu :S

Et drug .. pozz
znam marka je PIAGGIO vozao ga pravi
marvaa je napisao/la:
3000 - 4000 km
za te pare uzmi vxr-a stari moj!
]www.nordstar.ba - Imas novih i polovnih, zvao sam prije dva dana imaju 1 ATV 50 cc 1000 km nazovi ih imas info na stranici
Eto tu je slika

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.