Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Raspored metcheva I, II i III kolo

1.169 pregleda · 21 odgovor · otvorena 04.01.2006. u 13:26

Napokon je odradjen raspored meceva....
Da nebi duljio ovdje ja cu vam fino dati link od CSLIGE i tamo sve fino pogledajte, i dajite komentare...tako da ovdje nebi puno bilo spamova...

Samo da ovde jos nadodam:

I. kolo de_dust2
II. kolo de_train
III. kolo de_inferno

Ostalo mozete vidjeti sve na sljedecem linku...

http://www.cwg.co.yu/csliga

A ako vam se nada traziti po stranici, evo direktnog linka od rasporeda meceva....

http://www.cwg.co.yu/csliga/modules.php?name=League&file=index&op=schedule&lid=1&sid=1

Zamolio bi sve one koim nije nesto jasno oko meceva, i koji bi zelili da pomjere match, da mi se jave na MSN...imate u mom profilu MSN....
Hvala !
E manda vako jarane exe nemoze taj termin da odrzi niti xeQte
znaci nekim nasim clanovima je bozic tada jarane ipak ako bi se mogao mech odgoditi za sledeci vikend bili bi dobro tnx
zaboravite .... xeqte nemoze da igra

nama je bozic ! petak, subota, nedelja smo nedostupni tako da ako moze da se pomeri za sledeci vikend igramo ako necete sta vam mogu
xeQte|Pura. je napisao/la:
zaboravite .... xeqte nemoze da igra

nama je bozic ! petak, subota, nedelja smo nedostupni tako da ako moze da se pomeri za sledeci vikend igramo ako necete sta vam mogu

Vako exe igra 100% next vikedn mozemo mi i ovaj a da se pomjeri termin tako da...

"sledeci vikend igramo ako necete sta vam mogu"
Sta si htjeo reci ovome,da mi uopste necemo igrati! Pura sine mi mozemo u subotu igrati samo da se pomjeri koji sat tako da...
ovako exe u ovu subotu moze igrat 100%
a ako vi ne mozete iskoristite zuti karton....
pa cemo igrat sljedecu sedmicu

Zadnji edit: 04.01.06 u 11:35:59

exe igra a vi nemozete zato sluzi zuti karton! a nemojte ovde oko toga ima manda i hvala Bogu postiji MSN!
ja I manda smo se dogovorili da se mec igra 11.1 u 20h ako vama odgovara exe?

mada bi po meni najbolje bilo sledeci vikend da se igra!
Hmmmm Nes mi nije jasno...
Kako marisha, moze da igra za dva klana tj. za east & qS..

Malo razmislite sta ste rekli "JEDAN IGRAC NEMOZE DA IGRA ZA DVA KLANA"...

poZZ
hmh neznam nama neogovara radnim danom
nama odgovara subota nedelja
Ev da vam pomonem, dobio sam odgovor koji glasi :marisha:"Ja igram za east."

peace

Zadnji edit: 04.01.06 u 13:15:54

oki dogovoreno

11.1 u 20h (al vrijeme nije bas extra tako da moguce je i u 18 ili 19 ako vam odgovara ! ! !

Zadnji edit: 04.01.06 u 13:51:18

MATCH IZMEDJU OUTLAWSA I EASTA KOJI JE TREBAO BITI ODIGRAN 7.1 U 12 H , ODGODJEN JE ZA 8.1 U 20 h , SERVER : LOGOSOFT
Mislim da ce biti dobro pogledati kako dDd razvaljuje GoPro!!!
jao hocete se natrositi tih zutih kartona odmah na pocetku...bolje to sacuvajte za crne dane..ili jos crnije..npr kad trebadnete igrati sa ddd ili nx haha

sretno...webz vidimo se u subotu

.m!rzoni se psihicki priprema za taj match hhaha

gl&hf
iGGi je napisao/la:
uf, i meni je bozic, valja suditi pijan

mah nema veze oprostit cemo ti ti samo prati i ne govori nista salim se !!vidimo se pooz
Ako se nije igralo za katolicki bozic onda bi pravedno bilo da se ne igra ni za pravoslavni !!!

mTk ne moze igrati u subotu 7.1 z*** vjerskih razloga pa molim da nash mech odlozite za nedelju 8.1 u 18.00h ...>!
Ako se nije igralo za katolicki bozic onda bi pravedno bilo da se ne igra ni za pravoslavni !!!

mTk ne moze igrati u subotu 7.1 z*** vjerskih razloga pa molim da nash mech odlozite za nedelju 8.1 u 18.00h ...>!
SniperWolf je napisao/la:

Za katolicki Bozic nije bilo lige sto jest jest... sjecam se jedne godien se nije igralo za Bajram kad je bila liga..... tako da mislim da nije red da se i sada igra jos su koliko sam vidio organizatori neki (iGGi) pravoslavci... odgodite to za next week...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.