Pozdrav, skinuo sam ovu igricu sa neta i dosla mi je u ZIX formatu, sad sam nasao na netu da treba to otvoriti za programom WinZix, ali kad odem na njihovu stranicu NOD32 mi izbaci kao neki virus i ne dozvoljava mi pristup stranici . . . E sad da li postoji neki drugi program da otvorim ovaj file ili ako mi neko moze uplodovati program WinZix ako ga ima. . .
p.s.: dok sam pisao ovu temu nestalo mi je struje, i kad sam palio komp pisalo mi je da mi je brzina u safe mode-u (nesto na taj fazon ) pritsnite DEL da udjete u BIOS i podesite pravu brzinu, da li trebam nesto tu cackati ili da ostavim ovako??
Napomena: danas mi je rodjendan pa bih molio admine kao poklon da ne zakljucavaju temu dok ne dobijem odgovor, hvala
@ bo0zyw0ozy
p.s.: dok sam pisao ovu temu nestalo mi je struje, i kad sam palio komp pisalo mi je da mi je brzina u safe mode-u (nesto na taj fazon ) pritsnite DEL da udjete u BIOS i podesite pravu brzinu, da li trebam nesto tu cackati ili da ostavim ovako??
Napomena: danas mi je rodjendan pa bih molio admine kao poklon da ne zakljucavaju temu dok ne dobijem odgovor, hvala
@ bo0zyw0ozy