Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

psovke

448 pregleda · 26 odgovora · otvorena 07.06.2009. u 22:39

Pozdrav svima...Da odma napomenem sry na potencijalnim pravopisnim greškama boli me glava užasno :/

Neki član ovoga portala je toliki idiot da mu svaki odgor ide psovkom.Nick mu je tom01.
Evo slike

vec mi je psovao, slao sam adminu nije reagovao.

Zato ovim putem molim da mi kažete koji qrac se dešava sa g.ba bolje da se zove klosari.ba ili nesto.

Ovim putem molim banujte ga a ako gane bnaujete banujte mene 4 life, jer ne namjeravam biti na portalu gdje ima idiota,hvala.
Cojk ti nije nista glupo reko, vjerovatno si ga smaro sa real nickom bla bla -.-'
ScandaL je napisao/la:
Cojk ti nije nista glupo reko, vjerovatno si ga smaro sa real nickom bla bla -.-'
pravi je se javio =/
ScandaL je napisao/la:
Kako mrzim takve kao ti.
Vama je psovka sve u glavi treba vas naći pa išutati.
1. Zar postoje kineticke pravopisne greske? ( ko ne skonta nek me ne citira, razumijem ako ne shvatate nije sramota ^^ )
2. Svi smo se navikli na stoku koja se svakodnevno eksponira na primitivan nacin, tako da get used to it. Samo opusteno i zaobidji budalu.

EDIT : Kaze gore momak ''psuj i ti njemu''. Naravno da to ne valja, jer time pokazujete da ste i ti i on budala. Svaka psovka vodi k novoj psovci i tako u nedogled.
A da ga staviš na ignore listu ?
Neznam kako se nisi navikao ..
getiN je napisao/la:
Kako mrzim takve kao ti.
Vama je psovka sve u glavi treba vas naći pa išutati.
Kazes mu idi zuri u sunce ili tako nesto

odma si mu sjebo koncepciju ^^
- Ma odmah ga blokas tamo i neche ti moci nikako psovati vishe.

' Jesi ga ti nesh pitao pa je on tebi poceo psovat ?

Taako je bio i onaj sto je vrijedao daena , pa su obojica dobili ban za to

Svako voli opsovati kad ga neko iznervira
S3phirotH je napisao/la:
1. Zar postoje kineticke pravopisne greske? ( ko ne skonta nek me ne citira, razumijem ako ne shvatate nije sramota ^^ )
2. Svi smo se navikli na stoku koja se svakodnevno eksponira na primitivan nacin, tako da get used to it. Samo opusteno i zaobidji budalu. ;)

EDIT : Kaze gore momak ''psuj i ti njemu''. Naravno da to ne valja, jer time pokazujete da ste i ti i on budala. Svaka psovka vodi k novoj psovci i tako u nedogled.
Il' pisi normalne postove il' nemoj ni pisatii...
Konju cupavi nisam te nista skonto :D

Kad tu pivu placas :S

Btw. ocekujes da admini nesto poduzmu ? HAHAHAHAHAHAH !

M0j iskreni komentar !
razarac balavo dijete smaras me 4sedmice oko je****g real nicka ti za 2 mjeseca si nabio 100 tema 1k postova id ti je 33k moj 26k i pitas me za real nick ? idiote blentavi popusti vec jednom
dinoxus je napisao/la:
Kazes mu idi zuri u sunce ili tako nesto

odma si mu sjebo koncepciju ^^
Shh^^

Getin i ja bi ti kad provociras..
Iskreno buraz, neznam sta si htio postic s ovom temom, kad bi svi ovako dizali teme da im neko psuje na PM ili GB ..

Ovo ne bi bio gamers.ba, nego whiners.ba :D

Nemoj se ljutit tebra, al` nece admini nista postic .. Nego fino shake u ruke i otidjesh nalemash chojka ^^

: *
Jednostavno ga ne provociraj
JE***E VAS PSOVKE VISE DA VAS JE***E U USTA RETARDIRANA PRESTANITE JE***O PSOVATI MATER VAM JE**M JE****U !

Post dobio šamar od bak1r

Jarane ima takvih ovdje na svakom ćošku.

Poruka od korisnika: UMRI !

HAAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.