Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

MSN (lost-pass)

191 pregled · 13 odgovora · otvorena 05.06.2009. u 22:53

E ovako :( neko mi je od jaranice promjenio pass od e-maila a napravila ga je prije 3g tako da je zaboravila tajni odgovor a nije imala alternativnu e-mail adresu....pa imal nacina da ona vrati to nazad...nekim hack putem,ako je to moguce?
Formatiraj komp. :r

Post dobio šamar od xE0N

jesil ti retardiran il sta je stobom...vidis li gdje da sam napisao "molim vas spamaj te"....treba te banom kazinit
4 life :@

Post dobio šamar od xE0N

AKO FORMATIRAS KAKO CES TIM VRATIT PW??  :D JESI MOZAK

Post dobio šamar od xE0N

TraXes je napisao/la:
jesil ti retardiran il sta je stobom...vidis li gdje da sam napisao "molim vas spamaj te"....treba te banom kazinit
4 life :@
Slažem se s tobom u potpunosti. Al', Bože, čuj formatiraj komp.

Što bi ti, traxes, formatir'o kad je to kod jaranice?

Nek ona formatira!

Ha ya!

Post dobio šamar od xE0N

4rm4n1 je napisao/la:
Slažem se s tobom u potpunosti. Al', Bože, čuj formatiraj komp.

Što bi ti, traxes, formatir'o kad je to kod jaranice?

Nek ona formatira!

Ha ya!
Hahhahahaha,nek' ona formatira :D

Post dobio šamar od xE0N

Sreca da nemam admin vec samo moderator , sad bi bili banovani svi redom koji ste odgovorili na ovu temu ... sreca vaša
Ti mozes da slazes da ti se vratio jaranici password pa hoces da dobijes neki program koji ce da hackuje pa ces tako i provaljivat ostale mailove ko zna ;/ svakako to je zabranjeno na ovom forumu ...

Post dobio aplauz od xE0N

Atif je napisao/la:
Ti mozes da slazes da ti se vratio jaranici password pa hoces da dobijes neki program koji ce da hackuje pa ces tako i provaljivat ostale mailove ko zna ;/ svakako to je zabranjeno na ovom forumu ...
Dobro si primjetio,ali neznam jesili gledao ovu temu,čisti dokaz:

http://www.gamers.ba/forum/7/66276/msn-zezancija-/
znam gledao sam  mislim ono nemoj da spamamo ali momak sigurno je htjeo da nas "prevari" da dobije hackerski program prem da mu ga niko nebi dao jer je zabranjeno a i onako  sto bi mu neko dav'o kada njegov sutra mail moze biti hackovan 
nemozes ti njoj naci pw (osim ako si hacker), a imas po google-u trazi malo "msn hack" i opet ti njoj nemozes naci prawi pass a njoj reci da trazi po google-u "msn hack" i skine taj program i moze naci svoj pw... tako sam i ja dawno mada se sada ne sjecam stranice i svega toga...

Post dobio šamar od vLexinho

tri godine koristi taj msn,i sad,najednom zaboravi pw.Smijesno...Mogao si smislit neki bolji izgovor  :r

nego,dzabe ces se mucit,okani se toga.Ne postoji neki program s kojim bi mogao tek tako provalit msn.

Post dobio aplauz od vLexinho

Program za PROVALJIVANJE PASSWORDA ne postoji !

Moras znati secret answer, ubaciti keylogger ili phishati acc tako sto napravite identicni sajt kao i hotmail.com

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.