Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Da li da pocnem igrati WoWa?

276 pregleda · 28 odgovora · otvorena 12.06.2009. u 10:52

Poz svima!

Nesto sam razmisljao i razmisljao da li da pocnem igrati WoWa.:r
I vidim svi igraju i svi govore da je odlicna pa sam odlucio da i ja pocnem igrati WoWa ili Dote svejedno je!
Neki kazu da je gotivna da igram,drugi kazu ako pocnes to ti je kao droga neces se moci odvojiti od njega!
I sada ne znam sta da radim,a volio bih da se malo oprobram da vidim kako je!
Nasao sam i ovu temu:
http://www.gamers.ba/forum/18/29123/world-of-warcraft-kako-poceti-/
ako pocnem igrati!
-----------------------------------------------------------------------------------------
I samo da vas pitam da li ce WoW moci na ovoj konf:
900mb RAMA
nVidia GeForce 6150 SE 512mb to je intergrisana
2.0Ghz
Windows XP SP3
------------------------------------------------------------------------
Znam racunar mi se sav kako da se izrazim sj**b*!
<><><><><><><><><><>
Eto samo mi pomozite kazite da li da igram,itd...?

rofl pitas druge dal da pocnes igrat neku igricu to je glupo, no meni se iskreno WoW ne svidja.
ima da ti fpsa wow, tako da ti ne preporučujem da igraš
bzvz bolje da ne pocinjes , to je ovisnost . Kad svi budu napolju barili cure ti ces sjediti za usranim PC-om i igrat wowa!
Vertazzar je napisao/la:
ima da ti fpsa wow, tako da ti ne preporučujem da igraš ;)
a dota?
Rexon je napisao/la:
a dota?
dota će ti radit ok
Svejedno mi je
Ali tesko ces prestati igrati
KostamaN1 je napisao/la:
Igraj, neces nas vise smarat!:-[
Hahaha :)

Ma nemoj, brate.. To ti je cista zaraza, ovisnost.. Upropastit ces si zivot.. :(

~ Rya
Igraj ti ako hoces ali moj ti je savjet da je neigras kad je jednom pocnes igrat nema stajanja :)
Igraj ti sine wow-a,.. Ali nemoj je skontati igrati,... I moli se da napravis pogresnog chara koji ti se nece svidjeti... Ako ti se svidi i malo skontas sve,... Onda pa-pa... Ili si ces biti toliko gloop da se ne znas kontrolisati...
ne znam u cemu je tolika frka u vezi igranja WoWa.
Ja sam ga igrao, i iskreno, nije mi bio nikakav problem da ga se okanem da bih izasao napolje sa rajom ili djevojkom. Mislim, ako neko hoce da prestane da igra, onda to i moze da uradi. Nije bitna igra, bitna je volja pojedinca.
LoL ba.. ja sam instalirao WoW , igrao ga 2 dana i dosadio mi, i nisam ga poslije toga nikad ni igrao, ne znam sta tu moze biti ovisno, a ove sto jesu ovisnici sazaljevam bgm.. jos pogotovo ako znaju da su ovisni i nece da pokusaju da prestanu.
nequeo je napisao/la:
LoL ba.. ja sam instalirao WoW , igrao ga 2 dana i dosadio mi, i nisam ga poslije toga nikad ni igrao, ne znam sta tu moze biti ovisno, a ove sto jesu ovisnici sazaljevam bgm.. jos pogotovo ako znaju da su ovisni i nece da pokusaju da prestanu.
sta je ovisno?
XD pa napravili su opijajucu igru... arene , lvlanje , instance sve je nekako " perfektno " tako da svaki covjek koji pocne igrati nece stati. (cast izuzetcima)...jedva sam se okanio od wowa ... kada je isteko prepaid ja reko necu vise i eto
Da kreni igraj 24 sata igraj bice nam extra ovdje na gamers-u manje tema i postova sa tvoje strane

Igrao sam i ja neko vrijeme i mogu ti reci da je igrica extra
Ja kad sam tek poceo igrat, ja sam se bio pravo navuko, znao i do 6, 7 ujutro ostajat igrat ( na raspustu ofc ).

Al onda se server nesto bio sjebo, neam pojma, i tak i ja izgubio volju. :/

Moja preporuka .. Ma neznam, nema preporuke, radi sta oces.
Jarane kako ti hocess...Zavisi igras li sada koju igricuuuu ...Ako igrass nastavi nju igrati ili uzmi i wow.. i igraj zajednoo i to je to :P
imrankoo_ je napisao/la:
Jarane kako ti hocess...Zavisi igras li sada koju igricuuuu ...Ako igrass nastavi nju igrati ili uzmi i wow.. i igraj zajednoo i to je to :P
Jel mi mozes naci link za download Dote ali da je dobar

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.