Dobar dan svima, evo mislio sam da skinem neke igrice ili filmove, pa mi treba vasa preporuka, nisam bas siguran. Jeste da imam Wireless 256 KB/S ali nema veze ostaviti cu preko vikenda nek se skida, nije mi mrsko cekati. Znaci nemojte linkove ostavljati nego samo nazive igrice, a i ako imate neki dobar film, ali prvo igre.
Ovo je moja konfa tako da necete moci reci npr: Crysis XD.. nego recite neke slabije igre, koje nisu puno zahtjevne a igrive su, a i inace fan sam RPG-ova, pa ako znate dobar samo recite.
A evo konfe:
CPU
-Intel Pentium IV - 2.4 GHZ
-Memorija
512MB
-Graficka karta
nVidia GeForce FX5700
Hvala unaprijed, i ako se ne svidja adminima tema nek je izbrisu, sta cu ja..
@Raptile - Da procitas temu? Pogledaj konfiguraciju?
@goginho : Igrao 18 wheels
@Pleasure: Igrao GUN
@Jason : Igrao Scarface, dobra je igra fakat, i grafika je extra, ali imao sam neke probleme, dok sam u nekoj zgradi onda je normala, a cim vani izadjem pocne toliko da steka da to nije normalno, a jos sam stavio sve detalje na minimum, ne znam zasto je tako bilo , ali sta cu.. uglavnom hvala..
@mahYr : Cabal necu ni skidati jer znam da bi mi stekao na mojoj confi. Fear igrao .. Wolfenstein igrao
@ spY : Igrao Crashday
:(
A joj ima li ista da nisam xD..
Ovo je moja konfa tako da necete moci reci npr: Crysis XD.. nego recite neke slabije igre, koje nisu puno zahtjevne a igrive su, a i inace fan sam RPG-ova, pa ako znate dobar samo recite.
A evo konfe:
CPU
-Intel Pentium IV - 2.4 GHZ
-Memorija
512MB
-Graficka karta
nVidia GeForce FX5700
Hvala unaprijed, i ako se ne svidja adminima tema nek je izbrisu, sta cu ja..
@Raptile - Da procitas temu? Pogledaj konfiguraciju?
@goginho : Igrao 18 wheels
@Pleasure: Igrao GUN
@Jason : Igrao Scarface, dobra je igra fakat, i grafika je extra, ali imao sam neke probleme, dok sam u nekoj zgradi onda je normala, a cim vani izadjem pocne toliko da steka da to nije normalno, a jos sam stavio sve detalje na minimum, ne znam zasto je tako bilo , ali sta cu.. uglavnom hvala..
@mahYr : Cabal necu ni skidati jer znam da bi mi stekao na mojoj confi. Fear igrao .. Wolfenstein igrao
@ spY : Igrao Crashday
:(
A joj ima li ista da nisam xD..