Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Trazim Steam

158 pregleda · 9 odgovora · otvorena 15.06.2009. u 21:54

Evo zamolio bih sve prisutne na g.ba koji imaju steam za prodat (znam da svi imate, puni ste ko brod) da mi odgovore na PM ili GB, pa cemo razmijenit e-mail-ove da se dogovorimo ko ljudi. Zauzvrat ce te dobit 15KM Kredita a ako sve bude ispravno radilo od mene ce te dobit jos 5KM Kredita kao dodatna nagrada.

Zamolio bih sve spamere da bezveze nepostaju, svi bi mi htjeli "popularnosti" odnosno "veci br. postova"...

Admini ako nije problem, zamolio bih vas da ne bacate temu u smece ili brisete, ako nadjem onog koji hoce prodat reci cu vam da temu stavite pod block...
Hvala unaprijed...
STa ce tebi steamm..igramo jutros m1x lik ima C4 ostalo 30 sekndi mi mu psujemo plant on nista kad je isteklo vrijeme kae "sto ne ides ti plent sta meni psujes "
Warground je napisao/la:
STa ce tebi steamm..igramo jutros m1x lik ima C4 ostalo 30 sekndi mi mu psujemo plant on nista kad je isteklo vrijeme kae "sto ne ides ti plent sta meni psujes "
Primjer tvoje nezrelosti.
Nemate mu sta psovati jos se ti hvalis sa tim (pod hvaljenje podrazumjevam ovaj znak ""
Ni ti se nisi rodio naucen tako nije ni on.. Mjesto da mu kazete kako to da uradi vi se sprdate sa njim !
Zar nisi citao LoKi-evu temu, ako nisi imas je u zanimljivim !

Nemoj shvatiti kao uvredu, shvati kao komentar !

kthxbai
Warground je napisao/la:
STa ce tebi steamm..igramo jutros m1x lik ima C4 ostalo 30 sekndi mi mu psujemo plant on nista kad je isteklo vrijeme kae "sto ne ides ti plent sta meni psujes " :D
Warground pod prvo dodji na neki pub oderat cu te ko carapu...
Pod drugo: Meni je mozda ovo 2 put da igram CW....
Pod tri: Nemas pojma igrat a meni govoris...
PrO_G4M3R je napisao/la:
Warground pod prvo dodji na neki pub oderat cu te ko carapu...
Pod drugo: Meni je mozda ovo 2 put da igram CW....
Pod tri: Nemas pojma igrat a meni govoris...
2. HAHA Pub prO , nisi jedini vjeruj mi
3.1on1,Cw... biraj (:
dobro heatoni i pub pr0ovi dosta =)

vako brate imam ti ja steam ali primam kesh samo na ruke tako ako oces da se nesto dogovorimo ... x)
AZA je napisao/la:

vako brate imam ti ja steam ali primam kesh samo na ruke tako ako oces da se nesto dogovorimo ... x)
Posalji mi na PM ili GB svoj e-mail, pa cemo vidit sta se tu moze izvuc...
AZA je napisao/la:

sta se ti javljas napu jedan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.