Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

msn,problem il je hackan

148 pregleda · 9 odgovora · otvorena 09.06.2009. u 14:29

Maloprije na msn nece da mi udje,tj.trazi pasword da pregledam mejl,ja ukucam ono nije tacno. Skeniro nish nije nasho. Sad restartovo comp opet pishe da je pasword invalid, ali kod mene je pasword snimljen na msn,pa tako da ga ja nikad nisam ni ukucavo, eto ko pomogne puno FALA

@EDIT
skonto sam nije hackan,zamrznut je jer sam slucajno u Windows Live Mail vishe puta otvori pa tako sam i vishe puta sing in-ovan,eto sad znal ko kako odmrznut acc
Pogledaj datum i vrijeme na racunaru, ukoliko izvadis napajanje iz kompa ponistit ti se tacan datum i vrijeme i onda ne mozes uci na msn :D

Sretno
a mozes uc na msn ?? ako mos samo skini neki msn recovery password i nek ti vidi password i onda udi -.-
nemoj mi s time pasword recovery sad pa sad dobit virus

Post dobio šamar od xE0N

pa ako ti je snimljen pw i mozes uci onda si ga ti zaboravio pasha...;)
UnDeRgRoUnD_cs_ je napisao/la:
a mozes uc na msn ?? ako mos samo skini neki msn recovery password i nek ti vidi password i onda udi -.-
Jesi ti svjestan sta si napisao ?

Post dobio šamar od xE0N

nas stacs maca trobels shot rapiair neka ti popravi ako nebude moglo obrisi pas i ponovo ga pokusaj ukuat ako ga znas tako i meni u zadnje vrijeme
pa ako je zaledjen pokusaj sa nekim un-freezerom ili nekim programom...znam da ima tih shitova freezer i unfrezzer pa hebavaju sa tim zalede ti msn i svasta nest..vidi na netu nadji unfreezer i pokusaj sa tim ;)
JOJ nije program freezer,vec kad se mejl koristi vishe puta,microsoft njega automatski zamrzne,u ovom slucaju ja sam dvaput otvorio windows live mail i josh sam bio na msnu i eto belaja ccc

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.