naslov sve govori
Diskusija
trazim klan
597 pregleda · 20 odgovora · otvorena 01.01.2006. u 17:56
Ne moze to tek tako .... moras se pokazati , a ne doci ipostaviti samo temu .... zna se ko ce te primiti , neki glupi klan kojem je samo do furanja
btw. trazim i ja pa se ne kurcim!!!
btw. trazim i ja pa se ne kurcim!!!
c c c brate lol....
kao prvo, moras biti redovan na serverima i da te ljudi primjete da igras dobro. A joooj.... evo smijesno objasnjavati. Drugo, ne smijes koristiti cheatove ili neke hack stuffs ili tako nesto... BTW imas na ovom webu link "klanovi" pa vidi mozda te neko primi, GL !!!
kao prvo, moras biti redovan na serverima i da te ljudi primjete da igras dobro. A joooj.... evo smijesno objasnjavati. Drugo, ne smijes koristiti cheatove ili neke hack stuffs ili tako nesto... BTW imas na ovom webu link "klanovi" pa vidi mozda te neko primi, GL !!!
ovo je smijeshno kako ljudi traze klanove u danasnje vrijeme
trazim i ja pa se ne kurcim
prvo kazes ime klana pa onda das info o klanu npr.ko igra,a ne ko ti naslov sve govori!!!
GokU je napisao/la:
on trazi klan,a ne igrace
| prvo kazes ime klana pa onda das info o klanu npr.ko igra,a ne ko ti naslov sve govori!!! |
on trazi klan,a ne igrace
GokU je napisao/la:
Brate nisi skonto...
On trazi klan da se pridruzi a ne igraca za njegov klan
| prvo kazes ime klana pa onda das info o klanu npr.ko igra,a ne ko ti naslov sve govori!!! |
Brate nisi skonto...
On trazi klan da se pridruzi a ne igraca za njegov klan
GokU je napisao/la:
ovaj se jos nije otrijeznio
ovaj se jos nije otrijeznio
odi na www.sk-gaming.com i pitaj tamo primice te 100%
Tema je Cisti ban
A vi ste jos gluplji sto odgovarate na nju.
A vi ste jos gluplji sto odgovarate na nju.
sh0ck! je napisao/la:
lolx ... fora od onoga "Kupujem i ja pa se ne kurchim".
btw : I ja sam to hitio napisati ..
| Ne moze to tek tako .... moras se pokazati , a ne doci ipostaviti samo temu .... zna se ko ce te primiti , neki glupi klan kojem je samo do furanja btw. trazim i ja pa se ne kurcim!!! |
lolx ... fora od onoga "Kupujem i ja pa se ne kurchim".
btw : I ja sam to hitio napisati ..
ne zna sta je kanter-strajk
prvo se lijepo pokazes kazes ljudima sta je i tako to, a ne samo Trazim klan hocel me neko primiti. LOL
Schulz je napisao/la:
joj ovih papagaja
trazim i ja pa se ne kurcim |
joj ovih papagaja
Ulaz u klan se ne trazi. Ulaz u klan se nudi isto kao s admin privilegijama, ne trazis ti admina nego te oni moraju primjetiti i onda te pozvati i onda je sve na tebi hoces li biti ili neces clan admina/klana
Slazem se sa s1nipom, covjek ti je sve rekao
e ja sam te pogresno skonto!!!opet nemozes tako traziti klan,prvo se pokazi u igri a ima i opcija klanovi!!!!
sretna_nova je napisao/la:
ma sta 100 % 1000000000000000000000 %
| odi na www.sk-gaming.com i pitaj tamo primice te 100% |
ma sta 100 % 1000000000000000000000 %
pa kada traze bilo kakve clanove primili bi i nekoga newba koji je tek upalio CS
mozeli mi ko dati link da vidim te klanove nikao da skontam kako da vidim klanove?
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.