Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

- Forum

339 pregleda · 26 odgovora · otvorena 06.06.2009. u 13:31

Dobar dan svima, evo mislio sam da skinem neke igrice ili filmove, pa mi treba vasa preporuka, nisam bas siguran. Jeste da imam Wireless 256 KB/S ali nema veze ostaviti cu preko vikenda nek se skida, nije mi mrsko cekati. Znaci nemojte linkove ostavljati nego samo nazive igrice, a i ako imate neki dobar film, ali prvo igre.

Ovo je moja konfa tako da necete moci reci npr: Crysis XD.. nego recite neke slabije igre, koje nisu puno zahtjevne a igrive su, a i inace fan sam RPG-ova, pa ako znate dobar samo recite.

A evo konfe:

CPU
-Intel Pentium IV - 2.4 GHZ

-Memorija
512MB

-Graficka karta
nVidia GeForce FX5700

Hvala unaprijed, i ako se ne svidja adminima tema nek je izbrisu, sta cu ja..

@Raptile - Da procitas temu? Pogledaj konfiguraciju?

@goginho : Igrao 18 wheels

@Pleasure: Igrao GUN

@Jason : Igrao Scarface, dobra je igra fakat, i grafika je extra, ali imao sam neke probleme, dok sam u nekoj zgradi onda je normala, a cim vani izadjem pocne toliko da steka da to nije normalno, a jos sam stavio sve detalje na minimum, ne znam zasto je tako bilo , ali sta cu.. uglavnom hvala..

@mahYr : Cabal necu ni skidati jer znam da bi mi stekao na mojoj confi. Fear igrao .. Wolfenstein igrao

@ spY : Igrao Crashday

:(

A joj ima li ista da nisam xD..
fUnc je napisao/la:
Kanter

Edit: Ma dobro to ba, ali imam counter, mislim imam ali kao da nemam, jer ga nikad i ne igram, tu je radi reda, a i rijetko ko danas nema counter.
Evangelion je napisao/la:

Edit: Ma dobro to ba, ali imam counter, mislim imam ali kao da nemam, jer ga nikad i ne igram, tu je radi reda, a i rijetko ko danas nema counter.
Pa rekao sam ti šta da skineš.

Najbolja igrica, j**o WoW i no life =)
Reeves je napisao/la:
skini wow ako imas limita :]
Wireless 256 KB/S, unlimited but slow xD. I hvala za preporuku, ali ne, igrao sam WoW-a dva dana i dosadio mi je, i inace ne volim takve igre, i ne kontam kako neko moze igrati 3-4 godine i biti toliki ovisnik.
18 WHeels of America - kamioni etc. prijevoz robe ...
Nancy Drew - detektivka paranormalog
Da Vinci Code - ima svega,od istraživanja do udaranja ljudi ;)

Post dobio aplauz od bak1r

Skini film The Incredible Hulk

ili

igru GUN

Pleasure je napisao/la:
Skini film The Incredible Hulk

ili

igru GUN
Kako je jaka igra GUN,

ono na konju trcis, ti kofa wild west ^^

prejaka, skini je, neces se pokajati ^^

Scarface - The World Is Yours - 4gb

Eh , u ulozi si Tony-a , ako si gledao film Scarface onda ćeš igricu mrzit' radi priče... Jer sjebaje film , Tony-a je ubio na kraju filma od Sose plaćeni ubica , a u igrici dolazi do situacije da se Tony okrene kad ga pokuša ubit onaj plaćeni ubica. Pobjegne iz mansiona , i treba opet da osvoji Miami. Da bude kralj podzemlja , grafika je extra fakat. Čak je meni išlo brzo na PCu , procesor 1.61 , i 512mb rama... Igrica je zanimljiva radi par stvari , soundtrack je najbolji. Muzika iz 80ih , uživancija vozit' auto. Par puta spomene Elviru , to mu je bila žena... Al' ga je napustila. U jednoj misiji čak ga zove jedan lik i rekao je da je našao Elviru. Bla bla , al' skama. Đaba da ti pričam više , svidjet će ti se igrica 100% .. i da , TPS je ( third person shooter ) .

Crashday - Vozikanje auta, sudaranje, skokovi, igra slična Flatout 2, na youtube vidi gameplay. Igra dušu dala za ubijanje dosade.
NODI je napisao/la:
Kako je jaka igra GUN,

ono na konju trcis, ti kofa wild west ^^

prejaka, skini je, neces se pokajati ^^
Da to je ta igra grafika je dobra a radnja prejaka....
Netreba ti jak komp da je pokrenes....

Jedina mana sto je kratka igra.....

Slicna je igra i call of Juarez iako je nisam igrao vidim po SS da je indenticna

A dobra ti je igra i Total Overdose

Call of Juarez - od nje imas i prvi i drugi dio neznam koji je bolji skini koji hoces

Gun

Total Overdose - igra je zabavna i ima puno mocnih specijala...

Da imas i igru Spore napomeno me ovaj ispod..
Igra je prejaka sad je izasla i ekspanzija sa mnogo dodataka za pravljenje lika brodova il sta vec ima.-..

Ta ti je igra nesto kao strategija , ja nikad nisam volio strategije al sam uz Spore zavolio xD

---Napocetku si mali crv koji se hrani i raste, kada evoluira izalzi iz vode i krece se po kopnu, onda se jos razvija neznam do kojeg lvl i onda igraj postaje strategija...
Kreces se u kolonijama

Spore
Act of War
Doom 3
spY je napisao/la:
Crashday - Vozikanje auta, sudaranje, skokovi, igra slična Flatout 2, na youtube vidi gameplay. Igra dušu dala za ubijanje dosade. ;)
Ja kupio jutros Flatout ...beton igrica

A ChrshDay sam igro prije nije ni ona loša ...
GRID - Trke, skoro pa bolji od NFS-a :D
FL Studio 8 - zajebaji se i mixaj XD
- Fable the lost chapters
- Indigo Prophecy
Struja je napisao/la:
- Fable the lost chapters
- Indigo Prophecy
Igrao obje, obje fantasticne igre.. Takodje preporucujem.

A i mozes jos Arx Fatalis probat i Gods: Lands of Infinity. Extra RPG-ovi..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.