Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.ba Bodovanje

514 pregleda · 46 odgovora · otvorena 05.06.2009. u 11:56

Poz svima!
Kao prvo da kazem ovo Ideje, kritike, pohvale, zalbe ... sve je dobrodoslo!
Znaci nemojte pisati nisi ti MOD ni ADMIN ni GLOBAL!
Evo da sa ponosom kazem da ovaj BUG vec u radu ajoj ima negdje 7 a cak i vise mjeseci-[ako grijesim ispraviteme]!
Znaci jedan ovako kvalitetan i dobar forum da sebi dozvoli ne samo taj BUG nego i ostale koje cu spomenuti malo kasnije!
Evo ja znam da ovde nisam niko i nista samo obicni USER koji se bori protiv bugova,a i vi bi pretpostavljam voljeli da se BUG sa bodovima i ostali BUG-ovi poprave jer je to sramota za ovakav jos jednom kazem PRELIJEP,PREDOBAR,ODLICAN,POPULARAN,itd...forum!

A da nespominjem i ostale bugove kao sto su:
1.Bug sa kupoprodajom!
2.Bug sa PREMIUM-om!
3.Bug sa GUESTBOOK-om!
4.I kod mene se desio BUG da nisam mogao izabrati neku igru kao da je igram npr.CS 1.6!

Evo jos jednom kazem da je ovo nepotrebno ovakom dobrom ma kakvom dobrom,odlicnom FORUMU!

Recite svoja misljenja i glasajte na ANKETI!:(:)

EDIT:
Ono što nas čini unikatnim je potpuno custom-made cms koji je iz godine u godinu rastao i težio ka perfekciji, jedinstveni način bodovanja korisnika!

http://www.gamers.ba/pomoc/sta-je-gamers
ewr je napisao/la:
ja bih umjesto bodova uveo ocjenjivanje postova...mogucnost da svi mozemo ocjeniti neciji post je bolja od bodova... ima li iko da se slaze sa mojom idejom ???
onda bi bilo vise spama nego ikad, i 5-6 likova bi se dogovorili i svaki dan spamali po 20-30 postova i ocjenjivali jedne druge, ni to nevalja, najbolje da se uvede nesto, gdje svi imamo neke zabave i da nas to nista ne kosta :D
Kakav bug ima ?

Ja mogu dati bodove ? -.-

http://www.gamers.ba/forum/7/67216/almeedin/
KostamaN1 je napisao/la:
cuj bodovi smisao g.ba, aj suti molim te kiddie, je***i te bodovi usta

smisao sajta je, BAREM meni 4fun, samo sto naleti neki debil ko ti pa ga moram citirati
Uredu kako ti kazes ...

Haj ukinit cemo bodove pa ce mo vidjet koliko ce biti clanova...

A ko tebe pita sta je tebi g.ba ovdje se radi o cijelini , a ja kazem da cijelina na ovom sajtu ganjaju bodove...

Ti sto si glup i sto si pogresno protumacio moj post , tvoj problem (idi ljeci se )

cya

Cao cao vozdrica
KostamaN1 je napisao/la:

smisao sajta je, BAREM meni 4fun, samo sto naleti neki debil ko ti pa ga moram citirati
Mislio je reći da bez bodova, 80 % ljudi bi odustalo od pomaganja drugima, pisanja vijesti, recenzija itd. stoga...
BODOVI su prijeko potrebni ovdje.
Da nebi bilo da se ja "ubi" za bodove, ja sam sve svoje potrošio na shop inače bi imao dosta
ENJOY
eckO je napisao/la:
J**o bodove, za sta ce mi ?
Do neki dan smo svi letali za bodove,uploudovalo se na rs.ss isl.. nemoj tako.. pusti i ove "nove" generacije da cine sto smo i mi
Popravi gramatiku,

Ako ti se ne svidja VOZ

KostamaN1 je napisao/la:

I sta ti mislis postavis neku temu , da ti neko pomogne nesto jako , a nemas bodova? pomoce ti karinu 9-)
nakon silnog prebacivanja sa servera na server, virusi, moraš očekivat da se neš ujebalo na gamersu

btw - da su htjeli admini, popravili bi odmah bugove, nego vjerovatno rade na novoj verziji gamersa :0
NE !
unLz je napisao/la:
Vidi ovo, ne treba vracati bodovanje nego treba popraviti jer je pokvareno, razumijes ta dva pojma il da objasnjavam?

Glasao sam za ne!

Pitas se sto?

Ovi bodovi su unistili gamers.ba, naravno svakom je to zanimljivo,ali sam primijetio da se zbog tih bodova dolazi u sukob sa drugim in rl, sto se meni ne svidja.

Sto se tice tebe kao korisnika, svaki dan 2 ili 3 teme otvaras sto je nepoistivanje pravila tj. spammanje.
Samo neznam ko si ti da otvaras teme, evo da si na gamers.ba vec 3 godine pa haj nest nego prije 3 mjeseca ako ne i ranije si se registrovo i sada ti zelis da nesto budes ovde. To ce ti malo teze ici.

BUGOVI SE POPRAVLJAJU , A NE VRACAJU

To Rexon

EDIT:

Rexon moja greska ali u svakom slucaju ko si ti da postavljas temu,gore sam ti sve naveo.

Ugl. To je bila rasprava oko vracanja a ne da ti postavis temu i smiri malo prije par dana si registrovan 70-tak tema imas.
Ako nastavis ide ti ban budi siguran,admini samo cekaju da nastavis tako.

Sto se tice bodova,mislim da treba malo vise staviti npr. aplauz +20 bodova, samar - 50 bodova.

Pa bi vidili ko ce spammati ako ce pomagati na temu.
Nemos ti govorit sta je unistilo forum ID: ID: 25917
Sta ima meni neko davati bodove jel ja dajem njemu?Jedino bih volio da mi neko da bodove uslucaju da sam mu pomogao.
Ako cemo realno , svako ima pravo na svoje misljenje tako i ovaj momak. Ne znam koji ste ga djavo nasli flameati odmah samo nakon sto je postao temu. Neka svako odluci kako on zeli , ako je dobro neka stavi odredjenu misao. Pa ce se na kraju vidjeti rezultat toga. A sto se tice bugova na siteu , kad ih nije bilo? uvijek ih je bilo , jednostavno je takav. I ako su glavni ljudi vec napustili davno site pa se samo gomilaju termonuklearni idioti iz dana u dan sve vise pa siteu populacija raste , ipak ovaj manjak humanih ljudi bi pomoglo u svakom smjeru da sredi site sto vise , samo je do toga ko se vise trudi da ga fixa a ko ne.

Wertu je dobio 3 godine tako da mora da lezi u zatvoru...:(

EDIT: wertu nemoj mi editovati postove :D
ma ovako je najbolje kao sada
I kod mene

4.I kod mene se desio BUG da nisam mogao izabrati neku igru kao da je igram npr.CS 1.6!

bolje popravite bug s kupoprodajom and don't tell me PIK jer pola korisnika tamo nije vec po 2 mjeseca online i pitanje stoji zato je bolje da se malo popravi ovaj bug jer nas je vecina svakodnevno online ovdje.
A sad za bodove...nezz svejedno mi je jer ima tema u kojoj se ponudi kred ili acc sem bodova al eto nek admini rade kako im je volja oni su valjda ti koji znaju sta je najbolje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.