Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nasi Serverii...

100 pregleda · 11 odgovora · otvorena 16.06.2009. u 17:05

Malo prije igram na Killnetu i sve lijepoo...I tako i ono igramm ubijemmm nekog lika MP3 a to bio onaj Ridikzz kako mu je vec nick i pita me frjaer imas to WH ( lol ) ja rekooo ma dobro je ono i napisemm hehe....I on promjeni nick i odmah me BAN sa servera IP ....I pogledajte sada koliko su ovi nasi adminii...Jednom ga ubijess ili mu nesto smeta danas usto na lijevu noguuu odmah nije sasvim OK ali et nema vezeee........Staceteee ......To su nasi serveriii...Cim dodze neko malo boljii lik dobije BAN bez ikakvog razloga :) :|:|:|:|:|
www.killnet.ba

Tu se zali.
BIH svakodnevnica bolan...kad bi svi pisali odakle nas banuju gdje bi na bio kraj?? :S
Citaj temu od LoKi-a

Problemi nasih servera.. Eno ti je u zanimljivim
Ti to dobar :$ saleem se :$

igram na killnetu jarane od kad znam za sebbe .... znam kakwi su adminii ... smijesno 2 hs banned !

Ma LAN LAN I SAMO LAN ! ZAKON !

I Steam postali sve cheateri ! 9-)
a jarane mene banuje xXxJADO kad god udje sta mu ja mogu
Nemoj mu ni igrat na killnetu
Ja beze udjem na killnet da vidim ima'l koga od raje i ubijem jednog ili dvojicu i odma me ban

Igraj na nekom drugom serveru ili kupi steam pa nece mislid da si citer

Nauči pisati, zbog čega ides u školu?
public je glupost obicna jedino ak imas server cw pa da sibas po citavu noc i dan
a ovako slobodno posjeti GLOBAL bez sale
Zavisi sve na kojem si serveru koliko si puta usao na taj server npr neki od admina vide nepoznat nick ubij ga kroz vrata ili smoke a slucajno pucaj on ce te odma banovati nece te ni pogledati jel imas ili nemas dodji na global i uvjeri se server je uvjek pun admina uvjek ima..... citera nema zz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.