Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sony Vegas Video Size HELP

107 pregleda · 7 odgovora · otvorena 07.06.2009. u 23:34

Eo uradio sam neki filmic 4min traje. Rez je negdje 720x480 tako nesto. Nema puno efekata. Odem File>Render As>AVI. Malo mi je kasnije cudno jer klip iznosi 1.6GB. Posto je to nemoguce uploudat, jel znate kako mogu da mu smanjim velicinu nekako! Help fast plz
Kada sačuvas stavi wmv a ne avi i onda downloaduj converter Allokmp4converter (nesto tako) obrati se spYu on je meni njega dao, i mnogo smanji.

Ako ti to ne pomogne contact me.
haha, pa kakve si postavke podesio wtf? Igram cw, ako ti niko ne pomogne javi mi se na msn: [email uklonjen]
Stavi u wmv? Nikakve convertere nemoj skidati to ti oduzima puno kvalitete, ako ti movie taj od 4 minute bude preko 200mb(nebi trebao) nađi na netu x264 i smanji dosta megabajte(zavisi od veličine movie-a) a malo ili nikako kvalitetu GL
nyonyo je napisao/la:
haha, pa kakve si postavke podesio wtf? Igram cw, ako ti niko ne pomogne javi mi se na msn: [email uklonjen]
Stavi u wmv? Nikakve convertere nemoj skidati to ti oduzima puno kvalitete, ako ti movie taj od 4 minute bude preko 200mb(nebi trebao) nađi na netu x264 i smanji dosta megabajte(zavisi od veličine movie-a) a malo ili nikako kvalitetu GL
Treba mi da uploudam na FB...
i9 meni movie preko 1 gb a 3 minute..
nego imam jedan problem u vegasu pa ako me ko moze add da mu objasnim nemogu ovde
[email uklonjen]

help ty :)
Nedy je napisao/la:
i9 meni movie preko 1 gb a 3 minute..
nego imam jedan problem u vegasu pa ako me ko moze add da mu objasnim nemogu ovde
[email uklonjen]

help ty
add mene
nyonyo je napisao/la:
add mene :)
add'o al si mi ga nesto offline :P
Nedy je napisao/la:
add'o al si mi ga nesto offline
Igram cw, čim završim Još 10 min

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.