Poozz
www.neki-nele.info vrsi prodaju game servera, po veoma povoljnim cijenama. Pored game servera izdvajamo i web hosting, shoutcast.
Sada je jos bolja i jeftinija akcija.
Birajte broj slotova za samo 20 km ili 10 eura mjesecno.
Uzmite 14/24/32 slota za samo 10 eura
IP nekih nasih servera :
85.25.124.74:28077
85.25.124.74:28006
85.25.124.74:28009
Radio : 87.117.231.30:9106
msn - [email uklonjen]
msn/e-mail - [email uklonjen]
Uplate vrsite preko banke na ziro racun.
---- LINK : http://www.neki-nele.info ----
A ovdje vam i zelim predstaviti konkurs za sponzorski paket
Postovani
Raspisujemo konkurs za sponzorisanje insternet stanica. Svi prijavljeni moraju ispunjavati sljedece uvjete:
- da ste vlasnik web stranice/web portala
- da stranica nije registrovana na nekoj free domeni
- prikaz mjesecne posjecenosti vase stranice i minimalno od 350 do 500 dnevnih posjeta*
- postavljanje reklame naseg hostinga na vasoj stranici i forumu
- emitovanje reklame naseg hostinga na vasem internet radiu**
Svi potencijalni kandidati nek se prijave u na ovoj temi ili nam posaljite mail na [email uklonjen] ili [email uklonjen]
Sponzorski paket 1:
- SHOUTcast streaming server
- Max. 30 slusalaca
- Kvalitet zvuka od 24 do 64 kbps
Sponzorski paket 2:
- Max. 20 slusalaca
Ovi sponzorski paketi naravno da mozemo vam dati i nesta bolje ,ali sve zavisnosti kakva vam je stranica.
Sponzorski paketi ce se dodjeliti prema dostavljenim podacima koji su navedeni gore.
*Napomena: Posjecenost stranice uslikajte sa opcijom print screen spasiste sliku i posaljite nam je.
**Napomena: Reklama naseg hostinga ce vam biti dostavljena nakon sto dobijete sponzorski server.
:)
Admini izvinite na temi.
Bravo bravo spameri pricate gluposti da pogledate ip moj i solucije pa bi vidjeli ja tog iz solucije neznam i nisam jedini koji ovo radi gps isto zato suti.
Vlex prije server nije bio namjesten pa padalo misteriju mozes pricati sta hocete nisi ni provjerio i ip svima vama je krivo svi ste mi trazili servere i ti gazzel pls da sutis i nespamas.
A host od kuce jeste sta sad pa ti lud pogledaj malo ip who is pa reci odakle je sta.Necu se vise raspravljati.
www.neki-nele.info vrsi prodaju game servera, po veoma povoljnim cijenama. Pored game servera izdvajamo i web hosting, shoutcast.
Sada je jos bolja i jeftinija akcija.
Birajte broj slotova za samo 20 km ili 10 eura mjesecno.
Uzmite 14/24/32 slota za samo 10 eura
IP nekih nasih servera :
85.25.124.74:28077
85.25.124.74:28006
85.25.124.74:28009
Radio : 87.117.231.30:9106
msn - [email uklonjen]
msn/e-mail - [email uklonjen]
Uplate vrsite preko banke na ziro racun.
---- LINK : http://www.neki-nele.info ----
A ovdje vam i zelim predstaviti konkurs za sponzorski paket
Postovani
Raspisujemo konkurs za sponzorisanje insternet stanica. Svi prijavljeni moraju ispunjavati sljedece uvjete:
- da ste vlasnik web stranice/web portala
- da stranica nije registrovana na nekoj free domeni
- prikaz mjesecne posjecenosti vase stranice i minimalno od 350 do 500 dnevnih posjeta*
- postavljanje reklame naseg hostinga na vasoj stranici i forumu
- emitovanje reklame naseg hostinga na vasem internet radiu**
Svi potencijalni kandidati nek se prijave u na ovoj temi ili nam posaljite mail na [email uklonjen] ili [email uklonjen]
Sponzorski paket 1:
- Max. 30 slusalaca
Sponzorski paket 2:
- Max. 20 slusalaca
Ovi sponzorski paketi naravno da mozemo vam dati i nesta bolje ,ali sve zavisnosti kakva vam je stranica.
Sponzorski paketi ce se dodjeliti prema dostavljenim podacima koji su navedeni gore.
*Napomena: Posjecenost stranice uslikajte sa opcijom print screen spasiste sliku i posaljite nam je.
**Napomena: Reklama naseg hostinga ce vam biti dostavljena nakon sto dobijete sponzorski server.
:)
Admini izvinite na temi.
Bravo bravo spameri pricate gluposti da pogledate ip moj i solucije pa bi vidjeli ja tog iz solucije neznam i nisam jedini koji ovo radi gps isto zato suti.
Vlex prije server nije bio namjesten pa padalo misteriju mozes pricati sta hocete nisi ni provjerio i ip svima vama je krivo svi ste mi trazili servere i ti gazzel pls da sutis i nespamas.
A host od kuce jeste sta sad pa ti lud pogledaj malo ip who is pa reci odakle je sta.Necu se vise raspravljati.

sredi ping ..
btw host karina svi koji koriste taj host, karina je