Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

pa ovako

198 pregleda · 0 odgovora · otvorena 03.01.2006. u 13:17

Prvo....sretna vam Nova godina svima....Ja sam ovdje novi clan ali novi u smislu da sam se tek nedavno registrirao. Cesto sam znao "naletit" na ovu stranicu i prelistat vase gamerske dozivljaje. Ali, iskren da budem, najveci razlog sto sam se registrirao je to sto mi treba pomoc. Naime....netko od vas( ne znam ko) prije izvjesnog vremena je stavio link na jednu igricu. To je ona igrica(ako se uopce moze nazvat igricom) gdje pucketas one baloncice. Ono kao kad kupis neku novu tehnicku stvarcicu(discman ili nove zvucnike za pc ili nesto trece) pa ti u kartonu dodje ona ambalaza od najlona i ti pucketas one baloncice od kojih se sastoji ambalaza. E takva je igrica ovdje bila. To jest link na tu igricu. I ja bih zamolio ako iko zna za taj link da mi ponovo postavi. Eto....toliko za ovaj prvi put. I jos nesto iskreno......ne volim CS...moj zanr je Prince of Persia ili Sillent Hill ili Broken Sword itd....eto. Jos jednom....veeeeeeliki pozdrav svima i sretni vam svi praznici. Koji su bili i koji tek dolaze. Cao

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.