Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Vasa zivotna zelja :$

746 pregleda · 61 odgovor · otvorena 09.06.2009. u 12:49

Evo, kako naslov govori, sto bi vi htjeli biti u buducnosti :).

Moja želja je da uspijem u nogometu, ako se to ne dogodi, da završim obavezno srednju, Informatički Fakultet i da postanem ne'ko i nesto, naravno da imam dobru ženu i da fino odgojim djecu :)

Vaše Želje :P ?
Da nasa draga BiH stane na "noge" ostalo ce sve doci samo po sebi, bice i posla i para i svega ostalog....
Moja životna želja je da završim fakultet, zaposlim se, oženim neku finu djevojku, dobijem sina, i vratim svojim roditeljima za sve stvari koje su učinili za mene. Prvenstveno tu mislim na finansije, pa i na ostalo.
Moja zelja je da nabavim nekog carobnjaka koji ce mi sve zelje ispunjavati
Moja zivotna zelja je da samo prozivim. Sto ugodnije i sa sto manje problema. Zena, porodica = zdravoooooo. Potruditi se da sto vise naucim, da sto vise procitam i da sam sto formalniji i profesionalniji u zivotu i poslu. Igranje igara, gledanje anime-a ce biti moji hobiji do kraja zivota. Toliko od mene.

EDIT : Ne citirajte me jer se necu nikome pravdati. Danas je zivot veoma tezak, vjerujte, nema vremena za druge. Ili budi borac u zivotu ili budi emo. Imate opciju, izaberite.
da budem muški žigolo
Imam dvije zelje:
1) da se dobro zaposlim i da budem sretan sa svojom porodicom
2) da budem prvak svijeta u judo-u
Da prodje dan da ne popijem litar kole
zelja mi je da zavrsim skolovanje , da imam dobar posao , zenu djecu .....Lijep i pošten zivot

kao sto rekose :

da nema sirotinje i gladnih u svijetu!

@ zdravlje , naravno
Volio bi da imam sretan zivot ...

Znaci da nepametujem volio bi da ljepo provedem zivot ,nemoram biti bogat niti imati dobru zenu neg samo da budem sretan ..

Sad zbog cega ?? Neznam xD
da uspijem kosarki tj [ kosarci sad neznam kako se pise :D ] nista vise , i zdravlje ;)
Želja mi je da upišem školu koju želim, završim, zaposlim se, osnujem porodicu i napravim uslove za normalan život jednog čovjeka. Želio bi se provesti sa jaranima ludo tako da to pamtimo za čitav život . Ako bude para i nafake nešto bi donirao i u humanitarne svrhe jer ne mogu gledati kako neki ljudi prose i muče se a drugi sjede i uživaju.
Životna želja mi je da se zaposlim u Ubisoftu kao
3d inžinjer( modelovanje,rigovanje...) ili kao animator
jer me to Veoma zanima i nikad mi nije dosadilo
a može i bilo koji posao samo da za njih radim:D:D:D
Jbg potrudit cu se ,pa ce valjda i stvarnost da postane abd...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.