Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PS3 internet

145 pregleda · 8 odgovora · otvorena 03.06.2009. u 22:19

Eh ovako imam pitanje vezano za ps3 net ;
dali se na ps3 moze ici na internet a da nemoram tamo ici po bh telecomima i sl. , posto imam ADSL modem i sve to na pcu hvala.
I kako to ide.
Hvala.
http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/2_60/settings/connectwired.html

ak neznas engleski idi na translate.google.com
Trebaš podjeliti mrežu od svog kompjutera na pley koji ima eternet utor.Ja mislim da ne možeš tamo kucat login informacije pa ti je ovo jedini način.
faktički sad ispada da je to samo ukopčat ethernet cabal u ps3 i napravit normalno konekciju , jel tako ?
1. Spojite Ethernet kabel na PS3 ™ sustavu. 2. Odaberite (Network Settings) pod (Settings) u home menu. 3. Odaberite [Internet Connection Settings]. Odaberi [Da] kad se prikaže zaslon za potvrdu da ste će biti isključen s Interneta. 4. Odaberi [Easy]. Nakon što potvrdite konfiguraciji mreže, popis postavke će biti prikazana. Ovisno o mrežnom okruženju, dodatne postavke za PPPoE, proxy poslužitelja ili IP adresu svibanj biti potrebno. Za pojedinosti o tim postavkama, odnose se na informacije iz vašeg davatelja internetskih usluga ili uputama dobili sa mrežnom uređaju. 5. Spremi postavke. 6. Testirajte vezu. Ako odaberete [Test Connection], sustav će pokušati spojiti na Internet. 7. Potvrdi veze rezultate testa. Ako uspješne veze je napravljen, informacije o mreži će se prikazati.
Tesko. Moraces se obratiti provajderu i skupo platiti. Naravno, relativno je da li se time bave svi provajderi. Moj prijatelj je platio 100km spajanje njegovog PS3 na mrezu.

Zamolio bih sve pametne koji ako odluce da me citiraju i kazu da su oni to uradili sami neka umjesto toga napisu postupak spajanja konzole na mrezu. Prije se desavalo da su me neki pametnjakovici citirali a nisu imali pojma o tome. Hvala.
jest mozda platio ako nije imo adsl accounta na pcu i modema i pc-a , ja to sve imam neznam kakve veze to ima jel internet citam sa pca ili ps3 ista je linija.
Sad sam malo vise procito na netu dovoljno je da imas PC ,ADSL acc, ADSL modem i to je to.
ja spavam na ps3 onlineu,od igara do surfanja.
Ako imas vec kuci net doveden,modem naravno da mozes.

Meni je kablovski samo povezao sa ethernetom na modem.U opcijama napravis konekciju i to je to.

Ja kad sam na jednom nisam na drugom,ali mozes u isto vrijeme samo da podijelis konekciju.

Naravno nema govora ni o kakvom dodatnom placanju za prikljucivanje...
gilla je napisao/la:
ja spavam na ps3 onlineu,od igara do surfanja.
Ako imas vec kuci net doveden,modem naravno da mozes.

Meni je kablovski samo povezao sa ethernetom na modem.U opcijama napravis konekciju i to je to.

Ja kad sam na jednom nisam na drugom,ali mozes u isto vrijeme samo da podijelis konekciju.

Naravno nema govora ni o kakvom dodatnom placanju za prikljucivanje...
eh hvala ti , imas li neki msn da te ispitam oko ps3 :D hehe

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.