Eo uradio sam neki filmic 4min traje. Rez je negdje 720x480 tako nesto. Nema puno efekata. Odem File>Render As>AVI. Malo mi je kasnije cudno jer klip iznosi 1.6GB. Posto je to nemoguce uploudat, jel znate kako mogu da mu smanjim velicinu nekako! Help fast plz
Diskusija
Sony Vegas Video Size HELP
107 pregleda · 7 odgovora · otvorena 07.06.2009. u 23:34
Kada sačuvas stavi wmv a ne avi i onda downloaduj converter Allokmp4converter (nesto tako) obrati se spYu on je meni njega dao, i mnogo smanji.
Ako ti to ne pomogne contact me.
Ako ti to ne pomogne contact me.
haha, pa kakve si postavke podesio wtf?
Igram cw, ako ti niko ne pomogne javi mi se na msn: [email uklonjen]
Stavi u wmv? Nikakve convertere nemoj skidati to ti oduzima puno kvalitete, ako ti movie taj od 4 minute bude preko 200mb(nebi trebao) nađi na netu x264 i smanji dosta megabajte(zavisi od veličine movie-a) a malo ili nikako kvalitetu
GL
Igram cw, ako ti niko ne pomogne javi mi se na msn: [email uklonjen]Stavi u wmv? Nikakve convertere nemoj skidati to ti oduzima puno kvalitete, ako ti movie taj od 4 minute bude preko 200mb(nebi trebao) nađi na netu x264 i smanji dosta megabajte(zavisi od veličine movie-a) a malo ili nikako kvalitetu
GL
nyonyo je napisao/la:
haha, pa kakve si postavke podesio wtf?
Igram cw, ako ti niko ne pomogne javi mi se na msn: [email uklonjen]
Stavi u wmv? Nikakve convertere nemoj skidati to ti oduzima puno kvalitete, ako ti movie taj od 4 minute bude preko 200mb(nebi trebao) nađi na netu x264 i smanji dosta megabajte(zavisi od veličine movie-a) a malo ili nikako kvalitetu
GL
Igram cw, ako ti niko ne pomogne javi mi se na msn: [email uklonjen]Stavi u wmv? Nikakve convertere nemoj skidati to ti oduzima puno kvalitete, ako ti movie taj od 4 minute bude preko 200mb(nebi trebao) nađi na netu x264 i smanji dosta megabajte(zavisi od veličine movie-a) a malo ili nikako kvalitetu
GL
i9 meni movie preko 1 gb a 3 minute..
nego imam jedan problem u vegasu pa ako me ko moze add da mu objasnim nemogu ovde
[email uklonjen]
help ty
nego imam jedan problem u vegasu pa ako me ko moze add da mu objasnim nemogu ovde
[email uklonjen]
help ty
Nedy je napisao/la:
i9 meni movie preko 1 gb a 3 minute..
[email uklonjen]
help ty
[email uklonjen]
help ty
nyonyo je napisao/la:
add mene
Nedy je napisao/la:
add'o al si mi ga nesto offline
Još 10 min
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.