Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BiH na Clanbase CS Nations Cup IX

933 pregleda · 21 odgovor · otvorena 04.01.2006. u 14:07

Ove godine, po prvi put, Bosna i Hercegovina sudjeluje u jednom od najprestižnijih europskih on-line natjecanja. Riječ je o Clanbase Nations Cup-u. U ovom devetom izdanju, 28 zemalja se prijavilo za Counter-Strike Nations Cup. BiH će, zajedno sa 7 "odabranih" zemalja, morati odigrati kvalifikacijski meč kako bi se zadovoljio broj ekipa (24). U igri su Italija, Bjelorusija, Turska, Švicarska, Grčka, Latvija i Slovačka.
Kvalifikacijski meč na rasporedu je od 9.1.-15.1., a sam kup počinje 16.1.2006.

više o svemu:

http://www.clanbase.com/news_league.php?&lid=2256
c.team|cave je napisao/la:
pa mislim da bi realno bilo da u tom timu budemo leo, BoG, kekec, carrefour, i ja

pa mislim da bi bilo rwlano da u tom timu budemo leo , BoG , kekec , carrefour i ja ..

eh sada ovako , posto ste vi svi meni skillerski nastojerni .. da kazem par rijeci sto se tice vas ... mislim kada pogledamo neke stvari unazad ... kada se trebalo neke stvari ganjati oko onoga ESCw'a ... gdije ste vi bili kada su se ganjali racunari gdije ste vi bili ? kada su se nosali racunari i kopcali gdije ste vi bili ??

sada ti kazes .. da bi ti trebao da igras ... ko si ti ustvari ?? ti da prestavljas bosnu i hercegovinu sto je vrijedzas na svakome koraku .. bljak bljak .. nezasluzujes da nosis jedno slovo ono sa pocetka B ( bosna i hercegovina )

mislim kada bi odigrali vi vss ove ekipe koja ce da ide ... da bi uzeli mozda jednu il dvije runde...a to bi bilo onaj trnutak kada bi mili ceskao po svojim malenim brkicima ... tada bi uzeli ... budi realan skilleru i vrati se za svoj racunar tj .. da ti ona cyber djevojka pokaze cice pa da ga ti bacis na to ...

toliko od mene ..

p.s. Zelim sve najbolje ekipi koje ce nas predstavljati a to su

-Cage ( moj idol )
-bU ( srednji idol )
-Sykon ( nije mi idol )
- Lauquila ( idol - brko)
- Cobra ( veliki idol )
- Golden Kosco ( nije idol )
- jeean ( mali idol )

Ubite grke nogama dedem ! :

Zadnji edit: 05.01.06 u 12:37:52

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.