Iza svakog uspjesno site stoji i uspjesan team moderatora, global modova, admina ili ma kako da se vec oni zvali... S postovanjem mogu reci da sam dio tog teama na ovom siteu... Cini mi se da sam kod Keme procitao da smo 9i site u BiH! Moje sikrene cestitke svima koji nam to omogucavaju i nadam se da cemo aBd stici i do prve pozicije...! Ovaj trijumf nije zasluga samo jednog covjeka, administracije site-a ili tome slicno, vec vas... Svaki user je doprinjeo ovome, i na tome bih da vam zahvalim!
Naime, smisao ove moje teme je slijedeci...
Eto, bgm prodje i vise od mjesec dana od dodijeljivanja nasim clanovima tog famoznog i dugo ocekivane Global mod-a! Kao sto i sami znate, nas 4. smo dobili duznost i obavezu da sa ponosom nosimo taj status! Ta 4 su: Vilenjak, wickY, xXxAdOo, te moja malenkost, Burek_King
Moje pitanje za vas je slijedece... Dal` ste zadovoljni nasim radom, dal` postoje nepravilnosti (molim da imate na umo da mi nismo bezgrijesni ili savrseni), sta bi mogli bolje raditi, kakavi su imenovani u odnosu sa vama, koji vam je naj, i sve sto zelite da napisete o nama svima ili pojedinacno...!
Svaka kritika ce dobro doci da nas "vrati" na zemlju (ako ima potrebe za to), naravno kao i svaka pohvala koju nam uputite da nam "digne" moral...!
S postovanjem, vas Burek!
Naime, smisao ove moje teme je slijedeci...
Eto, bgm prodje i vise od mjesec dana od dodijeljivanja nasim clanovima tog famoznog i dugo ocekivane Global mod-a! Kao sto i sami znate, nas 4. smo dobili duznost i obavezu da sa ponosom nosimo taj status! Ta 4 su: Vilenjak, wickY, xXxAdOo, te moja malenkost, Burek_King
Moje pitanje za vas je slijedece... Dal` ste zadovoljni nasim radom, dal` postoje nepravilnosti (molim da imate na umo da mi nismo bezgrijesni ili savrseni), sta bi mogli bolje raditi, kakavi su imenovani u odnosu sa vama, koji vam je naj, i sve sto zelite da napisete o nama svima ili pojedinacno...!
Svaka kritika ce dobro doci da nas "vrati" na zemlju (ako ima potrebe za to), naravno kao i svaka pohvala koju nam uputite da nam "digne" moral...!
S postovanjem, vas Burek!
Tvoj zivot, radi sa njim sta hoces. Nemoj me vise smaras molim te. I nemoj odg. ovde, zatrpavamo temu.
Pa normalno jbte