Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ps3 ili xbox360

206 pregleda · 17 odgovora · otvorena 04.06.2009. u 17:18

Eh ovako u dilemi sam izmedu PS3 i xboxa 360 stvarno neznam sta da uzmem necu da iskesam 700 stoja i da se poslje kajem sto nisam ovo ili ono.
Ali za ps3 one cjene ono je stvarno pretjerano 10 igara skuplje od citave konzole ..............
Jedini razlog sto opste uzimam u obzir ps3 je MGS4 al stvarno neznam jeli to dovoljan razlog za kupit ps3.
Uzmi bolji kompjuter ? , kupi odjece ?, kupi skuter ?...
xpallyy je napisao/la:
Uzmi bolji kompjuter ? , kupi odjece ?, kupi skuter ?...
kompjuter imam od 3000KM pokajo se sto sam ga kupio sad bi ga najrade prodo i uzo slabiji , a to opste nisam pito tako da.............
Tetris.

Mi djecurlija, ti konzole kupujes ? Je**e te igrice, izadji iz kuce.

A tetris sam napisao da bi dobio samar, zelim biti member sa najmanjim brojem bodova
molim admina da pobrise ova 2 posta pa i moja samo da prvi ostavi ako nije problem,nikad dosta ove djecurlije,
ode postavit na strani forum mogo sam i pretpostavit da ce ovo bit kultura na nivou 0
Ajde bre mali ohladi malo,veliku ti dilemu imas: Koju od najmocnije dve konzole na svijetu da uzmem?
Dobro ti je rekao covijek, saberi se malo i idi u disko.ejjjj!!!
Brate ako imaš para za ps3 onda valjda imaš i za igre.

ps ftw
eckO je napisao/la:
Tetris.

A tetris sam napisao da bi dobio samar, zelim biti member sa najmanjim brojem bodova :)
Neces ti jos zadugo biti member sa najmanjim brojem bodova ima ih i sa -800 a ti imas -25,ja mislim da bi ti bolje bilo da se potrudis da budes member sa najvecim brojem bodova.
YeAH je napisao/la:
Neces ti jos zadugo biti member sa najmanjim brojem bodova ima ih i sa -800 a ti imas -25,ja mislim da bi ti bolje bilo da se potrudis da budes member sa najvecim brojem bodova.
Nista se ti ne brini, bit cu
A za sta ce mi bodovi, mislim zbog cega bih se trudio da ih imam najvise
I vise nego dovoljan razlog evo ti jos jednog

http://e3.gamespot.com/video/6211108/

http://e3.gamespot.com/video/6211098/
eckO je napisao/la:
Tetris.

A tetris sam napisao da bi dobio samar, zelim biti member sa najmanjim brojem bodova :)
Ovo uzimam da imam cim vrijeme ubit 1-2 sata na dan , to sto ti hodas beze,pusis cigare ,pijes zaboli me.
Ja bi radije uzeo xbox....nisam neki fan sony-ja.Mada ti dodje manje-vise isto sranje
trigger232 je napisao/la:
Ovo uzimam da imam cim vrijeme ubit 1-2 sata na dan , to sto ti hodas beze,pusis cigare ,pijes zaboli me.
Ja nisam rekao da ja ne igram nista, igram ponekad PES-a ili neke igre koje mi se svidjaju, ali nista online tipa CS, WoW. Al igram kad bas nemam nista pametnije raditi.

A izvini, pogresno sam te shvatio, mislio sam da si neki napaceni idiot koji je 24/7 na PC-u/PS-u/Xbox-u...

I btw. pijem, al ne pusim
eckO je napisao/la:
Ja nisam rekao da ja ne igram nista, igram ponekad PES-a ili neke igre koje mi se svidjaju, ali nista online tipa CS, WoW. Al igram kad bas nemam nista pametnije raditi.

A izvini, pogresno sam te shvatio, mislio sam da si neki napaceni idiot koji je 24/7 na PC-u/PS-u/Xbox-u...

I btw. pijem, al ne pusim :)
hehe :D
ma kakvi online igre to su bolest ziva ovisnost :D
Konzolu hocu kupit samo vako kad se nema sta radit da nesjedim na balkonu bezveze :D hehe

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.