Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

emo republic

257 pregleda · 29 odgovora · otvorena 15.06.2009. u 16:46

evo jedan extra comunity site za sve emo-e

prvi BiH emo site, je free domena ali uskoro ce biti .ba domena:(:r:S:P:|:D

P.S. Emo-i nisu osobe sado-mazo tipa koje uzivaju u nanosnju ili trpljenju boli, emo-i se ne rezu , vise se rezu "obicne" osobe nego emo-i. kao sto sama rijec "emo" kaze , odnosno ono od cega je skracena "emotion" govori da su to osjecajne osobe a ne mazohisticne kako vi tvrdite, e sad svi vi sto ste pokusali biti pametni sada ste samo ispali glupi kao sto i jeste
Nedy je napisao/la:
OMG moja prijateljica iz razreda moderator :P

al mrzim ovo emo :O
i ja isto mrzim
Nedy je napisao/la:
OMG moja prijateljica iz razreda moderator :P

al mrzim ovo emo :O
koji nick
Ja volim emo samo zato što ga drugi mrze xD
Cool zurke btw.
previse poznatih slika tj. vec vidio vecinu ovih slika na www.ratemyemover.com

Al et nek ti je sa srecom, nemam nista protiv emo ljudi, al kao i svugdje tako i ovdje ima radikala koji misle da je bas ono sto oni rade potrebno da bi sebe nazivao emo... (rezanje etc.)
Biggie je napisao/la:
Rezite vene...
ima jedan dobar narodnjak u vezi toga
ide vako

ne seci vene,ne seci zbog mene,jos si mlada da te ljubim sada,pricekaj jos godinu il dvije,zao mi je ja nemogu prije
Ne razumijem se mnogo u te tipove ljudi, ali mi idu na ku**c ovi sto kazu treba ih ubiti, i tome slicno. Ne znam ni da li se rezu ili ne, ne znam ni sta rade , ali ipak je bolje kad neko sebe reze nego da reze nekoga drugoga. Da je otvoren sajt tipa gangsta community niko nebi napisao bjezite tamo vi rezete ljude vec bi bili komentari tipa "super sajt", "to nam treba", "treba vise ovakvih sajtova".

Toliko od mene , nisam na nicijoj strani , cak i ja pratim vise bande i te fazone (MS13), ali nije u redu da serete o nekome, bolje preskocite temu ako nemate nista pametno odgovoriti!
Emo? A group of white, mostly middle-class well-off kids who find imperfections in there life and create a ridiculous, depressing melodrama around each one. They often take anti-depressants, even though the majority don't need them. They need to wake up and deal with life like everyone else instead of wallowing in their imaginary quagmire of torment.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.